Hospitering- matfag

Idag har jeg vært på hospitering på matfag på storhamar, Hamar. Jeg forestilte meg på forhånd at en eller annen gang i løpet av dagen ville jeg rote meg bort eller gå feil, og selvfølgelig skjedde det.
 
Jeg satt på med Anita med Kristin og Liv Kristin. Vi ble visst sluppet av på ”gamle” stohamar. Det var visst ikke der vi skulle møte opp, som vi først fant ut når en taxi kom bort til oss og spurte om vi skulle til storhamar. Vi sa ja, og deretter sa han ” hopp inn! ” Og der var vi på vei til storhamar. Det var visst flere som hadde gått feil, for noen kom for sent, og andre ble henta ( som oss).

Dagen gikk ganske greit. Vi ble delt opp i to grupper. Min gruppe skulle lage en tre-retters middag, noe jeg hvertfall ikke har vært med på før.

” Menyen” var:
Forrett: blomkålsuppe
Hovedrett: Svinekoteletter(?) med pommes frites, bernaise(? hvertfall saus) og sånn blanding av paprika,gulrot osv..
Dessert: Is og brunost, blandet. Husker ikke hva det het, men smakte hvertfall prim. + solbærgreier.

 Jeg, Linda og Marthe lagde rundstykker( hver vår deig). Når vi var ferdig med deigene, merket vi at vi hadde glemt å ta oppi et egg, så Marthe tok et egg, klekka egget og smæsha egget rett i deigen. Den ble veldig gul, haha! Like etter kom ”kjøkkendama” bortom for å se hvordan det gikk. både jeg og Linda hadde gadd ikke å ta oppi egg, mens Marthe fikk panikk når ”kjøkkendama” kom og strevde for harde livet med å få egget blandet inn i deigen. Jeg og Linda klarte selvsagt ikke å holde oss, så vi lo, lo og lo. hahaa. Like etterpå sa ”kjøkkendama” at vi ikke trengte å ha oppi egg, så der var Marthe’s panikk og strev bortkasta, men moro var det.

Når all maten var ferdig, fikk vi spise det. Det meste var godt, men fy søren å mett jeg ble. Alt i alt var det en kjempemoro dag. Kanskje jeg søker på noe innen mat, vi får se. Foreløpig er jeg usikker. : p

hellskitchenwallpaperhellskitchen4011484102
Store drømmer, haha!
Så flink jeg er til å redigere(ironi), blidet ble visst litt dratt så jeg ble litt smal, og herlige flekker rundt meg. hmf. : p

Har du vært på hospitering før?
Hvis ja, På hva? Var det gøy?

– Moonaaa : )

Hvor er du blitt av ”matlyst”?

Hva skjer med at matlysten min bare gå sakte men sikkert bort? Jeg har såvidt spist litt idag og når jeg bare lukter mat så blir jeg bare kvalm. Jeg kommer til å sulte hjel! Så da er det store spørsmålet ” Hvor har det blitt av matlysten ” min? Jeg savner den veldig, for vi hadde et veldig godt forhold, Hhaaha! Herregud, matlyst er ikke et levende vesen da.
matlyst
Som dere ser så tror jeg at matlysten min har dratt fra hedmark, gjennom og over hordaland, gjennom sogn og fjordane(?) videre opp til trøndelag og ned til oppland, så jeg finner vel igjen matlysten min i oppland.
Jeg er fantasifull ass!

menmen..

– Moonaaa