• 19.02.2013, 20:23

Fra langt hår til kort


Heiheii. Akkurat nå sitter jeg i sofaen på stua med tv og et stort pledd over meg. Veldig godt etter en ettermiddag i stallen med kjæresten. Skal bare slappe av hjemme hele kvelden, så det skal bli godt. La forresten merke til at jeg enda ikke har vist dere det nye håret mitt etter at jeg klyppet meg. Bra Mona, skulle vel egentlig tatt bilde av det og lagt ut her for en liten stund tilbake. Menmen, nå ser dere hvertfall det. Forskjell er det, og kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til det vokser ut igjen!


Her er det jo krøllet, så håret er egentlig litt lengre enn her. 

Hva syns dere?

- Mona 

 • 09.12.2012, 19:08

Kjole til jul og nyttår?


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 utsolgt... // 6 HER

Likte du noen av de?

- Mona

 • 28.09.2012, 15:21

Hårklump


Prøvde ut noe i stad som jeg ikke har prøvd før med sånn"hår-smultring-ting", Å lage hårklump. Først lagde jeg en lav en, som ble godkjent..en liten stund hvertfall, før jeg endret den og lagde en litt høyere en. Skal prøve å lage en enda høyere senere, men for nå ble jeg greit fornøyd. Syns selv at jeg kler å få håret litt unna ansiktet. Bildene under er fra den lave klumpen.
Hva syns du?

- Mona

 • 09.07.2012, 18:51

Stripet håret


Var hos frisøren forrige uke for å friske opp håret litt. Tror det var på tide. Var bare 10 måneder sin sist, ehe. Stripet også håret litt, men ettersom stripene ikke ble så veldig lyse, så syntes det ikke så godt, bare litt på bilder. Håper det blir litt mer bleket av solen etterhvert!

 

Før:

Etter: (i tilegg litt annet lys og kamerainnstillinger)
- Mona

 • 27.03.2012, 21:03

Hjemmespa


Hallo. Har vært dårlig på bloggsiden de siste dagen av flere grunner, blant annet på grunn av tre-dagers tentamen som er over i morgen og fordi jeg har vært helt tett av forskjølelse. Hadde et nesten hosteanfall på bussen i dag. Følte meg sperret i meg selv mens jeg prøvde å unngå å hoste meg ihjel.. Men over til overskriften. Ettersom jeg har hatt noen greit slitsomme dager, så syns jeg selv at jeg fortjente litt selvpleie. 


ansiktssmaske/ skrubb og fuktighetskrem ++

hårkur
Så nå har jeg nettopp tatt ansiktsmaske, fotbad, dusjet, tatt hårkur og lakket neglene. Føler meg mye bedre allerede. Alle jenter burde holde av litt tid til å pleie seg selv. Du fortjener det!

 - Mona

 • 20.03.2012, 20:49

Tigi Bed head- hard head


Må bare nevne noe komisk fra forrige innlegg. Jeg visste ikke at en hund kunne klare å rette all fokus til seg ved å helt uvisst dukke opp foran kameraet og bli med på et bilde i et innlegg. Må si jeg er imponert, haha!

 Tenkte jeg bare måtte tipse dere om en hårspray som er verdt å teste ut! Jeg har testet ut utallig forskjellige typer hårspray, men aldri funnet en god- Helt til en gang i fjor eller året før( tror det var i starten av fjoråret). Tigi, Bed head- Hard head er en av mine favoritter!

Den gjør ikke håret stivt, holder bra og lukter helt greit. Koster rundt 200 i butikk, men den selges billigere her og her. Jeg har handlet denne for kun 80 kr et par ganger med fri frakt, men ellers betaler jeg ikke mer enn rundt hundrelappen.

Har du prøvd denne før?

- Mona

 • 17.03.2012, 23:29

Isadora eye shadow trio


Dette innlegge skulle egentlig postes før i dag, men har vært på bursdag så derfor kom ikke innlegget før nå.

Denne gangen skal jeg gi en anbefaling av et sminkeprodukt jeg bruker nærmest hver dag. Øyenskyggene fra isadora er et av de beste jeg har vært borti. De er enkle og legge, ser fine ut og holder lenge på øyelokket. Er ikke rart jeg anbefaler denne!

 Prisen ligger på rundt 100 kr tror jeg, og det er i grunn ganske grei pris ettersom du får tre forskjellige farger i en pakke. Jeg har hatt min i flere måneder nå, og det er enda ikke tomt- altså den holder lenge!  


Finnes i ulike farger. Jeg har i fargen 81 cool browns.


- Mona

 • 09.03.2012, 17:36

Øyenskygger- Baked brown og naturally nude


Nå skal jeg gi dere en kort anmeldelse av øyeskyggene fra elf som jeg kjøpte like før vinterferien. Har testet de ut et par ganger og her er min mening om produktene.
fine farger

Baked brown

naturally nude

Øyenskyggene drysser en del. Ikke så rart,ettersom det er " løst", men produktene la seg ikke godt på øyelokket. Jeg følte jeg måtte ta på en del for at det skulle syntes og se bra ut. Om jeg skal vurdere fargene så likte jeg fargen naturally nude best.

