Jeg er i finaleuken av kakekrigen!

Herregud! Jeg er i finaleuken av kakekrigen! 

Hvem hadde trodd i starten av de innledende ukene at jeg skulle få lov til å bli wild card, for så å klare å kjempe meg til den store finaleuken?! Det er jo helt utrolig, og jeg er så stolt! Endelig fikk jeg vist dommerene at jeg klarer vannbakkels også! Dette var den mest kaotiske av de kaotiske dagene jeg har hatt på kakekrigen- kjøkkenet! For et rot! Rene spørretimen ble det og, men når jeg hadde to så dyktige bakere med meg, så klarte jeg ikke å la være å spørre om ting, haha! Helhetlig tror jeg vi alle tre kunne gjort det enda bedre om vi hadde hatt litt bedre tid og vært litt mer forberedt enn det vi var. Det var jo tross alt en hemmelig dommeroppgave. 

I dag merket jeg stresset så det holdt. Det var så mange prosesser, og det hele hopet seg opp når det var tomt av hvitfarge slik at glasuren min kunne bli hvit. Heldigvis kom Malin til unnsetning igjen, og jeg klarte jo uten å tenke å be henne om å komme bort til benken min med glasuren hennes. Jeg burde vel strengt tatt ha gått bort til bordet hennes og hentet glasuren selv når hun tilbød meg sin, haha. Er det mulig å være så stressa?! Du så er så altfor snill, Malin! 

Heldigvis smakte vannbakkelsen min bedre enn sist- men det skulle vel ikke så mye til? Og etter ukens prestasjoner, er jeg med det i finaleuken sammen med Ann Sissel! Jeg er så glad for å kunne entre finaleuka med min følgesvenn gjennom sesongen! I finaleuken møter vi Aleksander og Marit som for et par uker siden vant sin semifinale, så spørs om de med det har fått finspisset oppskriftene sine til denne uken litt mer enn meg og Ann Sissel? Vi får se hvordan det går! Spennende blir det hvert fall! 

Tusen takk for laget, Malin! Det var en fryd å få bake med deg på tirsdag og å få oppleve denne uken med deg! Du er herlig og god tvers igjennom, og en dyktig baker!

– Mona

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg