Pakke til hyttetur

Hallo! I kveld reiser jeg og et par venninner til Larvik hvor vi skal tilbringe tiden sammen de neste dagene. Ei venninne( Maria) har hytte der nede. Ser frem til å komme meg på tur i sommer, endelig! Håper bare været forbedrer seg litt så vi kan stikke på stranda i nærheten av hytta og sole oss. Hadde vært supert! Akkurat nå driver jeg å småpakker til turen. Startet først med en liten bag jeg skulle fylle, men endte opp med en litt større en da det ikke ble plass i den lille. Tror egentlig jeg bare skulle ha festet en tilhenger til bilen og tatt med hele klesskapet. Hadde vært så mye lettere! Kommer jo uansett til å ta med halve skapet. 🙂

men må pakke videre. Er forresten ikke internett på hytta. Blææ, kanskje det blir mobilblogging, så jeg får oppdatert litt. Kameraet skal jeg hvertfall ha med, så blir bilder da jeg kommer hjem i slutten av uka!

De små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade

I en stund nå, har jeg levd i en såkalt boble. Jeg har jobbet, ganske ofte, og ting har gått i rutiner. Tiden bare flyr i fra deg, og det er i slike tilfeller man glemmer å sette pris på de små tingene som skjer i hverdagen. Jeg fikk en liten oppvekker her om dagen, på tirsdag etter jobb. Jeg hadde jobbet ti timer og var greit utslitt og klar for å komme meg hjem til senga, da det viser seg at det er storebror som kommer å plukker meg opp på jobb. Vi måtte dra rett til sykehuset. Lillebror hadde havnet på akutten og blitt lagt inn. Det suste så mange tanker gjennom hodet mitt der og da. Jeg var så sliten, så jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Når vi kom frem og møtte mamma og lillebror, ble alt med en gang bedre. Det vi trodde var kjempealvorlig, var heldigvis ikke så alvorlig som vi trodde. Lillebror måtte operere for å fjerne en kul, men det var ingen farlig kul, og bra var det! Det er i slike overraskende tilfeller man tenker over ting man har utsatt og enda ikke har gjort med de man er glad i.

 

Når vi møtte han igjen på overvåkninga, var det første han spurt om ” Mona, kan vi snart dra å bade i ankerskogen?” Jeg sa bare” Jaa, så fort du har blitt frisk igjen! ”  I blant glemmer jeg å sette pris på og bruke litt tid med lillebror( storebror også forsåvidt). Det blir liksom helt glemt. Lillebror har sine greier, mens jeg har mine. Alt går i rutiner, så får sjeldent noe tid med han, søster og bror-tid.   Det er ikke alltid man har tid til slikt, men det handler om å sette pris på de små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade, og bruke den tiden du har med dem. Jeg var faktisk nettopp nede hos lillebror og inviterte han med på kino, rett og slett fordi jeg vil tilbringe litt tid med han når jeg nå faktisk har tid. Ved å se det store smilet hans når jeg spurte, gleder hjertet mitt og gjør alt så mye bedre med en gang.


Ubeskrivelig glad i deg, lillebror!   

– Mona