Tanker og følelser

Fant igjen dette utkastet som jeg skrev for et år siden. Klarte endelig å skrive det ferdig i dag. Det har tatt sin tid, men føler det passer perfekt å legge det ut nå. 

Etter at pappa døde for åtte år siden så mistet jeg min store støttespiller. Jeg ble usikker på meg selv og verden rundt meg. Ble mer stille, sinnet mitt kunne bygge seg opp raskt, og jeg kunne ikke være en eneste dag uten familien. Jeg var så avhengig av å se familien hver dag, og vite at de hadde det bra. Jeg sov på rommet til mamma et helt år etter det som skjedde med pappa. Jeg turte ikke å sove for meg selv på det forlatte og stille rommet mitt. Tenk om mamma plutselig ble borte når jeg ikke var der. Jeg fikk hjemmelengsel hver gang jeg var borte, og foretrakk derfor å være hjemme.  Bedre ble det ikke da bestemor, for to år siden gikk bort. Min mor nummer to. Forbilde og støttespiller. Revet bort fra meg. Livet mitt satte seg på vent.

Jeg er den personen som bryr seg om andre. Jeg vil at vennene mine skal føle at de har en der som de vet at lytter til dem når de prater om sine tanker, gleder og problemer. Jeg liker å hjelpe folk og få de til å føle seg bedre. Det er først når jeg er alene, at tankene surrer rundt i hodet. Hva med meg selv? Mitt liv? Mine tanker? Alt kaoset som setter seg i hodet mitt, og alt det jeg tenker.Jeg tenker utrolig mye over ting. Nesten litt for mye i blant. Og alle disse tankene må jo ut en eller annen gang. Det er ikke bra for å et menneske å holde alle tankene sine for seg selv.