Da var det gjort!

..Jeg har kjøpt meg ny bil!

For 4 år siden kjøpte jeg og bestefar min første bil. En rød og gammel, men søt mazda. Den gang kunne jeg ikke særlig om bil, og var derfor svært overlykkelig over å bare ha en med 4 hjul, ratt og ikke minst tak over hodet. Det var en positiv overgang fra scooter uansett. Mars 2012 fikk jeg førerkortet- Jeg og bilen skulle ut på kjøreturer sammen helt alene! Det var så stort!

innlegg fra dagen jeg fikk lappen her

Det var så stort å få lappen, og så stort å ha min egen bil! Høres ut som jeg snakker om et menneske! haha.. Jeg har så mange flotte minner med den bilen at det kjennes vemodig og si farvel med min kjære “store my”( ja, den fikk til og med et navn. Scooteren het “lille my”, så bilen ble ” store my”) og det kapittelet, og gå videre til noe nyere. Det var tross alt min første bil! 

Vi har vært på mange fine turer sammen. Første “lange” tur var til sveastranda i Gjøvik( ikke så langt herfra) mai 2012 med Kari-Anne. Da suste vi avgårde i den lille røde bilen!


Senere den sommeren var jeg og Emilie på en spontan roadtrip til Halden og campet i bilen på havnen. Bilen ble rigget til soveplass, og vinduene ble dekket av pledd og det vi hadde rundt oss! Så koselig tur!Den har også vært med til Sverige, Larvik, og ikke minst Aalborg i Danmark i høst! jeg og hu ” gamlemor” på tur!

For et par dager siden fikk jeg høre fra mamma og bestefar om en nyere bil jeg kunne se på! Den har nesten ikke gått noe og er 11 år, faktisk 13 år nyere enn mazdaen. Den var kjempesøt, så det var nærmest kjærlighet ved første blikk. Så jeg bestemte på dagen at jeg ville kjøpe den, så dagen etter( i går)  var kontrakten skrevet og bilen min! Og fargen på den er rød. Så typisk meg å ha røde kjøretøy! Scooteren min var rød, første bilen var rød, og nå denne. Og ingen av dem var planlagt at måtte være røde. Det bare ble slik. 
Er den ikke søt?

En ting er sikkert: Passasjerer skal slippe å stå utenfor bilen og fryse mens jeg åpner opp èn og èn dør av gangen, og jeg skal ikke låse nøklene inni bilen i denne bilen som i den forrige! For nå har jeg sentrallås og til og med knapp på nøkkelen! haha. oppgradering. Det er stort..

 

Fredriksten festning

God søndag!

I går reiste jeg og familien nedover til Halden for å tilbringe en dag hos foreldrene til min brors kjæreste. Siden de bor rett ved svenskegrensa, så måtte vi selvsagt innom der og handle litt rimeligere mat. Så etter en tur i Sverige var bilen fyllt opp med alt fra såpe, kjøtt, capri-sonne til et par kilo godteri (en selvfølge!)  Senere på ettermiddagen/ kvelden fikk vi servert deilig middag, mens kvelden ble avsluttet med noen timer i den varme stampen de har! Så deilig å sitte der og varme seg før man vender nesa mot senga. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke klarte å sitte der så lenge, nesten en time holdt for meg..

Før vi reiste hjemover i dag reiste alle en tur til Fredriksten festning for å se. Var der for tre år siden med Emilie, men vi var bare innom der allsang på grensen holder til. Fant et innlegg jeg skrev fra den gang her. I dag tok vi en liten rundtur på stedet, og det var en utrolig flott utsikt over Halden! Selv om det ble mye opp- og nedoverbakker i brostein, så var det veldig fint å se hvordan det så ut på “innsiden”. 


Hvor ble sommeren av?

God tirsdag! 

I dag spratt jeg opp av senga klokka 10, timesturen med hunden er unnagjort, så nå venter jeg bare på at maten skal bli ferdig i ovnen slik at jeg får spist før turen bærer videre til treningssenteret med mamma. Om bare et par uker så reiser jeg og familien nedover til Kreta igjen, så derfor har jeg og mamma satt oss treningsmål til da. Man blir jo så mye mer motivert ved å ha et mål man vil oppnå!

Men, hva skjedde med det fine sommerværet som var? jeg som tenkte å få litt underlag før jeg reiser nedover, så jeg ikke ender opp som en stekt hummer.. Satser på at været blir finere de siste to ukene igjen, slik at brunfargen får sige inn!


Bilder jeg tok av Emilie tidligere i sommer, idyllisk!

Med kjærlighet for interiør

God kveld! ♥

Er det noe jeg virkelig er interessert i så er det interiør! Det finnes så mange ulike interiørstiler der ute, og det er jo så mye fint å finne. Det er så utrolig mye en kan gjøre med et rom for å få det til å se enda bedre ut kun ved hjelp av litt maling, ommøblering eller bare nye detaljer av pynt. Jeg finner utrolig mye inspirasjon gjennom instagram, og tenkte derfor å legge ut noen av profilene jeg følger der. Kanskje dere også blir inspirert?

