Jeg savner deg!

I dag tidlig da jeg tok på radioen på badet, kom verdens søteste og tristeste sang, what are words av Chris Medina. Tilfeldig at den sangen skulle komme på akkurat i dag. For 7 år siden i dag, 29.04, skjedde det noe alle barn er redd for- Å miste foreldre. Jeg var 10 år gammel og kom hjem fra skolen. Jeg hadde malt et maleri av en båt på skolen. Jeg var så stolt over maleriet, og gledet meg til å vise den og gi den til mamma og pappa.

 Da jeg kom hjem stod det en sykebil hjemme og jeg ble møtt av mange ukjente fjes. Mer fra dagen ønsker jeg ikke å fortelle, men det var en av de verste dagene i livet mitt. Skulle ønske du fremdeles var her pappa! Jeg var en pappajente, og jeg var jenta di! Jeg savner deg!

Edit. Etter at pappa ble borte, har jeg blitt sterkere. Denne dagen for 7 år siden fikk meg til å innse( som liten) at alt kan være supert en dag, og bli brått borte dagen etter. Så lev dagen som den er den siste, for du vet aldri om eller når noe brått skjer.


Det funker ikke å høre på triste sanger når man tenker på triste minner..

Jeg har ikke så mange bilder av meg og pappa alene, men disse to bildene er to av få jeg har fått over til pc-en.

– Mona

Gratulerer STOREBROR!

Heihei!

Gårsdagen hos Abby var kjempekoselig! Vi koste oss masse og tok en god del bilder! Idag har det vært voksenbursdag i heimen. Broren min har  bursdag idag, 19 år! Gratulerer! Så det ble feiring for både han og meg ( som hadde bursdag for nøyaktig 18 dager siden) idag. Nå skal jeg straks legge meg for er ganske sliten. Orket såvidt å stå opp i dag tidlig.. men måtte bare opp for jeg skulle se tirsdagens one tree hill. Den var SYKT spennende, trist, tragisk og søt!


Abby, Emilie og meg ♥

Hva har du gjort i dag?

– Mona