Bilder fra julen og godt nyttår!

Heiijaah!

Har ikke blogget noe de siste 5-6 dagene(?). Har egentlig ingen unnskylding, har bare ikke hatt noe blogglyst eller tid, hiih. Men nå kommer det jo et innlegg!

I morgen er det nyttårsaften, og det har skjedd en del siden julaften. Jeg har hatt en kjempekoselig julaften med slekta. Spist masse god julemat og fått mange fine gaver. I romjulen har jeg vært i stallen ( Berg) å ridd Uno, vært på slektstreff, feiret bursdagen til mamma, festa, shoppa og slappet av! ♥

Vet ikke om det blir noe blogging før neste år, men hvertfall..

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

– Mona

Aviskjendiser på selveste julaften!

I dag våkna jeg med avisa i fanget. Mamma hadde nemlig funnet ut at vi hadde kommet med i dagens utgave av Hamar Arbeiderblad (HA). Det morsomste med det hele er at det kom ut på julaften, selveste julaften! Vanja var litt uheldig med navnet sitt; Hei Anja!  haha. Menmen, det var da gøy at vi faktisk kom i avisa, og at vi fikk hele Løten siden.

Blogger ikke før i morgen kveld/ overimorgen siden det er jul, så vi snakkes!

God jul alle sammen! 

– Mona

Leo gleder seg tydeligvis til å åpne julegaver i morgen!

Leo er den mest nysgjerrige hunden jeg noen gang har møtt. Bare vi har vært på butikken og kommer hjem med poser, så er nesa hans i posene på et øyeblikk.

I går fikk han en gave fra Zorro, hunden til Kari-Anne. Da vi kom hjem og hadde lagt gava under treet, så var han der. Han snuste og gravet på gava, og da vi bad han om å gå unna, så satte han seg bare ned å så rart på oss. Søt voff altså! Gleder meg til å se han åpne julegavene sine i morgen. Han har tydeligvis blitt mer nysgjerrig på de enn han har vært tidligere, haha!

 


 
Nå skal jeg se på masse julefilmer på tv. Julefilmene kommer jo i et kjør!

– Mona

Christmas riding

Hallo!

Idag har jeg vært med på juleridning med Uno. Vi ble til slutt åtte stk. med hester, og HA kom også på besøk. Juleridninga gikk veldig bra. Uno var flink og kjempegod å ri, så gleder meg til å ri han mer i julen! Mamma lekte også paparazzi og spratt frem hvertfall to/ tre ganger med kamera, haha! Mamma syntes også at Uno var så fin og minnet henne om den hvite hesten i askepott og de tre nøttene filmen.

 Alt i alt, det var en morsom dag og jeg storkoste meg!

Ohh, blir litt kald av å se på bildet, tåkete( eller kuldetåke). Selv om det var kaldt ute, så frøs jeg faktisk ikke på verken beina eller hendene. Klarte å finne de varmeste klærne i skuffen denne gangen ja! Hihii, men om vi hadde ridd lenger, så tror jeg at jeg ville ha merket kulda på beina.

Hva har du gjort idag?

– Mona

Pynta til jul!

Idag var vi ca 1 time på skolen før vi fikk ta juleferie. Endelig er det ferie, blir godt med to uker med fri!

Mens mamma var på Hamar idag fikk jeg et ryddekikk, så det gikk utover stua vår. Så nå er stua helt ren og julepynten og treet er satt på plass. Er nesten skummelt med det ryddekikket mitt. Plutselig får jeg en trang til å rydde, og da klarer jeg ikke å la være. Prøver jeg, så klarer jeg ikke å være i rommet jeg vil rydde, og blir en smule sur fordi det ikke er ryddig/ rent. Dette skjer selvsagt bare hjemme. Hhah, skulle tatt seg ut om jeg begynte å rydde og vaske hos venner og andre. Stakkars folk! Er det dette som kalles støv på hjernen?..

Men over til da vi pyntet juletreet. Vi pynter alltid juletreet 21. eller 22. desember, og alle i familien pleier som regel å delta. Jeg tok frem kameraet mens vi pyntet, så det ble en del bilder etter at brødrene fikk låne det!


Juletreet med noen av pakkene

Nå ser jeg på “den gyldne hale” ( julekalender) og spiser blomkålsuppe, lenge siden sist jeg gjorde det! I morgen skal jeg være med på juleridning med Berg- gjengen. Skal låne Uno av Alice! Har nemlig ikke vært med på det før, og har heller aldri prøvd Uno. Så ja, jeg gleder meg!

Har du pyntet til jul?

– Mona

Kakebaking

Idag var Trine med meg hjem etter skolen. Vi lagde to sjokoladekaker, èn hver. ( men bare den ene var til oss selv). Kakene ble vellykka, og jeg rakk akkurat ridninga idag.

Så i morgen blir det kakespising på meg og Trine, for skal ha med 8 søte små biter på skolen. Kanskje noen får smake, men det blir ikke mye, hah!

Liker du sjokoladekake?

– Mona

Nå er det ikke bare jeg som har en søt julekalender!

Idag er det 1 desember, som betyr at alle julekalenderene på tv’en starter og det er bare 23 dager igjen til julaften!

I dag har jeg vært på maxi og funnet utrolig mye fint!.. Men kjøpte ikke så mye idag, men noe jeg skulle ha var julekalender til Leo! Det er litt søtt da.

Selv om en hunder er hunder, så fortjener de å få en søt julekalender de òg. Da jeg kom hjem idag ble Leo grådig nysgjerrig på hva som var i posen, så da jeg kom på rommet, kunne jeg ikke la være å ta noen søte bilder av han.


Så stolt da!
Spennende..

Jaaee, her vet jeg egentlig ikke hva han holder på med. Kanskje han prøver å vise” Se! Nå gjør jeg et triks!.. Godbit?”  eller” yeey, julekalender til meg!”

Leo og min sine julekalendere. Søte ikkesant?

I morgen er det mattetentamen.. Jeg har ikke øvd så mye, så nå er det natta for meg slik at hjernen er i toppform til i morgen. Hahhh

Har du julekalender?

– Mona