 

– Shabbyyhomes –


 Karin_interior

 Skarsethagen 


interiorinspiration

 – myhouseinterior –

 

Får så lyst til å pusse opp hjemme når jeg drømmer meg vekk på disse sidene.. Interiørgleden i meg blomstrer!

Hatt en dårlig dag så langt? Kan dette hjelpe?

Opplevd at tankene bare har flydd avgårde så fort du legger deg om kvelden? I går begynte jeg plutselig å lage et blogginnlegg i hodet.. Ja, nettopp dette innlegget.Typisk at når du bør legge deg tidlig, så kommer det masse ideer du kan få nytte av..


 

Siden det er sommer og dagene føles lengre, så er det mye man kan gjøre om starten på dagen ikke har vært like god som man først ønsket. Mange av disse rådene har fungert veldig bra for meg om jeg har hatt en dårlig morgen, eller bare rett og slett vært sliten og trøtt en dag. Kanskje dem hjelper deg også?

Gå deg en tur

Ingenting er så befriende som å slippe det du har av planer, og bare gå ut døren for å få litt frisk luft. Før var jeg ekstremt dårlig på å gå tur med hunden, men nå har det blitt en hverdagsrutine- og det er jo så herlig! Det hjelper også veldig mot hodepine, i tillegg får man trimmet kroppen litt. Jeg pleier noen ganger å gå en runde rundt barneskolen jeg gikk på. Hver gang jeg går langs boligfeltet der, så ser jeg alltid for meg fortiden da jeg og venninner gikk sammen hjem til dem etter skolen for å gjøre lekser sammen, eller for å se på stallgjengen og spise nudler.

Kontakt en gammel venn

Hva er vel mer koselig enn å ta opp igjen kontakten med en du ikke har snakket med på lenge? Tror alle ville satt pris på en uventet, men koselig samtale! Dere har sikkert masse gamle minner dere kan mimre over, eller kanskje dere kan avtale et møte for å lage nye? Selv har jeg ei bestevenninne som bor i Danmark for øyeblikket. Vi har hatt et avstandsvennskap siden ungdomsskolen (som vil si over 7 år!). Om jeg har en dårlig dag eller bare ønsker å snakke, så er hun bare en skype-telefon unna. Enklere er det ikke!

 ♥ Rydd/ oppdater klesskapet

Når sommeren er her er det ingen vits å la tykke bukser og store hettegensere ligge fremst i klesskapet. Kanskje mange av disse er utvasket og skulle blitt byttet ut snart etter en sliten vinter? Kan shortsen fra i fjor ha blitt litt liten etter noen runder i vaskemaskinen? Jeg har et enormt skap på rommet mitt. Den dekker så og si den ene langveggen. En skulle tro jeg kunne hatt hele Bik Bok i klesskapet, meeen jeg har en haug med klær (spesielt hettegensere) jeg ikke bruker så mye for tiden som okkuperer plassen. Til og med gulvet har blitt offer for klesskaoset.. Så nå har jeg fylt opp to pappesker med klær og sko slik at det skal bli plass til nye, flotte godbiter i skapet. DEN følelsen av å gå på shoppingtur med god samvittighet. Ingen kan komme her og si jeg ikke har plass i skapet etter et ordentlig ryddesjau.

En føler seg ofte så mye bedre etter å ha ryddet bort gamle klær og laget plass til nye, og hvertfall hvis du finner en skatt på butikken som du bare må ha med hjem. Nye klær gjør noe med en!

Ta en treningsøkt

Tenk hvor god følelse du får etter en treningsøkt. Da snakker jeg ikke om når du er stiv, støl og andpusten, men den gode følelsen av å ha rørt på kroppen. Frigjørelse av endorfiner eller lykkehormonene! Også kan du jo slappe av i sofaen med god samvittighet etterpå- det er jo det beste av det hele! 

Lag middag til familien/ kjæresten/ en venn

Er det noe jeg vet at familien setter pris på, så er det når de får servert hjemmelaget middag. For det første kan du lage akkurat hva du måtte ønske, og for det andre så får man jo en god følelse etterpå (hvertfall om de liker maten du lager, hehe) – Det får hvertfall jeg. Nå som det er så fint vær( eller har vært) så er det jo perfekt for grilling. Inviter venner/ familie på en grillaften. Kjempekoselig!

♥ Rydd og vask rommet/ leiligheten

 Nyvasket og ryddet leilighet.. Hva er mer behagelig enn det? Lukten av nyvasket gulv og rene, fine overflater.. Humøret mitt blir alltid bedre etter jeg har tatt en husvask! Og man kan jo også se på dette som en treningsøkt. Du forbrenner jo ved å vaske gulvet, strekke deg hit og dit mens du rydder, eller når du vasker bort brødsmulene fra kjøkkenbenken. Dessuten er det jo også veldig deilig å legge seg i en nyoppredd seng hvor puta og dyna har fått luftet seg i flere timer først!

Inviter venner på besøk/ dra på besøk

 Hva er mer koselig enn å spontant besøke en venn eller invitere dem på besøk til deg? Det er noe mange av oss er altfor dårlige til. Alt skal skje gjennom teknologi for tiden. Om man ser ansiktet til en venn så er det gjennom snapchat eller bilder på facebook.. Det er trist hvor innelukket vi blir, og derfor er det ekstremt koselig å gjøre det på “gamlemåten” å faktisk uhøytidelig besøke vennen. Det er ekstra gøy å gjøre ting sammen med andre!

Unn deg velvære

Ta deg råd til en frisørtime for å friske opp håret, kanskje til og med endre hårfrisyre? Det kan hjelpe deg med å se deg selv på en bedre måte. I vår brukte jeg litt ekstra penger på å stripe og klippe håret, og jeg må si det er veldig deilig med litt lysere hår nå ved sommertider.

Du kan bestille deg spatime for deg alene, eller kanskje med en venn? Ofte får man ikke spatimen på dagen, men da har du noe godt å se frem til og glede deg til! Et billigere alternativ er å ha spadag hjemme. Ta ansiktsmaske, fotbad og det som følger med. Friske jordbær og smeltet sjokolade som snacks så har du det ulitmate spaet.  Trenger ikke å være dyrt å ta vare på seg selv!

 

Bildedryss fra bryllup

Som denne dagen har flydd avgårde! Når man tilbringer sju timer på jobb, så går tiden utrolig fort når man først kommer hjem. Etter to blunk har klokken flyttet seg flere timer frem..

Men til overskriften, siden jeg ikke har blogget på en god stund, så har jeg mange bilder jeg ikke har lagt ut. Blant annet var jeg i bryllup i slutten av juni, hvor jeg hoppet inn i en kjempeflott, lysblå pastellfarget kjole! Dagen var nydelig, bryllup er nydelig! Og her er et bildedryss fra den flotte dagen!

 

En sommerkveld i juli

God kveld!

Håper alle har hatt en fin kveld og at været har vært like flott hos dere som her! Denne kvelden har innehold en god dose sommeridyll. Terassebordet ble dekket med god grillmat, etterfulgt av jordbærsøll og yatsy i kveldssolen. Luften var akkurat i passe temperatur, så og si vindstille. Kan nok si det var norsk sommer på sitt beste!

Vi hadde så mye grillmat at ingen hadde klart å gått sulten fra bordet. I tillegg grillet vi marshmallow, og hadde en stor bolle med jordbær klar til dessert. Må nevnes at det alltid blir så god stemning når bror og kjæresten kommer på besøk. Da blir det alltid enten yatsy eller kortspill- akkurat slik det var når vi var yngre..


 

Nå skal det spilles mer kort her før sengen kaller, og turen bærer til jobb i morgen tidlig! 

Se hvem som er innom!

God søndag, og hei igjen! ♥

Jeg har aldri hatt en så lang bloggpause før! Tenk at det snart er ett år siden jeg var innom her og oppdaterte om den faaantastiske hverdagen min… Det er litt rart, jeg har lenge hatt lyst til å blogge, men så har det aldri blitt til at jeg har gått inn for det og faktisk lagt ut et innlegg, i stedet har jeg blitt sittende å lese alle andres blogger og beundret måten de ordlegger seg på, og de flotte bildene de har lagt ut! Men nå som sommeren er i gang for fullt, og dagene er lyse, lange og varme, så gir det meg ekstra energi til å ta meg tid til bloggen. I tillegg så blir en ofte mer spontan og aktiv på sommeren, som gjør bloggingen lettere og mer innholdsrik,enn om det hadde vært en kald, kort og mørk vinterdag. Selv om vinteren er ganske fin og koselig den også! 

Statistikken min har vært litt opp og ned de siste månedene, og jeg er forbauset over at folk faktisk har vært innom bloggen det siste året, til tross for at jeg ikke har vært her og oppdatert. Jeg skal hvertfall gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen, for lesere, men spesielt for meg selv. Bloggen har alltid vært fin å ha for meg, og jeg har brukt den til  å legge ut bilder fra det som inspirerer og gleder meg, og ikke minst har den blitt brukt til å se tilbake på gamle minner som jeg hadde glemt om jeg ikke hadde hatt denne siden. 

Ønsker meg selv lykke til med bloggingen, og kjenner jeg meg selv rett, blir det ett eller to innlegg utover ettermiddagen/ kvelden. Vi skal grille i kveld, så da er det bare å lade opp kamerabatteriet og klipse i vei!