Kakekrigen, tusen takk!

Gratulerer med vel fortjent seier, Aleksander! Og gratulerer til meg selv, med en strålende sølvmedalje i kakekrigen 2018!

Selv om jeg ikke kom helt til topps og vant årets sesong så føler jeg faktisk at jeg vant litt allikevel. Jeg følte jeg ga alt i alle bakeoppgaver, og at jeg utfordret både meg selv og dommerene med smakene mine. Jeg håper jeg har klart å gi et lite inntrykk av hvem jeg er som person, og at jeg har underholdt og gjort det spennende for alle seerne som har fulgt dette bake-eventyret. Både med alt kaoset på benken min, alle samtalene jeg hadde med meg selv underveis, og om jeg i det hele tatt skulle klare å få servert en kake når klokka slår 00:00 når jeg begynte å pynte i siste minutt..

Må også si at dommerene har vært såå flinke og snille med oss, og jeg setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldingene jeg har fått underveis i konkurransen. Alt fra hvordan jeg er som kakebaker, til smakene og utseende på kakene mine, både konstruktiv kritikk og ros. I tillegg må jeg skryte av produksjonsteamet. Dere har vært fantastiske! Blide, snille og omsorgsfulle mennesker. Dere har tatt oss imot med åpne armer, ledet oss fint gjennom alle opptakene, og når jeg fikk brannsår på første oppgave i semien, og slet med matlysten underveis i programmene så var dere tilstede for å hjelpe og forsikre at det gikk fint med meg. 

På finaledagen klarte jeg å presentere 3 etasjers-bryllupskake og pynte på bare 10 minutter! HERREGUD for et stress!  Jeg hadde nemlig aldri laget en bryllupskake før, og jeg fikk minimalt med forberedelsestid til finaleuken og selve finalen rett etter semifinalen. Jeg er sikker på at kakene mine hadde fått et enda bedre helhetlig resultat om jeg hadde fått tid til å finpusse både på smak, pynt og utseende på forhånd jeg også.  Men jeg klare å servere, og det ble tre flotte bryllupskaker!

Jeg er stolt over å kunne si at jeg er kakekrigens yngste deltaker som har kommet til finaledagen og første wildcardet som har klart å kjempe seg frem til siste BAKE OFF! Jeg er superfornøyd med min egen innsats, og kan se tilbake på denne opplevelsen som lærerik, minnefull og som en utrolig flott reise jeg aldri ville vært foruten! Og ikke minst alle de andre deltakerene jeg har fått blitt kjent med, dere er herlige!

Og selv om jeg kom på 2 plass i konkurransen, så vant jeg kakekrigens mest grisete forkleet gjennom tiden!

Kakekrigen, tusen takk for at jeg fikk ta del i denne opplevelsen!

-Mona

 

2 kommentarer
  1. Gratulerer så mye med 2 plassen. Dere begge var verdige vinnere og selv om du ikkje vant premien så har du vunnet ved at du kom så lagt. Synes du er veldig flink, har heiet på deg hele veien og gleder meg til å følgje deg videre på bloggen og insta. Håper på se bilde av bryllupskaken du skal lage til broren din. da får vil berre vente til neste seong av kakekrigen og gleder meg til neste sesong begynner. Hilsen ei som også er glad i og lage ostekake/moussekake.

  2. Hildegunn: Hildegunn: tusen takk for fine ord! Bilder fra bryllupskaken i juli kommer ut her og paa kakesiden min paa Facebook : Monas beste. Hyggelig at du titter innom 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg