The dirty details

Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

Hva er hennes verste uvane?
Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok 🙂 

Hvor lenge har dere vært venner?
Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


Gammelt!
 

Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

Hva er det beste dere har opplevd sammen?
De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

Hva er det verste dere har opplevd sammen?
Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så “close” som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.  

Hva er typisk Mona?
Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:” Jeg tror jeg er den billigste av alle oss”  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

Hva er typisk Mona og si?
“Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre” 

Tar hun ofte bilder av seg selv?
Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere 🙂 So why not?

Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag… Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

– Emilie

4 kommentarer
  1. ååh! jeg skjønte ikke at du skrev om selve eieren av bloggenxD Hehe! Men jo, Mona hørtes herlig ut ho! Dere to minner meg om meg og bestevennen min egentlig. Og må bare kondolere for pappaen hennes, uansett om det er lenge siden eller ikke<3 Kan ikke tenke meg det!
   Konge kommentar på kiwi. Hahah xD
   Sv; Gni det inn litt mer a! Pliiis! hehe:D Hahahaha, potet ja! That's hot!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg