Middag ute

Heisann igjen! Har nettopp fått fikset ferdig rommet, mangler bare å vaske over. Men tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra i går.

Hadde en kjempefin bursdag. Var som sagt ute å spiste med familien. Forresten, takk for alle gratulasjoner i går. Kjempekoselig! 🙂

 
Storebror og Caroline

Mamma og lillebror
 

– Mona

Take a photo, or two, or one hundred

Hallo! Må starte med å si at det er så digg med påskeferie. Skal bli så deilig å slappe av, feire bursdag og bare kose meg. I dag har Emilie vært hos meg etter skolen. Vi kjørte på med masse bilder, og kameraet ble nok brukt for å si det slik. Fikk masse flotte bilder av Emilie som jeg skal vise. Blir litt smågira når jeg får bilder både jeg og den jeg fotograferer blir fornøyde med. Får bare lyst til å fotografere enda mer. Akkurat nå ser vi på idol, så er det natta etter det. Opp tidlig i morgen for å trene!


To av de beste

– Mona

Snart 1 år siden allerede!

Har bursdag om litt over to uker, og det jeg begynte å tenke på nettopp er at herregud, jeg har hatt lappen i snart et år allerede! Husker så godt denne tiden for et år siden, de siste ukene før jeg tok lappen, og jeg var kjempenervøs, spent og klar for å bli ferdig med førerkortet. Ekstra press å ta lappen på dagen. Enten stryker du og bursdagen blir dermed litt ødelagt, eller du består og dagen blir ti ganger så ubeskrivelig bra! Som jeg har sagt tidligere er bursdager store dager for meg, dagen min skal være min dag. Det er jeg som fyller år, og på denne dagen for flere år siden kom jeg til verden. Og det er jo verdt å feire? Gravde i arkivet til tiden før lappen og dagen jeg fylte atten, og fant disse bildene. Kan si gleden utstråles. En stor dag for min del som kommer til å huskes. I tillegg vil jeg bli minnet på denne dagen når jeg ser på førerkortet, 30.03.12. 

Har du førerkort?

– Mona