Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 09.10.2011
 • The dirty details

  Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

  Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
  Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

  Hva er hennes verste uvane?
  Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok :) 

  Hvor lenge har dere vært venner?
  Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


  Gammelt!

  Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
  Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

  Hva er det beste dere har opplevd sammen?
  De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

  Hva er det verste dere har opplevd sammen?
  Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så "close" som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.    Hva er t
  ypisk Mona?
  Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:" Jeg tror jeg er den billigste av alle oss"  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

  Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
  Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

  Hva er typisk Mona og si?
  "Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre" 

  Tar hun ofte bilder av seg selv?
  Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

  Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere :) So why not?

  Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag... Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

  - Emilie

 • 03.10.2011
 • Do you want all the dirty details?

  Alright, nå har jeg kontrollen over Monas blogg. You never know what happens then. For de som ikke vet hvem jeg er, så er jeg en god venn av Mona som valgte å forlate henne til fordel for varmen og livet i Texas, USA. Det var ett vanskelig valg å ta, samtidig som det var veldig lett. Som Mona også skrev på bloggen min >HER<, så synes jeg også at det er veldig rart å ikke kunne tekste Mona når som helst. Hun er den personen jeg kan ringe hvis jeg har ett problem, og jeg er alltid velkommen hos henne.   Dere lærte litt mer om Mona etter Heidi's innlegg om den lekre venninnen vår, men nå har du muligheten til å spørre meg om akkurat hva du vil om Mona. Jeg har brukernavn og passord til denne bloggen nå, og Mona har ingen kontroll over svarene som kommer ut. Inspirasjonen for denne spørsmålsrunden kom fra Tuvaw og Tcmn, mange bloggere som gjør det nå, så vi hiver oss på bølgen.   Husker da vi tok dette bildet, tungen min brant så lenge. Var liksom ikke meningen å faktisk steke den på lyspæra...

  Noen spørsmål om Mona? Nå har dere sjansen!

  - Emilie

  edit: Ikke skriv " fine bilder, søt blogg" etc. Koselig er det selvsagt, men det er det nest siste jeg ønsker i kommentarfeltet på dette innlegget. Still spørsmål om Mona i stedet.( om dere har noen)

 • 03.06.2011
 • Svar på spørsmålsrunden DEL 2!

  FORTS. AV PERSONLIG

  Hvilken linje går du?

  Jeg går vg1 Helse og sosial på Storhamar videregående.

  Trives du på den linjen du går? kan du kort fortelle hva dere gjør?

  Jeg stortrives. Vi har for det meste programfag, og vi har vært ute i praksis flere ganger i løpet av året. Vi gjør mye praktisk arbeid i stedet for teori. Det som også er veldig kjekt i klassen min er at vi ofte får lov til å være med å bestemme hvordan arbeidet skal vurderes og hvordan vi skal arbeide med de ulike temaene.

  

  Fester du mye?

  Det spørs helt hva du anser som å feste mye? Jeg har ikke vært på fest mer enn rundt 5-6 ganger dette halvåret trooor jeg, så anser ikke det selv som mye.

  Drikker du (alkohol) ?

  Ja, det kan jeg vel si at jeg gjør. Hvem har ikke hvertfall smakt alkohol i alderen min?  Men jeg er ikke den som setter meg mål hver helg om å bli kaav drita på fest. Skjønner faktisk ikke poenget med å feste om du skal glemme alt. Blir jo ikke noe minner igjen da..

  Bruker du mye penger i måneden?

  Det kommer helt an på om jeg har penger å bruke eller ikke. Men om jeg har penger, slik som når jeg får lønning, så går det en del penger. Altfor mange fristelser desverre... haha. Jeg er nødt til å sette inn over halve lønna mi på sparekonto slik at alt ikke blir sløst bort.


  Jeg kjøper blant annet masse tannbørster. Bra investering. haah, det var tull..

  FRITID

  hva er din hobby? trives du med den?

  Jeg driver med hest på fritiden, og jeg trives med det.

  Hvor lenge har du ridd?

  Jeg har ridd siden jeg var rundt 9 / 10 år.

  Hvor ofte rir du?

  Nå for tiden rir jeg ikke mye! Jeg rir èn gang i uka.

  Rir du noen ganger på andre steder enn Atlungstad?
   
  Sjeldent. Jeg rir for det meste på Atlungstad.  FAVORITTER

  Favoritt outfit/klesplagg?


  Definitivt dette.

  Favoritt-musikk?

  Har ingen spesiell favorittmusikk. Hører på det som er på nrk mp3, exact og spotify. Varierer!

  Favoritt-hesterase?
  
  Har ingen spesiell favoritt-hesterase.  

  Favoritt tv-serie?

  Har to favorittserier. Den ene favorittserien er vampire diaries. Den serien er veldig bra og jeg har mildt sagt blitt hekta. Synd det bare er to sesonger. Den andre serien er One tree hill. Hvem er det som ikke liker den serien? Synd den serien ikke har flere sesonger enn 8. Hva skal jeg gjøre med livet mitt når disse seriene ikke kommer med nye episoder?....


  One tree hill

  Favorittmat/ drikke?

  Jeg elsker bestemor sin lapskaus, fårikål, hjemmelaget pizza og lasagne. Favorittdrikke er vann. Utenom vann er det ( vanlig) gul fanta.

   ANDRE SPØRSMÅL

  Hvordan klarer du å sminke deg så naturlig pen?


  Takk for det. :)
  Jeg bruker produkter som er lik min egen hudfarge og som dekker det jeg vil dekke på huden. Har vel egentlig ikke noe bedre svar enn det.

  Hvilke sminkeprodukter bruker du?

  Jeg bruker mye forskjellig. Det avhenger helt av hvilke anledninger det er og hvilken årstid. Men her er hvertfall sminken min:


  Det går mye i the body shop produkter

   

  Hvor er den fineste plassen du vet?

  Hmm. Det vet jeg faktisk ikke. Har ingen favorittplass.

  Hvilken film anbefaler du og hvorfor?

  Jeg anbefaler filmen Inception. Hvorfor? Fordi den er veldig bra! Se den og du skjønner meg.

  Har du noen planer for sommerferien?

  I sommer skal jeg jobbe halve ferien, reise til syden; kreta, slappe av, feste, sole meg og ta dagene som de kommer.

  Drømmereiser?

  Hmm. Frankrike og Hellas. Det er de landene jeg kommer på for øyeblikket som jeg vil reise til.

  Hva er ditt beste ferieminne?

  Kreta 2009 er vel mitt beste ferieminne! Hele familien i syden, og storkoste oss alle sammen!

  Stil-ikon?

  Har ingen stil- ikon.

  Hva ville du tatt med deg på en øde øy?

  Et hus med alt jeg trenger innebygd, ink. familie og venner. Syns det var en ganske smart svar i stedet for å nevne alle de 1005 tingene jeg ville hatt med, hihi.

   Kan du vise oss rommet ditt?


  Min lille "tvkrok"
  Åssen data har du?

  Jeg har en hp. Jeg kan ingenting om data, så hva slags type hp vet jeg ikke.

  Åssen mobil vil du ha?

  Jeg vil ha en mobil med både touch og tastatur. Og det gjør ingenting om merket er htc. Lag en egendesignet mobil til meg aaa.  

  Hva er ditt beste minne fra sommeren 2010?

  Jeg har ikke så mange bra minner fra i fjor sommer faktisk. Det var en litt tøff sommer. Men de to beste minnene var da jeg fikk scooterlappen, og da jeg fikk vite at jeg kom inn på helse og sosial på Storhamar vgs.

  Hva brukte du konformasjonspengene dine til?

  Det meste av konfirmasjonspengene mine gikk til scooteren og scooterlappen. Mens restene gikk til shopping.  Sånnnn. Det var alle spørsmålene jeg fikk under denne spørsmålsrunden. Håper dere likte svarene, og hvis det er noe mer dere lurer på eller ønsker så er det bare å spørre.

  - Mona

 • 02.06.2011
 • Svar på spørsmålsrunden DEL 1!

  Denne gangen har jeg ikke valgt å svare på videoblogg. Det blir derfor første gangen jeg svarer skriftlig. Håper det går greit. Har hvertfall prøvd å få med litt bilder som illustrasjon, så det ikke blir så kjedelig besvarelse. Har satt sammen noen spørsmål som var litt like, og deler de også opp i noen kategorier så det er blir  ryddig og enklere for dere å lese.

  BLOGGEN

  Hvorfor blogger du og hva liker du best med å blogge?

  Hvorfor jeg blogger har jeg egentlig ikke noe konkret svar på. Men om jeg virkelig må bruke hode og tenke, så er vel grunnen fordi jeg liker å få respons på det jeg legger ut. Antrekk, meninger, ja, slike ting. Hadde jeg ikke hatt bloggen, så hadde det kanskje vært litt vanskelig å få tilbakemeldinger på det jeg til vanlig legger ut her inne. Blogg er også underholdene. Å lese andres blogger er en type form for tidsfordriv. La meg spørre dere. Hvorfor leser dere bloggen min?

  Hva vil du oppnå med bloggen din?

  Jeg har ingen mål med bloggen min. Jeg blogger fordi jeg har lyst og fordi jeg ofte syns det er gøy. Ja, jeg sa ofte. Grunnen til at jeg ikke bare sa " fordi jeg syns det er gøy." er fordi blogg er som sims. I perioder kan man ha skikkelig blogglyst, mens andre dager kan bloggen nesten bli glemt.

  Hvor lenge har du blogget?

  Jeg har faktisk blogget siden 28. mars 2009. Utrolig nok! Så har drevet på i over to år med blogg med noen pauser her og der.

  Leser du mange blogger og nevn fem favorittblogger du leser akkurat nå?

  Jeg er ofte innom bloggene til Soiny Therese, Kristine, Maren, Silje og Julie.  Selv om kanskje din blogg ikke er skrevet opp her, så betyr ikke det at jeg ikke leser bloggen din. Men det er disse jeg har skrevet opp, som jeg ofte er innom hver dag. En ting er sikkert; Jeg stikker som regel innom de bloggene som leser min blogg.

  Kan du begynne med litt videoblogging i blant? 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg misliker sterkt å snakke til et kamera. Ikke bare er det teit å tenke over, men det er også sykt kleint! Men jeg kan forsøke å videoblogge mer. Når neste gang blir det vet jeg ikke, men dere får vente å se!

  Hva får deg til å blogge?

  Hmm, det som skjer rundt meg får meg som regel til å blogge. Hadde det ikke skjedd noe i livet mitt (slikt som i sommerferier) så hadde jeg nok ikke blogget så mye. De som kommenterer innleggene mine gir meg også mer lyst til å blogge. Så du spiller en stor rolle i bloggen min!

  Hvilken blogg liker du best av alle?

  Det er faktisk ikke en blogg jeg har lest en stund, men bloggen til Maren Vik. Stakk innom bloggen hennes her om dagen, og bloggen hennes traff meg virkelig.  Ikke bare er hun kjempepen, men hun er også kjempeflink til å ta bilder og skriver bra. Jeg vet hun ikke har det så bra, men hun er virkelig en sterk jente!

  Hvem tar bildene dine for deg?


  Jeg tar som regel bildene mine selv. Bruker ofte selvutløser og speil. Smarte greier altså! Ellers så har jeg lillebror som er min private fotograf, og venner.  PERSONLIG


  Hva vil du bli når du blir "stor"?

  Hva jeg skal utdanne meg som vet jeg faktisk ikke. Akkurat nå går jeg på skole for å gå på skole. Regner med at jeg blir noe innen barn og ungdom. Vi får se.

   

  Har du kjæreste?

   Nei, det har jeg ikke.

  Har du jobb ? I såfall, hva jobber du som?

  Ja, jeg har jobb. Jeg jobber på idrettskolen i Løten hvor jeg er instruktør sammen med ei venninne. Utenom det så jobber jeg på taigaen i Løten. (taigaen.no)

  hva syntes du om deg selv?

  Ingen er perfekte, og jeg er ikke noe unntak. Vi har alle noe vi liker og ikke liker ved oss selv.  Vi er spesielle på hver våres måte. Det er alt jeg har å si.  har du mange venner?

  Kan vel si jeg har mange venner. Ikke kjempemange, men heller ikke få.

  3 positive ting ved deg selv?

  - Jeg er ofte veldig glad. Om jeg blir sur, så tar det som regel ikke lang tid før jeg er blid igjen.
  - Jeg er blitt ganske utadvent.
  -  Jeg er en omsorgsfull person.

  3 negative ting ved deg selv?

  - Jeg kan være sjenert. Snakker ikke så lett med folk jeg ikke kjenner eller føler meg trygg på.
  - Jeg er en smule kresen og sta.
  - Jeg har en tendens til å snakke en del. En hel del. I blant kan det bli litt mye, noe jeg selv kan innrømme.

  har du mange guttevenner?

  Jeg har et par guttevenner som jeg er glad i!
  De 3 bestevennene dine eller dine næreste venner?

  jeg har ikke så mange bestevenner, men jeg har mange gode venner. Dere vet selv hvem dere er.

  Hvordan kan man " vinne hjertet" ditt?

  Det viktigste av alt er at du er deg selv. Ha litt selvironi! Ikke ta deg selv så utrolig høytidelig, men tør å le litt av deg selv.  By på deg selv og ta litt initiativ( men selvfølgelig. Det finnes grenser på hvor mye du skal ta initiativ. For mye kan fort bli ja, for mye). Smil og få meg til å le. Ha litt humor! Gi komplimenter. Hvem liker ikke å få komplimenter?  Få meg til å føle meg trygg og vis at du bryr deg!  Vær ærlig og til å stole på.
  Viktigste: Akseptere meg for den jeg er!
   

   

  Jeg har valgt å stoppe her, slik at dere ikke får et km langt innlegg med svar. Resten kommer antageligvis i løpet av morgendagen, så stay tuned!

   

  Klar for resten av den store spørsmål og svar- bølgen?

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det.

  Søk i bloggen

  Kategorier


  INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no