Flytur

Må bruke telefonen om jeg skal oppdatere på bloggen siden jeg ikke har med data. Slenger med noen bilder fra flyturen. Dagen i dag i kreta har gått til bading og soling så nå er det på tide med søvn etter en natt uten 🙂

Black dress with flowers

Heihei.

Tenkte jeg kunne legge ut et antrekkbilde fra i går, siden det skjer så sjeldent. Egentlig bare fordi jeg aldri rekker å ta bilde før jeg må reise fordi jeg alltid er litt forsinket fra før. hehe. Men rakk å ta noen brukbare bilder i går, så da kan jeg jo dele dem med dere!


Kjole fra primark, belte fra gina tricot

– Mona

 

Kos med familien

Tilbringet kvelden ute sammen med familien i dag. En kjempekoselig kveld fylt med mat, latter og kos. Tok med kameraet, og fikk klipset noen bilder. Koselige sommerminner. 🙂


ser allerede så mye sunnere ut med salat på toppen, he he.. 


Lillebror bestilte barnemeny, og fikk en pizza så liten som et enkelt pizzastykke.haha, stakkar..

Eplepai

Brownies

– Mona

Grilling

Heihei! 

Her hjemme holder vi på å griller akkurat nå. Været er fint, eneste er at det blåser, men vi skulle grille fordet. Jeg lagde noen herlige marinerte grillspyd, og ellers har vi grillben og de tradisjonelle kotelettene. Mmmm, nam! Ser virkelig frem til mat, siden jeg ikke har spist siden i formiddag. Skal bli godt!

 

– Mona

Smoothie time

Var på en joggetur i stad. Veiene her oppe er rene helvette, men samtidig gode. Jeg klarte virkelig ikke hele runden- det gikk så mye opp og ned, og avsluttet med en skikkelig oppoverbakke. Så dette var uvant for jenta som til vanlig løper på tredemølle. haha… Skal ta enda en tur på den nye runden min neste søndag, så får vi se om både formen og motivasjoen er bedret til da!

Men sant skal sies at det var ufattelig deilig å være tilbake til huset etter runden. Vann og smoothie har aldri smakt bedre! Det smakte så godt. Prøvde ut en blanding av alt fra bringebær til blåbær og jordbær- mmm!

 

 

– Mona

 

New shoes

På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par… eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. 🙁 snakk om å være besluttsom.


svarte sandaler

og brune sandaler

Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


hvite roots

 

 – Mona

Blue and white jumpsuit

Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!

– Mona