Me, myself and I

Visste du at..

..Jeg hater planoverganger? Ser alltid for meg at det kommer et tog og kjører på meg fra siden hver gang jeg kjører over..

.. Jeg er en utrolig pratsom person? Hvis jeg har noe å snakke om, så kan jeg snakke i evigheter. Selvfølgelig klarer jeg å holde kjeft, men hvorfor gjøre det når jeg ikke må?

.. Jeg spiser for mye? Om jeg ikke har noe å gjøre, så finner jeg meg mat. Er litt for flink til å småspise( både sunn og usunn mat) tilogmed da jeg ikke er sulten!

.. Jeg haaater å jogge ute? På tredemølle går det greit, for da vet jeg at om jeg ikke vil jogge mer, så er det bare å gå av tredemølla. Men om jeg er ute så må jeg jogge/ gå hele veien tilbake..

..jeg bruker penger med en gang jeg får de på konto? Om jeg har pengene i hånda, så er jeg litt mer kresen når det gjelder shopping siden jeg faktisk ser pengene. Men ellers flyr de avgårde..

.. Jeg klarer såvidt ikke å la være å lage en grimase om noen tar bilder? Ender som regel opp med hvertfall et useriøst bilde.

.. Jeg må ha hvertfall èn dag i uka hvor jeg ikke har planer som er planlagt på forhånd?

.. Jeg elsker å sove? Jeg må ha hvertfall åtte timer med søvn for å fungere godt nok i hverdagen. Å sove i over 12 timer er lykke for meg. 

.. Jeg hater å være usikker? Å gå rundt å være usikker over ting, sliter meg ut. Derfor er jeg selv en ganske ærlig person. Jeg forteller hva jeg tenker og føler, og om jeg er nødt til å være direkte, så er jeg det. 

.. Jeg misliker sterkt å snakke foran et kamera til bloggen. 

.. Jeg syns det er ganske artig å diskutere med læreren! Spesielt når jeg vinner diskusjonen.

 .. jeg til tider er ganske klønete? Faller ned fra senga, kræsjer hodet i alt mulig rart, slår hendene overalt så jeg skader meg.. Ikke godt..

..Jeg må innom facebook hvertfall 6 dager i uka?

Er du lik meg på noen av punktene?

– Mona

 

13 kommentarer

Siste innlegg