Bra jobba, teammate!


Dette var så gøy! Du er herlig, Malin!

For et team vi var! Dett​e var definitivt den morsomste dagen jeg har vært med på under Kakekrigen! Det å samarbeide med ei du nesten nettopp har møtt med å lage din kake, men dere kan gjøre endringer og legge til ting: Herregud så artig!  Beklager at jeg tok deg med på 10-minuttersinnspurten min, men jeg syns du klarte deg ganske bra for det! 

Vi hadde det så koselig i lag, og jeg syns kaken vår ble utrolig nymoderne og kul med spider web-effekt, og søte små angry birds-figurer som Malin har håndlaget selv! Er hun ikke flink? Jeg hadde aldri klart slikt håndverk, så det var en selvfølge at vi måtte bruke hennes pynt til kaken!

Jeg var litt usikker på om vi hadde sjanset for mye med kaken vår i dag. Den var jo tross alt litt ” voksen ” av seg, og ikke så fullt så søt som en typisk barnekake pleier å være. Heldigvis syns barna at den smakte godt, men dessverre så vant ikke teamet mitt i dag. Ann Sissel og Lidia sin kake så kjempebra ut, og falt litt mer i smak helhetlig, men skal ikke si at vår ikke var supergod, for den smakte helt utrolig med mangobiter i! MMmmm.

– Mona

  1. Stilig kake de laget og kul den spiderweb (eller kva det heter) effekten. Er det bare konditorfarge du har tilsett i litt av glasuren for å få den effekten? Kan du legge ut noen bilde av hvordan du gjør det neste gang du lager en slik kake? Tror jeg må teste det ut selv neste gang. Da jeg lagde speilgasuren for første gang og smakte på den, så var det jo den sukkerbomba og jeg tenkte hva har jeg gjort, dette kjem til å bli ei sukkerbombe av ei kake, men då jeg smakte på kaka med glasuren på blei det veldig godt når en hadde ein litt syrlig ostekakekrem under.
   Håper det går bra med hånden din.

  2. Hildegunn: Tusen takk for det! For å få den effekten så varmer du kun opp litt glukose og vann så glukosen smelter, så tilsetter du ønsket farge og tar det på en spatel og drar over kaken, da får du den effekten. 🙂 Kan vise på bilder eller video når jeg skal lage film av hvordan man lager speilglasur, så kommer det tydelig frem da!

   hehe, ja, den smaker veldig søtt alene den glasuren, men sammen med syrlige kaker så balanseres det godt!:)

   Hehe, hånden er fin nå, tok noen dager før det gikk over!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg