Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 29.08.2015
 • Når et forhold tar slutt

  Er det noe jeg virkelig har lært det siste året, så er det å tro på meg selv og stå på egne ben. For de som har fulgt bloggen min eller kjenner meg, så var jeg tidligere i et forhold som varte i over to år. To hele år av mitt liv. Når man har vært i et forhold i så lang tid ( og for min del mitt første) så merker man ikke hvor avhengig man er blitt av den andre personen før det tar slutt-  og det er her jeg fikk en oppvekker.

  En skulle tro kjærlighetssorg er helt forferdelig, og det er i grunn det...  men samtidig så er det utrolig lærerikt. Du må stå på dine egne ben, ta egne valg og fokusere på deg selv fremfor andre. Helt ærlig er jeg glad jeg fikk oppleve den følelsen, for jeg har vokst så utrolig mye på meg selv! En lærer utrolig mye i et forhold, både om forholdet er sunt for deg eller ikke. Jeg gikk selv i en liten felle, jeg ble mindre sosial. Jeg var med venner, men det ble veldig begrenset- ikke fordi jeg ikke fikk lov, men fordi jeg fokuserte for mye på forholdet og mindre på relasjonene rundt. På grunn av det har jeg mistet mye kontakt med nære venner. Jeg har fremdeles kontakt med svært mange av dem, men det er noen jeg nesten ikke ser lenger på grunn av hvordan jeg prioriterte. Heldigvis har jeg sett feilene mine, og føler selv at jeg har vokst veldig på det den siste tiden og blitt mer sosial. Dette har mange av mine venner også lagt merke til, og sier jeg har blitt en mer utadvent person, målbevisst, gladere og friere på livet. Det høres veldig metaforisk ut, men det er faktisk sant..

  Er det noe jeg anbefaler andre som har endt et forhold, så er det å ikke bli sittende inne og føle at livet er over. Bli med venner, gjør ting du aldri har rukket eller prøvd før og ha det gøy. Møt nye folk og skap nye relasjoner. Ikke tenk for mye på hvordan du hadde det før eller hva du ikke har lenger, men fokuser på hva som kommer og hva du ønsker i fremtiden! • 24.07.2015
 • Da var det gjort!

  ..Jeg har kjøpt meg ny bil!

  For 4 år siden kjøpte jeg og bestefar min første bil. En rød og gammel, men søt mazda. Den gang kunne jeg ikke særlig om bil, og var derfor svært overlykkelig over å bare ha en med 4 hjul, ratt og ikke minst tak over hodet. Det var en positiv overgang fra scooter uansett. Mars 2012 fikk jeg førerkortet- Jeg og bilen skulle ut på kjøreturer sammen helt alene! Det var så stort!

  innlegg fra dagen jeg fikk lappen her

  Det var så stort å få lappen, og så stort å ha min egen bil! Høres ut som jeg snakker om et menneske! haha.. Jeg har så mange flotte minner med den bilen at det kjennes vemodig og si farvel med min kjære "store my"( ja, den fikk til og med et navn. Scooteren het "lille my", så bilen ble " store my") og det kapittelet, og gå videre til noe nyere. Det var tross alt min første bil! 

  Vi har vært på mange fine turer sammen. Første "lange" tur var til sveastranda i Gjøvik( ikke så langt herfra) mai 2012 med Kari-Anne. Da suste vi avgårde i den lille røde bilen!
  Senere den sommeren var jeg og Emilie på en spontan roadtrip til Halden og campet i bilen på havnen. Bilen ble rigget til soveplass, og vinduene ble dekket av pledd og det vi hadde rundt oss! Så koselig tur!

  Den har også vært med til Sverige, Larvik, og ikke minst Aalborg i Danmark i høst! jeg og hu " gamlemor" på tur!

  For et par dager siden fikk jeg høre fra mamma og bestefar om en nyere bil jeg kunne se på! Den har nesten ikke gått noe og er 11 år, faktisk 13 år nyere enn mazdaen. Den var kjempesøt, så det var nærmest kjærlighet ved første blikk. Så jeg bestemte på dagen at jeg ville kjøpe den, så dagen etter( i går)  var kontrakten skrevet og bilen min! Og fargen på den er rød. Så typisk meg å ha røde kjøretøy! Scooteren min var rød, første bilen var rød, og nå denne. Og ingen av dem var planlagt at måtte være røde. Det bare ble slik. 
  Er den ikke søt?

  En ting er sikkert: Passasjerer skal slippe å stå utenfor bilen og fryse mens jeg åpner opp èn og èn dør av gangen, og jeg skal ikke låse nøklene inni bilen i denne bilen som i den forrige! For nå har jeg sentrallås og til og med knapp på nøkkelen! haha. oppgradering. Det er stort..

   

 • 29.04.2013
 • Savnet 29.04

  I dag er det ni år siden pappa ble borte, ni år siden den lille jenta på 10 år mistet en av sine aller kjæreste. Uansett hvor mange år som går, så vil alltid savnet være der. Sorgen forsvinner sakte men sikkert, men savnet og de gode minnene vil aldri forsvinne!


  Selv om jeg skulle ønske pappa kunne vært her og sett hvor store barna hans har blitt, kommet med gode ord, beskyttet oss, en dag fulgt meg opp alteret på brylluppsdagen min, og sett hans fremtidige barnebarn, så vet jeg at han følger med på oss fra himmelen. Og jeg vet at en dag vil jeg kunne møte både pappa og bestemor igjen.  

 • 01.12.2011
 • Finn lykken i deg selv

  Vi må være fornøyde med oss selv og tenke at vi ikke trenger noen til å bekrefte det hver dag. Hvorfor gjør vi oss selv sårbare ovenfor andre for å bli elsket når vi vet at det vil slå oss tilbake en eller annen dag og gi oss et knust hjerte? Jeg mener at ingen gutt er verdt tårer og våkne netter, og ingen jenter der ute fortjener å kjempe for de som ikke fortjener oss.

  Vi bør alle ta et skritt tilbake i blant, se oss i speilet og tenke over hva vi driver med. Avslutte det som ikke er bra for oss, og fokusere på ting som er bra. Slutte å lete etter lykken i andre personer, men finne lykken i oss selv først.   Vi lar oss alt for lett forføre av de som ikke fortjener oss, og ender opp med ødelagt hjerte. Vi er nødt til å se på oss selv, tenke hva som er best for oss, og ikke la oss knekke av personer som vil gjøre oss vondt. Flere har antageligvis opplevd en gutt som har virket fantastisk, og har gitt oss følelsen av lykke, men som har latt oss sitte igjen med frustrasjon og tårer. Vi fortjener en som kan behandle oss riktig, som får oss til å slutte å drømme om det vi en gang hadde. For det er først når vi finner en som virkelig er verdt det, at vi kan føle ekte lykke i andre.


  ( litt av norsktentamen min)

  Hva mener du?

  - Mona


 • 13.11.2011
 • Det er farsdag i dag

  Har jobbet hele dagen i dag, men satt av litt tid til farsdagen. Kjøpte en fin rosebukett som jeg la på graven til pappa, og tente et par lys. Gratulerer med farsdageen


  Kjenner at jeg savner verdensbestepappaenmin! 

  - Mona

 • 07.11.2011
 • Jeg, tenåringsmor?

  Hadde verdens rareste drøm i natt!! Ble så påvirket av drømmen at jeg tenkte på den i flere timer etter at jeg hadde våknet. Den var så detaljert og virkelig at jeg nærmest ble skremt.. Jeg drømte om at jeg ble tenåringsmor til ei utrolig nydelig datter. Vi var hos bestemor og bestefar, og jeg bar henne på armen mens jeg så på hennes søte, myke ansikt og hennes klare og blå øyne.