Om produktene er til å anbefales, njæ. Helt greie øyenskygger. De nådde ikke helt mine forventninger, men de er jo ganske rimlige i pris, så hva kan man egentlig forvente?

- Mona

 • 30.01.2012, 21:13

Kanebo sensai- total finish powder


Tenkte å komme med en liten anbefaling. Mitt nye yndlingspudder, fra kanebo sensai. Dette er bare refillet. Skal handle et etui til det i løpet av uka. De hadde ikke igjen da jeg handlet denne. 

Pudderet er veldig bra og legger seg som et naturlig og fint lag på huden. Jeg som er ganske kresen på sminke, har faktisk endelig funnet et favorittpudder- Kanebo sensai, total finish powder. Fås kjøpt på for eksempel esthetique. Prisen ligger på rundt 300, men er verdt det!
- Mona

 • 24.01.2012, 19:15

Denne er fantastisk


Tredje innlegget på en dag er ikke verst må jeg si. Er visst i veldig godt blogghumør.. eller har bare lite å bruke tiden på i dag. 

For omtrent et år siden fikk jeg en mini-rettetang i velkomstgave fra mag sammen med en shine spray fra straightsexyhair. Jeg hadde ikke så veldig stor tro på den før jeg prøvde den. Nå bruker jeg den hver gang jeg skal krølle håret. Den blir rask varm og gir gode resultater. Rett og slett fantastisk bra! I tillegg er den liten og lett- perfekt å ha med på reiser. Skulle visst hvilket merke det er igjen.. 


litt rot i krøllene her( bedre bilder lenger ned på bloggen)

- Mona

Følg bloggen min på facebook 

 

 

 • 18.01.2012, 10:09

Frisøren Mona


På mandag etter trening kom Heidi til meg. Hun har bare stripet håret før( lyst), men aldri farget det. Men etter et lite dytt av meg endte hun opp med å bli brunette. Jeg var skikkelig klar for å farge håret hennes, og brukte god tid for å få et best mulig bra resultat. Var jo pent nødt til å gjøre det riktig. Hun truet meg nemlig om å betale for avfargig om det ble helt forferdelig. Heh.

Da håret var dusja, og hun fikk se håret sitt kom det virkelig en reaksjon. " Mona, det er jo nesten svart!!" Selvfølgelig ser håret mørkere ut når det er vått. Fikk henne heldigvis til å like hårfargen etter å ha fønet og fikset henne. Nå antar jeg at hun er kjempefornøyd. Jeg misunner hennes nye hårfarge hvertfall!

Før:


Etter:

 Hva syns dere?

- Mona

 • 06.11.2011, 17:38

produktanbefaling: i.d bare minerals


Etter å ha brukt i.d minerals i over et halvt år nå, så er det et produkt jeg aldri kommer til å bytte ut! I starten var jeg usikker på om produktene fra i.d holdt lenge i ansiktet ettersom det er pudderaktig. Men utrolig nok holder det hele dagen!

Jeg har prøvd mange ulike sminkeprodukter før. Foundation fra the body shop, max factor osv.. Men disse er ganske fete, fester seg på klær og du kjenner at du har sminke i ansiktet. Men i.d, hva skal jeg si? Føles ikke som at man går med sminke. Det føles naturlig og er behagelig å ha på. Fantastisk!

før:

under:

etter:

Eneste minusen er prisen, koster flesk. Etterhvert fant jeg heldigvis nettsider som selger i.d. Nå bestiller jeg fra blush.no og blivakker.no hvor prisene er mye lavere. Produktene er helt like som i butikken!


Elsker bokstavelig talt I.D! 

Bruker du i.d?

- Mona

 • 13.10.2011, 17:59

Falske negler. Hva syns du?


For et par uker siden kjøpte jeg og Heidi en pakke hver med falske negler fra Cubus. Jeg har ikke brukt falske negler siden tjaa, gud vet. Jeg bestemte meg derfor for å prøve det ut i går. De var ganske enkle å sette på, og resultatet ble ok.. hvis vi ser på neglene i mørket og på lang avstand. heh. Etter å ha hatt de på èn dag, har jeg allerede tatt av tre negler. De var i veien for ting jeg gjorde, blant annet å ta på seg en bukse, fikse håret og ta ut penger fra lommeboka.. Det skal egentlig ikke være så komplisert å gjøre dette med noen mm lengre negler, men tro meg- det er det. Du føler at neglene skal falla av om du tar i for hardt med de, selv om du vet hvor godt de er festet på neglene dine. Men alt i alt så er faktisk falske negler helt ok. Ikke noe jeg anbefaler å bruke ofte, men en gang i blant skader ikke. Hva syns du om falske negler?

- Mona

 • 09.06.2011, 22:11

Produktanmeldelse- mascara: volume million lashes


Jeg fikk min første " denne type mascara"  av Trine i bursdagsgave for omtrent 2 mnd siden.


// foto: Mona BL

Utseende: Skinnende og fint utseende!

Innholdet: Kosten er fin og mascaraen gir volum samtidig som den ikke klumper.

Positive sider: Den er rett og slett veldig bra. Den gir volum, klumper ikke, gir bra lengde og drysser ikke. Altså min nye favoritt!

Negative sider: Har ingen negative sider når det gjelder dette produktet.

 Kar. 5+


(Jeg har ikke de lengste øyevippene i verden fra før for å si det slik)

Har du prøvd dette produktet før?

- Mona

 • 05.06.2011, 17:37

France manicure


Jeg har nærmest sagt blitt hekta på fransk manikyr. Neglene blir så mye finere med litt hvitt på tuppen. Jeg er ikke akkurat den flinkeste jenta i verden når det gjelder å legge det på, men etter 101 forsøk, så må jeg nok si meg passe fornøyd for denne gang!

Bruker du fransk manikyr?

- Mona

 • 03.04.2011, 17:22

Produktanmeldelse- foundation fra The body shop


I en periode har jeg testet en foundation fra the body shop. Jeg har hørt mye bra om den og ville derfor prøve den ut selv.

Utseende: Enkelt useende. Kanskje ikke det beste. Det er veldig fint at man ser når " tuben" begynner å bli tom, siden bunnen går oppover etter hvor mye det er igjen i flaska/tuben. ( Ja, det var jo veldig bra forklart.)

Innholdet: Veldig bra. Den er verken for fet eller for tynn, og man trenger ikke å ta på flere lag for å gjevne fargen i ansiktet.

Positive sider: Den inneholder fuktighetskrem slik at huden ikke blir tørr. Den dekker bra, er ikke dyretestet og har en rimelig pris.

Negative sider: På meg ( hvertfall), så holder den noen timer før den begynner å " falle" bort, men jeg tar hendene i ansiktet flere ganger så er sikkert derfor.

Det er den beste foundationen jeg foreløpig har prøvd. Den gir huden fuktighet samtidig som den dekker slik den skal. Kar. 5.

Før og etter:

(Haha, man ser jo nesten ikke noe forskjell på bilder..)

 

Har du prøvd den før?

- Mona

 

 • 15.03.2011, 20:35

Depend - nailpolish


Jeg starter innlegget med å si at  morgenen i dag var min mest stressende morgen på lenge! Jeg FORSOV meg! Våknet 10 minutter før jeg skulle dra av telefonen ringe. Så da var det bare å hive på seg klær, pusse tennene og pøse på med sminke... og av en eller annen grunn la jeg leppestiften i jakkelomma i stedet for mobilen. Litt stressa? Fant også ut at jeg kunne brukt to minutter ekstra på badet idag, siden bussen var litt forsinka. All stress for nesten ingenting.. Jaja.

Nå er det charterfeber på tv'en, så nå skal jeg ta en rask dusj før jeg slår meg ned i sofaen for å se på det. Men her er mine fem neglelakker fra Depend.

 

 

Forsovet deg før?
Har du neglelakker fra Depend?

 

- Mona

 • 11.12.2010, 23:14

# 27- Hva finner vi i din makeup-bag?


30 days challenge!


Concealer

Puddergreier(?)Maxfactor- lash ectension effect ( Mascara)

Jeg bruker egentlig veldig mye forskjellige. Ikke alt jeg har med over bruker jeg hver dag ++ at det er en del  av sminken min jeg ikke har med her.

Bruker du noe av dette?

- Mona

 • 31.10.2010, 14:16

ANBEFALING AV HÅRPRODUKTER


Her er noen av hårproduktene jeg bruker. Bruker ikke alle disse samtidig. Noen bruker jeg mer enn andre. ( Har ikke tatt med shampoo og balsam). Disse hårproduktene anbefales!
Bed Head, Tigi ( Hårspray)

Kèrastase, creme nutri- sculpt ( varmebeskyttende krem. Håret blir mykt og deilig! )

Kms california, moistrepair( hårkur)

Hairplay makeover spray ( Gjenoppliver tekstur og tilfører volum)

High hair, Pearl styler, extra strong control ( Bruker det før jeg føner håret, volum
♥)

Straight sexy hair, smooth & Seal ( Shine spray)

Bruker du noen av disse produktene?

- Mona

 • 09.02.2010, 22:20

Anbefaling av mascara


Her om dagen fant jeg ut at jeg ikke hadde igjen mascara, så jeg dro på Vita. Jeg fant ut at nå skal Mona tenke nytt! Så jeg fant en mascara som heter gosh mascara eye'deal. Den er faktisk ikke dyretestet. Hvor bra ekke det da? Så her er resultatet og min mening.

Min nye favoritt! Den klumper ikke og børsten er smal og gir lange vipper.  Ekstra pluss er at den bare koster ca 100 kr på vita og den er IKKE dyretestet!

Hva synes du om anbefalingen?
Har du prøvd denne mascaraen før?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits