ukas høydepunkt OSLOTUR

Som overskrifta sier så har jeg vært i Oslo idag med Live og Kristin og shoppet! Jeg har aldri vært på shopping i Oslo før så gledet meg utrolig mye. Vi tok toget i dag tidlig der vi blant annet ble kjent med et gammelt ektepar som satt ved oss , koselige folk.
 
Vi kjørte elverums-bussen hjem med >Emilie< og gjengen. På veien hjem i bussen skulle jeg bare skru på lyset der jeg satt og like ved ”lysknappen” var ”stoppknappen”, å gjett hva jeg klarte å gjøre? Jo selvfølgelig så trykket jeg feil så den stoppgreia lyste. Jeg fikk helt panik, tenk om jeg ble kastet ut og måtte gå hjem hele veien til Løten, tragisk tenkt men er da sånn jeg tenker. Buss-sjåføren var heldigvis koselig og sa at jeg ikke måtte trykke på den rød knappen igjen og smilte. : )   

dscf7336
sjekk så mye vi har shoppa foreløpig aa

fiks6
Støtt brystkampanjen og kjøp en rosa sløyfe

fiks2

dscf7379
Jeg har shoppet

fiks3
 2 topper ( en svart og en brunaktig) fra BikBok

fiks4
Belte fra Vero Moda
Bluse fra Vero Moda

fiks5
Lue fra Gina Tricot
dscf7403
Sminke fra H&m og Vita

dscf7396
Bluse fra Gina Tricot
Belte fra Vero Moda

Hva syns du om innkjøpet mitt?

– Moonaa : D

Det snør det snør tiddelibom

I stad så begynte det å snø noe skikkelig og det la seg som et stort teppe overalt. Fikk vinterfølelse, men er det ikke litt tidlig at det snør nå? Det skal vel egentlig ikke snø før slutten av oktober. Uheldigvis begynte det å regne i stad, så nå er det bare bløtt og kjedelig ute. :  /

dscf7296

dscf7301

Har det snødd hos deg idag?

– Moonaaa