Ja! Min festkake klarte det!

Yes! Første dag i semifinalen avsluttes med seier! Følte ekstra press i dag i og med at jeg ble ‘wildcard’, så det var veldig stas at det skulle gå så bra! 


Viktig å ha det litt gøy og!

 Tenk å få til en godkjent sjokoladekake, og pynte den nesten slik man ønsket MED delvis èn hånd mindre. Klumsete meg klarte selvsagt å ta hånden rett ned i glovarm sukkermasse. Det er jo ikke overraskende det! Det gjorde så utrolig vondt når massen klistret seg fast i hånden min og brant seg innover.


Auuu


Har ikke hørt om hansker liksom, haha..

Det var et øyeblikk jeg hadde så himla vondt og holdt på begynne å gråte av smerte. I det øyeblikket vuderte jeg å trekke meg fra konkurransen fordi smertene var uutholdelige. Jeg kunne ikke se meg selv klare å fullføre å presentere en kake når jeg nesten ikke kunne bruke venstre hånden, tiden bare fløy og jeg hadde mer og mer å gjøre på kort tid. Men, jeg ville ikke gi opp, så jeg hentet et fryseelement i fryseren og holdt hånden mot den store deler av innspurten. 

Det var ikke bare bare å sette sammen kaken, men noe som ikke kom med på tv var at jeg slet med å lage bringebærkremen og røre med en hånd. Heldigvis fikk jeg litt hjelp av snille Malin til å røre i bringebærkremen min slik at den i hvert fall ble klar, om ikke annet. Så var det bare å sette på superman- drakten, bite tennene sammen og pynte kaken ferdig! 

Og jammen meg klarte jeg det! Dommerene likte kaken min, og best av alt; Silja likte den! Jeg ble så glad! Så dagens oppgave vant jeg og Ann Sissel, og i morgen blir det teamwork med Malin! Ser frem til å dra med meg Malin inn i mine intense 10-minutterspurter! Bare å henge seg på! 

– Mona

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg