Det er mye som foregår bak kamera

En ting er å være foran kamera under innspilling, en annen ting er hvordan det faktisk er bak kamera! Som dere sikkert fikk med dere i episoden på tirsdag og onsdag, så ble benken min helt kaotisk, og forkleet mitt deretter! Trodde ikke det gikk an å fylle opp en benk med så mye rot, og i tillegg grise ut et forkle så mye, men tydeligvis er det mulig! 

Får virkelig litt vondt av de ansatte i produksjonen som må rydde opp etter oss, men selv var jeg lettet og takknemlig over å komme gjennom dagene med delvis ferdig kaker. På bildet under vaskes det mellom selve bakingen og presentasjon og dommeravgjørelse fra tirsdagens episode, så på bildet til høyre er jeg totalt uviten om at det gule forkleet forblir mitt en dag til, mens jeg gliser foran kakekrigen-skiltet. 


Mens vi ventet på dommen på tirsdag..


Jeg skjønner ikke hvordan de de andre klarte holde forkleet sitt så rent. Ser ut som jeg er eneste som har bakt meg over benken , haha..

                       

Neimen, heisann. Ante ikke at dette bildet ble tatt før jeg tilfeldigvis kom over det på instagram. Her er vi godt i gang med å bake.


Før hver innspilling går vi gjennom ingredienser og utstyr før vi kan starte. Innimellom her løper vi også frem og tilbake for å bli sminket, så det er mye som skjer både før og etter en episode på tv.

– Mona

Siste innlegg