• 19.02.2013, 20:23

Fra langt hår til kort


Heiheii. Akkurat nå sitter jeg i sofaen på stua med tv og et stort pledd over meg. Veldig godt etter en ettermiddag i stallen. Skal bare slappe av hjemme hele kvelden, så det skal bli godt. La forresten merke til at jeg enda ikke har vist dere det nye håret mitt etter at jeg klyppet meg. Bra Mona, skulle vel egentlig tatt bilde av det og lagt ut her for en liten stund tilbake. Menmen, nå ser dere hvertfall det. Forskjell er det, og kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til det vokser ut igjen!


Her er det jo krøllet, så håret er egentlig litt lengre enn her. 

Hva syns dere?

- Mona 

  • 30.01.2012, 21:13

Kanebo sensai- total finish powder


Tenkte å komme med en liten anbefaling. Mitt nye yndlingspudder, fra kanebo sensai. Dette er bare refillet. Skal handle et etui til det i løpet av uka. De hadde ikke igjen da jeg handlet denne. 

Pudderet er veldig bra og legger seg som et naturlig og fint lag på huden. Jeg som er ganske kresen på sminke, har faktisk endelig funnet et favorittpudder- Kanebo sensai, total finish powder. Fås kjøpt på for eksempel esthetique. Prisen ligger på rundt 300, men er verdt det!
- Mona

  • 18.01.2012, 10:09

Frisøren Mona


På mandag etter trening kom Heidi til meg. Hun har bare stripet håret før( lyst), men aldri farget det. Men etter et lite dytt av meg endte hun opp med å bli brunette. Jeg var skikkelig klar for å farge håret hennes, og brukte god tid for å få et best mulig bra resultat. Var jo pent nødt til å gjøre det riktig. Hun truet meg nemlig om å betale for avfargig om det ble helt forferdelig. Heh.

Da håret var dusja, og hun fikk se håret sitt kom det virkelig en reaksjon. " Mona, det er jo nesten svart!!" Selvfølgelig ser håret mørkere ut når det er vått. Fikk henne heldigvis til å like hårfargen etter å ha fønet og fikset henne. Nå antar jeg at hun er kjempefornøyd. Jeg misunner hennes nye hårfarge hvertfall!

Før:


Etter:

 Hva syns dere?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits