Er du som meg?

Er du den type person som foretrekker å heller se en komedie enn en skummel skrekkfilm? Gjemmer du deg bak puta slik som meg når vennene dine absolutt skal se en skummel film? Ja, da er du lik meg. Jeg liker ikke skrekkfilmer i det hele tatt. Jeg får helt fnatt om vennene mine vil se en skrekkfilm på en jentekveld. Det ender som regel med at jeg sitter under et pledd med en pute jeg kan skjule meg med om det dukker opp noe skremmende på skjermen. Jeg ser sikkert veldig sjarmerende ut med et øye stikkende frem mellom en sprekk i pleddet!

har ikke noe bilde av meg bak en pute, haha

Jeg ser derfor sjeldent skrekkfilmer, og foretrekker derfor komedier, spesielt tenåringskomedier. Er det ikke såå mye bedre å kose seg i sofaen med potetgull og brus og le seg gjennom en morsom film, enn å skvette hvert femte minutt og ikke tørre å gå på do etterpå i skrekk for å møte et skummelt vesen i speilet? Skal innrømme at jeg i blant får et lite kick når jeg ser skumle filmer, rett og slett fordi jeg skvetter- men fremdeles er komedier aller best syns jeg!

Hva slags type film liker du best?

– Mona

Jeg har fotografert

Kari-Anne var her en tur i stad. Hun ønsket et nytt profilbilde på facebook, så da sa jeg ja til å blidgjøre henne med det. Det ble noen vel spesielle bilder som viser Kari-Annes sanne ” jeg” (hahaha)  , noen fine og andre ikke fullt så vellykkede. Skal spare dere for Kari-Anne’s sanne” jeg” ,  men dere skal få se et par av de jeg ble fornøyd med!


 

Hva syns dere, og hvilket bilde likte dere best?
 

– Mona

Husmor

Idag har jeg vært å stekt meg litt i solariumet med Heidi, før jeg dro hjem og vasket stua for mamma. Nå spiser jeg og lillebror  middag mens vi ser på skiskyting på tv’en.


weeey, sminkefri og nydusja  (oi, så rar armen min var her.. haha)

jeg hadde ikke vist dere middagen om jeg ikke hadde laget den selv( litt stolt da vet dere), men er man hjemme alene med lillebror, så må man jo leke litt husmor. Og maten smakte jo veldig godt! 

Hva gjør du i dag?

HUSK konkurransen min HER! 

– Mona

Strawberries with chocolate

Heidi har vært her i dag. Vi har vært innom espern i dag, og vurderer å begynne å trene der! Må starte tidlig med sommerkroppen! haha. På vei hjem stakk vi innom butikken og handlet jordbær, bananer og sjokolade. Nam! (nb. kan bli litt kvalmende med for mye)


Flinke Heidi som mistet både jordbær og banan i sjokoladen! 


ser det godt ut eller? ehh jaa! 

Har skikkelig blogglyst i dag, men nå skal jeg ikke blogge mer i dag. Snakkes i morgen!! 

HUSK konkurransen min HER!

– Mona