Du er veldig ambisiøs!

Jaa! Jeg kom til ukes-finalen! 

Jeg klarte å servere dommerne mousse-kakene mine på tiden! De hadde kanskje ikke det ” stramme” uttrykket som jeg ønsket, tvert imot ser det ut som et takras uten like! Men speilglasuren la seg rundt og lot kakene skinne til tross for det rotete uttrykket!

Dessverre så var det litt varmt i studio, slik at dropsflakene mine ikke holdt fasongen sin, i stedet seilet de om. Det gjorde ikke akkurat saken bedre at Maj Britt skal smake på alt, inkludert dem. Da jeg så hun begynte å knaske på dropsflakene, så hadde jeg lyst til å bare synke ned i stolen min. Det er jo ikke meningen at man skal tygge dem?! De er jo som kjærlighet på pinne, og en tygger vel ikke på det? eller gjør man?.. Så når både hun og Sverre begynte å sette godteriet mellom tennene så tenkte jeg bare at “i dag går jeg ut, og jeg får med meg en tannlegeregning i tillegg.. “

Heldigvis, til tross for at kaken ikke ble 100% slik jeg ønsket, så ble dommerne imponert over hvor ambisiøs jeg er, og at jeg klarte så mye på så kort tid. Så selv om Ann Sissel klarte å ta stafettpinnen fra meg, så er jeg veldig fornøyd med at jeg klarte å sikre meg en plass i ukesfinalen! 

“Mona prøver å konsentrere seg selv om Fridtjof kommer bort for en liten prat”

“Dyp konsentrasjon før innspurten”

– Mona

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg