Det snør, det snør

Heii! Vi sluttet før på skolen i dag, så fikk mer fritid enn planlagt. Lå et teppe av snø på bilen min da jeg kom ut fra skolen. Har snødd masse den siste tiden. Holdt på å kjøre i grøfta i går, masse snø, og glatt uansett hvor sakte jeg kjører. Men er pent å se på snøen da, får skikkelig julestemning. Enda èn mnd igjen! Gleder meg faktisk veldig til jul. Elsker stemningen og kosen!

Snør det hos deg?

– Mona

Koffert gjennom byen

Hallo. Var på enda en shoppingtur i dag. Fikk handlet lit mer treningsutstyr, jakke, sko og annet smått, og koffert da. Må ikke glemme det. Viktigste. Tross alt i den alt skal fraktes. Ettersom jeg handlet koffert først, så måtte jeg dermed drasse den med meg rundt omkring i klesbutikker etterpå. Greit å ha lagringsplass, men den var litt i veien til tider. Fikk også et par rare blikk der jeg ruslet med en hengende koffert bak. 

Har brukt kvelden på å pakke ned alle tingene jeg har kjøpt, og rydde rommet slik at det er klart til hjemreisen i morgen. Reiser tidlig fra hotellet, så er greit å ha alt i orden til da.


fornøyd med innkjøpet.

– Mona

shoppet litt da

Har tilbringet hele formiddagen i byen. Pengene har flydd avgårde. Var først innom Primark. Utrolig billig der. Kvaliteten på alt er kanskje ikke av det beste, men var ganske mye pent der så ble noen plagg. Var også innom en utrolig bra butikk. Elsket nærmest alle klærne. Husker ikke navnet på butikken, men skal tilbake dit i morgen og handle mer. Forelsket meg rett og slett. Skal innom sportsbutikken igjen i morgen. Fant ikke så mye der i dag, så skal sjekke ut en annen sportsbutikk. Må også handle meg større koffert, så jeg får tatt med de nye tingene hjem. Hadde vært kjipt om jeg måtte lagt de igjen, heh. 


Kan vise dere klærne bedre senere


 

– Mona

Englaaaand

Hallo! Har akkurat vært ute i byen og spist mat.  Er tilbake på hotellet nå og skal straks legge oss. Ankom sent i natt, og stod opp tidlig i dag, så mangler noen timer med søvn. Også kjempesliten etter en lang dag. Har vært en tur i byen( ikke handlet noe..enda) og vært på fotballkamp- leeds ( de vant!). I morgen er det enda en fotballkamp, manchester- newcastle. Ryktes mye liv, gleder meg!! Heia manchester! 

 


Leeds united

– Mona