Do you want all the dirty details?

Alright, nå har jeg kontrollen over Monas blogg. You never know what happens then. For de som ikke vet hvem jeg er, så er jeg en god venn av Mona som valgte å forlate henne til fordel for varmen og livet i Texas, USA. Det var ett vanskelig valg å ta, samtidig som det var veldig lett. Som Mona også skrev på bloggen min >HER<, så synes jeg også at det er veldig rart å ikke kunne tekste Mona når som helst. Hun er den personen jeg kan ringe hvis jeg har ett problem, og jeg er alltid velkommen hos henne. 

Dere lærte litt mer om Mona etter Heidi’s innlegg om den lekre venninnen vår, men nå har du muligheten til å spørre meg om akkurat hva du vil om Mona. Jeg har brukernavn og passord til denne bloggen nå, og Mona har ingen kontroll over svarene som kommer ut. Inspirasjonen for denne spørsmålsrunden kom fra Tuvaw og Tcmn, mange bloggere som gjør det nå, så vi hiver oss på bølgen. 

Husker da vi tok dette bildet, tungen min brant så lenge. Var liksom ikke meningen å faktisk steke den på lyspæra…

Noen spørsmål om Mona? Nå har dere sjansen!

– Emilie

edit: Ikke skriv ” fine bilder, søt blogg” etc. Koselig er det selvsagt, men det er det nest siste jeg ønsker i kommentarfeltet på dette innlegget. Still spørsmål om Mona i stedet.( om dere har noen)

11 kommentarer

Siste innlegg