Bestod

Jeg har sagt flere ganger, til og med til dere at jeg skal lese til teorien på bil. Fant ut på mandag at jeg måtte få ut fingeren å lese slik at jeg kunne prøve meg på teorien i dag.  Men starta ikke å  lese før i går kveld.  Leste raskt gjennom boka, tok tester på nettet, og dro til statens vegvesen i dag og bestod!! Er så utrolig glad! Bestod på første forsøk med kun 3 feil. Digg er ikke deet?

Nå er det bare noe av det obligatoriske igjen,  så håper på å ta lappen på bursdagen min.:)

– Mona

Kvalitetstid!

Ja, jeg har ikke oppdatert dere de siste dagene. Hvorfor? i stedet for å å sitte på dataen og bruke opp livet på facebook og blogg, så har jeg prøvd å leve livet litt, he he hhe. Neida, eller joda. Har heller skapt litt nye minner med noen herlige venninner, og hatt litt kvalitetstid med lillebror. Trengs i blant. 

Hva har du gjort i helga?

– Mona

Jeg, tenåringsmor?

Hadde verdens rareste drøm i natt!! Ble så påvirket av drømmen at jeg tenkte på den i flere timer etter at jeg hadde våknet. Den var så detaljert og virkelig at jeg nærmest ble skremt.. Jeg drømte om at jeg ble tenåringsmor til ei utrolig nydelig datter. Vi var hos bestemor og bestefar, og jeg bar henne på armen mens jeg så på hennes søte, myke ansikt og hennes klare og blå øyne.


(meg og storebror)

Utrolig nok var det så mange problemstillinger i løpet av tiden i drømmen. Hvordan skulle jeg klare å ha nok penger til både meg selv og barnet i fremtiden? Barnet var liksom en hemmelighet helt til hun ble født, så hvordan skulle jeg forklare venner og nære om henne? Hva skulle jeg gjøre videre med livet nå som jeg hadde et barn jeg måtte gi omsorg til i tillegg til mitt eget liv?

Det var så mange urolige tanker at jeg ble rimelig lettet da jeg stod opp i morges og fant ut at dette bare var en drøm! Tror drømmen ble en smule påvirket av ” mitt hemmelige tenåringsliv” som jeg så på her om dagen. Serien handler tross alt om tenåringer, tenåringsmødre osv.. 


(the secret life of the american teenager/ mitt hemmelige tenåringsliv)

Etter å ha hatt denne drømmen begynte jeg å tenke på det å få barn. Tenk den følelsen av å bære ditt eget barn. Ditt barn som tilhører deg! Må være en utrolig følelse som ikke kan beskrives. En dag skal jeg òg bli en lykkelig mor. Men det skal bli en god god stund til. Jeg har ikke planer om å bli tenåringsmor. Det er sikkert kjempefint og koselig, men jeg har bare ikke lyst til det. Det blir feil for meg. Jeg har så mye jeg skal gjøre og vil oppleve før den tid. Man er bare ungdom en gang, og det kan være synd om den tiden går fra deg.


 

Har du noen gang hatt en utrolig rar drøm? 

– Mona