Hæ, skal vi deles opp i to lag?!


Klar for litt barnekaos på kjøkkenet i dag?

Tror jeg aldri har blitt så overrasket som det jeg ble i går. Kakekrigen har funnet opp noe nytt!  Siden jeg og Ann Sissel vant gårsdagens oppgave, så blir vi bakeleder på hvert vårt lag i dag. Jeg er så heldig å få samarbeide med Malin. Nå har jo allerede jeg og Malin øvd såvidt på å jobbe sammen i går, siden hun var så snill å hjalp meg med bringebærkremen min da, så det er bare stas å ha henne på laget mitt i dag! i tillegg passer det meg fint med et par ekstra hender til å bake siden min venstre hånd fikk litt dramatikk i går. 

Det store spørsmålet i dag blir jo om vi klarer å bli enige om hvem som skal gjøre hva og hva slags elementer vi skal ha med i kaken? Vi skal imponere to 8-åringer, og dommerne i tillegg med en barne-bursdagskake som skal passe i anledning 8-årsdagen til en gutt.  Hvordan vi skal balansere kaken slik at den faller i smak for begge parter kan bli interessant.  Et spørsmål er også om jeg klarer å være lagleder når jeg ikke kjenner Malin så godt, og ikke vet hva hun er god på annet enn det jeg erfarte i går? 

Denne dagen har jeg gledet meg lenge til! Artigste dagen på kakekrigen-kjøkkenet med to barn løpende rundt oss, og 90 minutter med teamwork!

– Mona

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg