Det ble finaleplass, og i kveld avgjøres det hele!


Kakene som tok meg til finalen!

Hvem skulle tro, første dagen i de innledende ukene, at jeg skulle ende opp med å stå her på selve finaledagen, klar til å bake bryllupskake?! Det er så kult at jeg har klart å komme så langt! Jeg er så stolt, så stolt over meg selv og min innsats gjennom hele sesongen! Det er så moro å få lov til å stå i finalen, og å få prøve seg på bryllupskake på bare 2 timer, min aller første bryllupskake i tillegg! Kveldens bryllupskake er laget til min kjære bror og hans fine forlovede, som en liten “søknad” på å få lov til å bake deres bryllupskake i sommer! Blir bror fornøyd? Det gjenstår å se! Lover enda mer finspissing på deres kake i sommer! Han har faktisk tatt turen til studio i kveld sammen med moren min og lillebror. Ekstra tilskuere blant flere gjester! 

Dette blir en ekstremt spennende bakedag! Jeg har som nevnt tidligere ikke rukket å forberede meg skikkelig til denne uken.. En dag med finspissing til finalekakene er ikke nok, og når man nettopp er ferdig med semifinale og er helt utkjørt, så er det vanskelig å leke superman på kjøkkenet hjemme og øve på bare 6 timer før man setter seg på toget inn til Oslo igjen! Jeg har derfor heller ikke rukket å lage noe pynt å ha med i kveld, så her må jeg tenke kreativt og lage noe i farten i studio mens klokka tikker og jeg står midt i det! Men jeg kan fremdeles klare det, jeg er så nær av å vinne hele kakekrigen, så her må jeg gjøre mitt beste til tross omstendighetene, så får det briste eller bære! Jeg er superfornøyd uansett hvordan det måtte gå, jeg er i finalen av kakekrigen 2018. Det er jammen meg en seier i seg selv!  

Kryss alle fingre og tær og følg med i kveld, for dette blir en spennende innspurt, med gulv som lagringsplass, og hvit sjokolade over hele meg! Kan jeg med mine 23 år, slå den flinke kakebakeren, Aleksander? 

– Mona

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg