• 28.02.2012, 21:36

The bitch


Vi hadde besøk av Den kulturelle skolesekken( filmfolk) på skolen i dag. Så vi fikk litt tips og lærte litt om hvordan man kan lage en bra film. Vi gikk også inn i grupper og lagde vår egen. Vi hadde ganske stram timeplan, måtte være ferdig i løpet av noen timer,  så vi ble nødt til å jobbe effektivt. Selv syns jeg filmen til gruppen min ble ganske bra til tross for at vi er ferske innen film og redigering. Fikk tilatelse av de andre, og deler derfor kortfilmen med dere. Dere skulle sett hvor mye latter det ble under innspilling og redigering, skulle laget egen tabbefilm!

 Jeg var " film-mann", så dere ser ikke meg foran kameraet.

Hva syns dere?

- Mona

  • 07.12.2011, 11:19

Gjestevideo


Stine og Celine ville på bloggen, så lot dem lage en liten videoblogg. Men lyden på videoen hang ikke med, så det ble litt endringer på videoen.

- Mona

  • 05.12.2011, 15:38

Her er må-gjøre videoen!


Vi tok ikke alle utfordringene. Spesielt ikke de med egg. Vi orket ikke tanken på å måtte dusje etterpå pga eggene i trynet. Så derfor hoppet vi over den. Kameraet slo seg også av under innspilling, så ble ikke så veldig bra må-gjøre video. Enjoy!

 
Huff. Nå har vi dreti oss ut nok for en stund..

- Mona

  • 24.09.2011, 20:02

Video: ikke hver dag man ser dette!


Åhh, syydeeenminner! Hver gang jeg hører Don't stop the party av black eyed peas, så vekker det så artige minner fra kretaturen i sommer! Det mest geniale var da tanta til mamma begynte å danse på restauranten med kelneren Jordan. Etterhvert fikk de med seg onkelen til mamma og søskenbarnet mitt. Var så sykt genialt å se tanta til mamma danse slikt til den sangen med Jordan, haha. 

 

 måtte legge til musikken som ble spilt i bakgrunn i tillegg til lyden på filmen. Klarte nemlig å holde for mikrofonen på kameraet når filmen ble spilt inn, så hørte bare såvidt musikken.

Haha, leer godt!

- Mona

 

  • 22.09.2011, 12:31

Sminkevideo, faktisk!!


KLEINT

Haha, har endelig fått samlet til meg litt mot til å lage en sminkevideo til dere. Å stå usminket, og i det hele tatt snakke til et kamera er noe av det mest kleineste jeg vet. Men hva gjør jeg ikke for dere? hehh..huff, hva har jeg gjort? ... Minnekortet stoppet også i løpet av innspillingen. Tegn på at jeg brukte litt for lang tid?
 

 
Sånn til info. Jeg satt litt på siden slik at dere kunne få se på tv sammen med meg..heh, neida..joda.  Ooog stemmen min er litt rar siden jeg er forkjølet. Men tro meg, den var verre forrige uke! 

Smashbox, foundation primer.
Bareminerals foundation,matte,  golden fair.
Bareminerals foundation,original,  medium.
The body shop,brow & liner kit.
The body shop, brush on bronze.
Leppestift, mac, viva glam v.
L'oreal paris, volume million lashes. 

Vil du se flere videoer eller var det fælt nok å se denne? 

- Mona

makeupvinn
  • 04.08.2011, 23:37

Leken katt


Herlig.. Kattungen har full energi og jakter på rommet mitt. Selvfølgelig skal hun starte med dette nå når jeg faktisk skal legge meg. Kommer til å få null søvn i natt, for hun er ikke akkurat lydløs.  Akkurat nå ligger hun i senga å jakter på halen sin. Smart katt? neeej!

 

I tillegg til dette kattestyret så er det en møll på naborommet! Hater møll over alt i verden...:(

 - Mona

  • 23.10.2010, 21:15

Jeg må si jeg har forandret meg litt i løpet av 16 år


Har dere gamle "familiefilmer" fra dere var små? Det er utrolig lenge siden sist jeg så filmene pappa filmet av meg da jeg var liten. Siden jeg så på noen av filmene i stad, så tenkte jeg at dette kan jeg blogge om!  Jeg var tydeligvis veldig flink til å snakke, tulle, og jeg elsket å leke nyheter med pappas kamera. Jeg selvsagt en pappajente!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits