Verdens beste Mona!

Heihei alle Monas lesere!

Som dere alle vet, skrives jo denne bloggen hovedsaklig kun av Mona. Nå er det min (Heidi) tur til å fortelle dere litt om mitt syn på henne. Mona er en veldig god venn, som alltid er ærlig, det samme har jeg tenkt å være nå, så hold fast. Nu kör vi!

For det første må jeg bare si at jeg er veldig glad i Mona. Hun er en fantastisk person jeg kan snakke med om alt, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg har kjent Mona i ca 7 år. Vi ble kjent som 6.klassinger da vi begge red på en rideskole i Løten. Da vi også etterhvert begynte i samme klasse på ungdomsskolen, var vi mer og mer sammen. Vi har alltid vært venner, men det siste året, og spesielt sommeren, har vennskapet utviklet seg til noe mer. Vi var sammen omtrent vær dag i sommerferien, og denne søte jenta er nå en av mine aller beste venner. 


Åh, du er herlig!!

Mona har veldig mange positive egenskaper:

~ Snill og omtenksom. Mona er først og fremst veldig snill, og er ikke en person som kun tenker på seg selv. Haha, like søtt hver gang jeg kommer innenfor døren hos Mona og det første jeg hører er “Er du sulten?” eller “Vil du ligge her i natt?”

~ En god venn. Mona er en veldig god venn det virkelig er verdt å kjenne. Jeg elsker at det liksom aldri er kjedelig å være med henne. Vi finner alltid på et eller annet om vi ikke har noe å gjøre. Det kan være alt fra å lage mat til å sitte å synge karaoke på youtube eller spotify. Ehehe, ikke pent!

~ Hun er til å stole på. Jeg kan si alt mulig til Mona uten at det kommer ut til noen andre. Dessuten er hun veldig god til å lytte om jeg har noe på hjertet.

~ Inkluderende. Noe jeg liker veldig godt med Mona er at hun ikke er full av fordommer. Hun inkluderer alle, og vil oftest bli kjent med folk før hun dømmer dem. Det kan jo være personer hun ikke liker så godt, men det er som regel gode grunner til at disse blir mislikt. Alle kan jo ikke like alle, tross alt.

~ Personlig fotograf. Haha, om jeg trenger et nytt profilbilde, vet jeg hvem jeg skal spørre om råd. Hun er ikke bare superfotogen selv, men også flink til å ta bilder av andre. Og i og med at hun liker det så godt selv, kan jeg liksågodt bruke henne som personlig fotograf. 

~ Kokk. Mona er faktisk veldig flink til å lage mat, noe jeg av og til utnytter meg litt av. Heheheh.. Oooog hun lager verdens beste sjokoladekake da!!

 

Mona har mange flere postive sider, men om jeg skal nevne alle, blir jeg sittende å skrive hele natten, og det går jo ikke an. Du er i allefall en herlig person Mona, og jeg er utrolig glad i deg! Mer enn du aner ♥


Hihih, du er litt sånn supersøt!!
 

Jaja, nå tenker dere sikkert at jeg bare skulle nevne positive ting om Mona, men der tar dere feil. Denne jenta har jo, som alle andre, noen negative sider også. Eller, vi trenger ikke kalle det negativt, men mindre bra. Hahah! Here we go!

~ SnakkeSnakkeSnakk! Altså, det er ikke det at Mona må holde kjeft hele tiden, men NOEN ganger, må jeg be henne om å gjøre det. Haha. Av og til snakker hun så mye, og ikke minst fort, at jeg faller helt ut og aner egentlig ikke hva hun har snakket om,.

~ Perfeksjonist til tusen. Å være perfektsjonist trenger jo ikke alltid være negativt, men av og til kan det være ganskeveldigkjempe irriterende. Noen ganger bruker Mona sinnsykt lang tid på småting som egentlig ikke er sånn kjempeviktig. I hvertfall ikke etter min mening da. 

~ Treig. Mona er sånn ca verdens treigeste person. Da vi gikk på ungdomsskolen og skulle på juleball, husker jeg det endte med at “datene” våre ringte å spurte om de kunne gå inn før vi kom, siden de holdt på å fryse ihjel. Dette var jo da fordi Mona begynte å dusje da vi andre var ferdig med alt annet. Typisk henne! Det at hun er treig, ender dessuten også ofte med stress, noe Mona også lider av. Hah, sorry Mona, but that’s just the way it is.Gammel bilde? Ehm, ja.. Hih, du er grom!

Tja, det var vel de jeg kom på i farten. Trenger ikke nevne at Mona er ganske lat, for vi vet jo begge hvordan det gikk på den joggeturen vår Mona!? Men, ja, som sagt, trenger ikke nevne det nå… Men, ja. Om dere da ikke har skjønt det, er jeg veldig glad i verdens beste Mona!

Så da har dere fått høre hvordan det er å være denne bloggens eiers venn.

Hva synes dere om Mona da?

Heidi