Mye bra har skjedd i mitt 2011

Jeg klarte å grave meg ut av usikkerhet og ble mer utadvent. Jeg ble mer selvsikker og trygg på meg selv. Dette gjorde at jeg klarte å slippe meg litt mer løs, og ikke lenger var så veldig avhengig av de trygge og gamle omstendighetene.(?)

Jeg skaffet meg jobb! Dette er vel det største høydepunktet. Mona skaffet seg ordentlig jobb liksom. Javel, så var det ikke jeg som løp rundt å leverte søknader. Jobben kom heller til meg, men jeg måtte jo vise mine ferdigheter for å bli godkjent. Selv om jeg til tider( ofte) har mildt sagt rævva innstilling før jeg drar på jobb, så er jeg glad for at jeg har en jobb. Miljøet på jobben er av de beste, og jeg stortrives.

Jeg dro på weekend hos Maria i Drammen og bursdagen hennes i februar. Stress med å bytte fra tog til buss, og buss til tog. Mamma hadde ikke troen på at jeg ville komme frem. Hun trodde jeg var dum nok til å rote meg bort og evt. ta feil buss/ tog. Takk Mamma!! Hadde hvertfall en herlig helg med verdenssøtestevenn!

Jeg ble kjent med Abby fra USA. Verdens gladeste menneske. Åh, savner de geniale Hvamfestene! Hun er vill. Oog takket være henne har jeg faktisk gått opp en karakter i Engelsk. Love you, Abby!

 Kreta 2011. Trenger ikke si noe annet enn fantastisk herlig

Startet og nesten fullførte billappen. ( kjøpte meg også en grei startbil) Alt ble i boks på ca 2-3 måneder. Kun oppkjøringa i mars igjen. Stolt av meg selv der! 

Masse annet bra som har skjedd i mitt 2011, så dette var bare en liten del. 


og et bilde av bestevenn tilslutt!
 

– Mona

Noen bilder fra julaften

Unnskyld for null oppdatering i går, men hele strømnettet her ble borte i går kveld når vi kom hjem. Vi har fremdeles ikke tv-signaler..

Var på slektstreff hele 1. dag så har ikke så mye å fortelle fra i går. Viser dere heller noen bilder fra julaften. Hadde det kjempekoselig. Fikk også mange ting jeg ønsket meg. Tok ikke så veeldig mange bilder, men her er noen få. 


hahah, takk for tøfler, Maria!


– Mona

God jul!

Tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen har vært på tv’en, og jeg har skiftet til penklær og fikset meg. Venter bare på at vi skal reise til tante og onkel for å feire jul. Da jeg var yngre var det gaver som stod i fokus, og jeg klarte nesten ikke å vente med å pakke opp, men nå som jeg er eldre er det julemiddagen og hyggen jeg gleder meg mest til!

 

Håper dere alle får en fin julaften. God jul!! 

Nå kommer julen

Rommet er vasket og pyntet til jul. Er så koselig med røde gardiner, små nisser overalt og pyntet juletre i stua. Grevinnen og hovmesteren har vært på tv. Haha, ler hvert år! 


->rommet mitt

->stua

Åpnet også nettopp første julegaven i år. Fra jobben. Klarte ikke å vente. Fikk meg en liten overraskelse- pengeeer på et bankkort! Wii, dette blir en fin juul!


haha, ser litt smådopa ut

Nå skal jeg bare kose meg med julefilmer og potetgulll. Ha en fin lille julaften!

– Mona

edit: et bilde av Leo i samme slengen:

han ble tvunget til å ligge stille med nisselua av meg, stakar. hhaha

Husmødre vi da

I kveld har jeg og Heidi + Jonas lagd lussekatter. Er jo snart lucia så da måtte vi nesten bake litt. Tenk å bruke en lørdagskveld til å leke husmor? Skulle vel egentlig vært ute i kveld, men holder oss inne. Vi får vel dele ut litt lussekatter når vi henter folk fra fest i natt!

– Mona & Heidi

6 desember

Har tatt russebilder på skolen i dag. Ellers gjorde jeg ikke annet enn å sitte på dataen gjennom skoledagen. Var på juleshopping med storebror i stad. Ble noen kjøp der jaa. I tillegg har kremmertorget I Elverum fått mange nye butikker. Blant annet bikbok, only og vila. Wii. 

Det var et raskt sammendrag fra dagen min. I morgen kommer det forresten ut en gjestevideo. 


Om jeg overlever tentamen i engelsk,  forbikjøringa, veiledningstimen på kjøreskolen og avslutninga på idrettskolen i morgen, så lover jeg bedre oppdatering her.

– Mona

Første desember

Idag er det første desember, og det er ingen hvit første desember. Måneden startet med regn. Jeg vil ha en hvit jul.. Regner med at snøen kommer i løpet av måneden, får hvert fall håpe det. Har hengt opp en adventsstjerne i vinduet på rommet. Merker at jeg kommer i mer julestemning, jo mer julepynt jeg tar opp. I tillegg blir rommet så mye koseligere med en lysende stjerne i vinduet.. selv om ene lyset på stjerna mi ikke funker, heh hehh, er treig til å fikse det..

hm..Har du adventsstjerne?

– Mona

Finn lykken i deg selv

Vi må være fornøyde med oss selv og tenke at vi ikke trenger noen til å bekrefte det hver dag. Hvorfor gjør vi oss selv sårbare ovenfor andre for å bli elsket når vi vet at det vil slå oss tilbake en eller annen dag og gi oss et knust hjerte? Jeg mener at ingen gutt er verdt tårer og våkne netter, og ingen jenter der ute fortjener å kjempe for de som ikke fortjener oss.

Vi bør alle ta et skritt tilbake i blant, se oss i speilet og tenke over hva vi driver med. Avslutte det som ikke er bra for oss, og fokusere på ting som er bra. Slutte å lete etter lykken i andre personer, men finne lykken i oss selv først.

 Vi lar oss alt for lett forføre av de som ikke fortjener oss, og ender opp med ødelagt hjerte. Vi er nødt til å se på oss selv, tenke hva som er best for oss, og ikke la oss knekke av personer som vil gjøre oss vondt. Flere har antageligvis opplevd en gutt som har virket fantastisk, og har gitt oss følelsen av lykke, men som har latt oss sitte igjen med frustrasjon og tårer. Vi fortjener en som kan behandle oss riktig, som får oss til å slutte å drømme om det vi en gang hadde. For det er først når vi finner en som virkelig er verdt det, at vi kan føle ekte lykke i andre.

( litt av norsktentamen min)

Hva mener du?

– Mona