sitte på trappa med pusen er jo kos det

Kom hjem for omtrent 20 min siden og fant ut at her var det visst ingen hjemme. I tillegg var jeg så smart å la igjen husnøkkelen i den andre jakka mi.. heh. Er heldigvis fint vær ute, og reklamebladene for lefdal og expert har kommet i postkassa, så kan vel like så godt sitte her på trappa i sola og se gjennom de mens jeg venter. Har også trådløst nett og pc, så skal ikke bli noe problem å sitte her. Eneste er den kalde vinden som kommer i ny og ne. 

– Mona

Kroppen min!

Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Kanskje andre har kommentert hvordan du ser ut, hvordan kroppen din er bygd. Helt fra jeg var rundt fem år, har jeg hatt en ganske “spinkel”  kropp, og dette har jeg fått kommentarer på.

Jeg har fått slengt til meg at jeg er så tynn, har så rare bein, tynne armer,spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser( faktisk) etc. Kommentarer som innerst inne faktisk sårer. Selv om personene som har sagt det ikke mente det slemt, så får man et lite slag i fjeset av å høre det. Jeg vet at jeg har tynne armer, bein, at magen min ikke er supertynn i forhold til resten av kroppen, at jeg ikke eier “perfekt” rumpe og at jeg ikke har særlig store pupper.

men det er desverre bare slik jeg er, og dette er faktisk noe som ingen andre har noe med. Hvordan jeg ser ut og vil se ut er vel opp til meg selv? Jeg kan også avkrefte at jeg har spiseforstyrrelser. Jeg spiser som bare det, kaster det ikke opp og sulter heller ikke ihjel. 

Jeg får også høre ” Jammen, du er jo så tynn”, ” du har ingen ting å klage over”. Som jeg nevnte først, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv. Jeg er litt perfeksjonist, og dette også på utseendet mitt. Jeg ser de små tingene som er det siste folk tenker på når de ser på meg. Men når alt kommer til alt er jeg stolt over kroppen min. Jeg ville ikke byttet den ut for alt i verden, ikke engang til en ” perfekt” modell/ kjendiskropp.(okeida, kanskje for en dag eller to men ikke lengre enn det)

Jeg syns også at du der ute skal være fornøyd med kroppen din! Ingen er perfekte, ikke engang kjendiser. Vær fornøyd med deg selv, og ikke la deg påvirke av andres meninger og tanker om deg. Det er din kropp!


 

 – Mona

The dirty details

Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

Hva er hennes verste uvane?
Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok 🙂 

Hvor lenge har dere vært venner?
Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


Gammelt!
 

Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

Hva er det beste dere har opplevd sammen?
De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

Hva er det verste dere har opplevd sammen?
Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så “close” som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.  

Hva er typisk Mona?
Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:” Jeg tror jeg er den billigste av alle oss”  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

Hva er typisk Mona og si?
“Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre” 

Tar hun ofte bilder av seg selv?
Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere 🙂 So why not?

Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag… Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

– Emilie

Me, myself and I

Visste du at..

..Jeg hater planoverganger? Ser alltid for meg at det kommer et tog og kjører på meg fra siden hver gang jeg kjører over..

.. Jeg er en utrolig pratsom person? Hvis jeg har noe å snakke om, så kan jeg snakke i evigheter. Selvfølgelig klarer jeg å holde kjeft, men hvorfor gjøre det når jeg ikke må?

.. Jeg spiser for mye? Om jeg ikke har noe å gjøre, så finner jeg meg mat. Er litt for flink til å småspise( både sunn og usunn mat) tilogmed da jeg ikke er sulten!

.. Jeg haaater å jogge ute? På tredemølle går det greit, for da vet jeg at om jeg ikke vil jogge mer, så er det bare å gå av tredemølla. Men om jeg er ute så må jeg jogge/ gå hele veien tilbake..

..jeg bruker penger med en gang jeg får de på konto? Om jeg har pengene i hånda, så er jeg litt mer kresen når det gjelder shopping siden jeg faktisk ser pengene. Men ellers flyr de avgårde..

.. Jeg klarer såvidt ikke å la være å lage en grimase om noen tar bilder? Ender som regel opp med hvertfall et useriøst bilde.

.. Jeg må ha hvertfall èn dag i uka hvor jeg ikke har planer som er planlagt på forhånd?

.. Jeg elsker å sove? Jeg må ha hvertfall åtte timer med søvn for å fungere godt nok i hverdagen. Å sove i over 12 timer er lykke for meg. 

.. Jeg hater å være usikker? Å gå rundt å være usikker over ting, sliter meg ut. Derfor er jeg selv en ganske ærlig person. Jeg forteller hva jeg tenker og føler, og om jeg er nødt til å være direkte, så er jeg det. 

.. Jeg misliker sterkt å snakke foran et kamera til bloggen. 

.. Jeg syns det er ganske artig å diskutere med læreren! Spesielt når jeg vinner diskusjonen.

 .. jeg til tider er ganske klønete? Faller ned fra senga, kræsjer hodet i alt mulig rart, slår hendene overalt så jeg skader meg.. Ikke godt..

..Jeg må innom facebook hvertfall 6 dager i uka?

Er du lik meg på noen av punktene?

– Mona

 

Do you want all the dirty details?

Alright, nå har jeg kontrollen over Monas blogg. You never know what happens then. For de som ikke vet hvem jeg er, så er jeg en god venn av Mona som valgte å forlate henne til fordel for varmen og livet i Texas, USA. Det var ett vanskelig valg å ta, samtidig som det var veldig lett. Som Mona også skrev på bloggen min >HER<, så synes jeg også at det er veldig rart å ikke kunne tekste Mona når som helst. Hun er den personen jeg kan ringe hvis jeg har ett problem, og jeg er alltid velkommen hos henne. 

Dere lærte litt mer om Mona etter Heidi’s innlegg om den lekre venninnen vår, men nå har du muligheten til å spørre meg om akkurat hva du vil om Mona. Jeg har brukernavn og passord til denne bloggen nå, og Mona har ingen kontroll over svarene som kommer ut. Inspirasjonen for denne spørsmålsrunden kom fra Tuvaw og Tcmn, mange bloggere som gjør det nå, så vi hiver oss på bølgen. 

Husker da vi tok dette bildet, tungen min brant så lenge. Var liksom ikke meningen å faktisk steke den på lyspæra…

Noen spørsmål om Mona? Nå har dere sjansen!

– Emilie

edit: Ikke skriv ” fine bilder, søt blogg” etc. Koselig er det selvsagt, men det er det nest siste jeg ønsker i kommentarfeltet på dette innlegget. Still spørsmål om Mona i stedet.( om dere har noen)