  (meg og storebror)

  Utrolig nok var det så mange problemstillinger i løpet av tiden i drømmen. Hvordan skulle jeg klare å ha nok penger til både meg selv og barnet i fremtiden? Barnet var liksom en hemmelighet helt til hun ble født, så hvordan skulle jeg forklare venner og nære om henne? Hva skulle jeg gjøre videre med livet nå som jeg hadde et barn jeg måtte gi omsorg til i tillegg til mitt eget liv?

  Det var så mange urolige tanker at jeg ble rimelig lettet da jeg stod opp i morges og fant ut at dette bare var en drøm! Tror drømmen ble en smule påvirket av " mitt hemmelige tenåringsliv" som jeg så på her om dagen. Serien handler tross alt om tenåringer, tenåringsmødre osv.. 


  (the secret life of the american teenager/ mitt hemmelige tenåringsliv)

  Etter å ha hatt denne drømmen begynte jeg å tenke på det å få barn. Tenk den følelsen av å bære ditt eget barn. Ditt barn som tilhører deg! Må være en utrolig følelse som ikke kan beskrives. En dag skal jeg òg bli en lykkelig mor. Men det skal bli en god god stund til. Jeg har ikke planer om å bli tenåringsmor. Det er sikkert kjempefint og koselig, men jeg har bare ikke lyst til det. Det blir feil for meg. Jeg har så mye jeg skal gjøre og vil oppleve før den tid. Man er bare ungdom en gang, og det kan være synd om den tiden går fra deg.  Har du noen gang hatt en utrolig rar drøm? 

  - Mona

 • 10.10.2011
 • Kroppen min!

  Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Kanskje andre har kommentert hvordan du ser ut, hvordan kroppen din er bygd. Helt fra jeg var rundt fem år, har jeg hatt en ganske "spinkel"  kropp, og dette har jeg fått kommentarer på.

  Jeg har fått slengt til meg at jeg er så tynn, har så rare bein, tynne armer,spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser( faktisk) etc. Kommentarer som innerst inne faktisk sårer. Selv om personene som har sagt det ikke mente det slemt, så får man et lite slag i fjeset av å høre det. Jeg vet at jeg har tynne armer, bein, at magen min ikke er supertynn i forhold til resten av kroppen, at jeg ikke eier "perfekt" rumpe og at jeg ikke har særlig store pupper.

  men det er desverre bare slik jeg er, og dette er faktisk noe som ingen andre har noe med. Hvordan jeg ser ut og vil se ut er vel opp til meg selv? Jeg kan også avkrefte at jeg har spiseforstyrrelser. Jeg spiser som bare det, kaster det ikke opp og sulter heller ikke ihjel.   Jeg får også høre " Jammen, du er jo så tynn", " du har ingen ting å klage over". Som jeg nevnte først, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv. Jeg er litt perfeksjonist, og dette også på utseendet mitt. Jeg ser de små tingene som er det siste folk tenker på når de ser på meg. Men når alt kommer til alt er jeg stolt over kroppen min. Jeg ville ikke byttet den ut for alt i verden, ikke engang til en " perfekt" modell/ kjendiskropp.(okeida, kanskje for en dag eller to men ikke lengre enn det)

  Jeg syns også at du der ute skal være fornøyd med kroppen din! Ingen er perfekte, ikke engang kjendiser. Vær fornøyd med deg selv, og ikke la deg påvirke av andres meninger og tanker om deg. Det er din kropp!   - Mona

 • 09.10.2011
 • The dirty details

  Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

  Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
  Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

  Hva er hennes verste uvane?
  Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok :) 

  Hvor lenge har dere vært venner?
  Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


  Gammelt!
   

  Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
  Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

  Hva er det beste dere har opplevd sammen?
  De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

  Hva er det verste dere har opplevd sammen?
  Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så "close" som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.    Hva er t
  ypisk Mona?
  Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:" Jeg tror jeg er den billigste av alle oss"  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

  Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
  Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

  Hva er typisk Mona og si?
  "Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre" 

  Tar hun ofte bilder av seg selv?
  Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

  Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere :) So why not?

  Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag... Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

  - Emilie

 • 06.10.2011
 • Me, myself and I

  Visste du at..

  ..Jeg hater planoverganger? Ser alltid for meg at det kommer et tog og kjører på meg fra siden hver gang jeg kjører over..

  .. Jeg er en utrolig pratsom person? Hvis jeg har noe å snakke om, så kan jeg snakke i evigheter. Selvfølgelig klarer jeg å holde kjeft, men hvorfor gjøre det når jeg ikke må?

  .. Jeg spiser for mye? Om jeg ikke har noe å gjøre, så finner jeg meg mat. Er litt for flink til å småspise( både sunn og usunn mat) tilogmed da jeg ikke er sulten!

  .. Jeg haaater å jogge ute? På tredemølle går det greit, for da vet jeg at om jeg ikke vil jogge mer, så er det bare å gå av tredemølla. Men om jeg er ute så må jeg jogge/ gå hele veien tilbake..

  ..jeg bruker penger med en gang jeg får de på konto? Om jeg har pengene i hånda, så er jeg litt mer kresen når det gjelder shopping siden jeg faktisk ser pengene. Men ellers flyr de avgårde..

  .. Jeg klarer såvidt ikke å la være å lage en grimase om noen tar bilder? Ender som regel opp med hvertfall et useriøst bilde.

  .. Jeg må ha hvertfall èn dag i uka hvor jeg ikke har planer som er planlagt på forhånd?

  .. Jeg elsker å sove? Jeg må ha hvertfall åtte timer med søvn for å fungere godt nok i hverdagen. Å sove i over 12 timer er lykke for meg. 

  .. Jeg hater å være usikker? Å gå rundt å være usikker over ting, sliter meg ut. Derfor er jeg selv en ganske ærlig person. Jeg forteller hva jeg tenker og føler, og om jeg er nødt til å være direkte, så er jeg det. 

  .. Jeg misliker sterkt å snakke foran et kamera til bloggen. 

  .. Jeg syns det er ganske artig å diskutere med læreren! Spesielt når jeg vinner diskusjonen.

   .. jeg til tider er ganske klønete? Faller ned fra senga, kræsjer hodet i alt mulig rart, slår hendene overalt så jeg skader meg.. Ikke godt..

  ..Jeg må innom facebook hvertfall 6 dager i uka?  Er du lik meg på noen av punktene?

  - Mona

   

 • 03.10.2011
 • Do you want all the dirty details?

  Alright, nå har jeg kontrollen over Monas blogg. You never know what happens then. For de som ikke vet hvem jeg er, så er jeg en god venn av Mona som valgte å forlate henne til fordel for varmen og livet i Texas, USA. Det var ett vanskelig valg å ta, samtidig som det var veldig lett. Som Mona også skrev på bloggen min >HER<, så synes jeg også at det er veldig rart å ikke kunne tekste Mona når som helst. Hun er den personen jeg kan ringe hvis jeg har ett problem, og jeg er alltid velkommen hos henne.   Dere lærte litt mer om Mona etter Heidi's innlegg om den lekre venninnen vår, men nå har du muligheten til å spørre meg om akkurat hva du vil om Mona. Jeg har brukernavn og passord til denne bloggen nå, og Mona har ingen kontroll over svarene som kommer ut. Inspirasjonen for denne spørsmålsrunden kom fra Tuvaw og Tcmn, mange bloggere som gjør det nå, så vi hiver oss på bølgen.   Husker da vi tok dette bildet, tungen min brant så lenge. Var liksom ikke meningen å faktisk steke den på lyspæra...

  Noen spørsmål om Mona? Nå har dere sjansen!

  - Emilie

  edit: Ikke skriv " fine bilder, søt blogg" etc. Koselig er det selvsagt, men det er det nest siste jeg ønsker i kommentarfeltet på dette innlegget. Still spørsmål om Mona i stedet.( om dere har noen)

 • 17.09.2011
 • Verdens beste Mona!

  Heihei alle Monas lesere!

  Som dere alle vet, skrives jo denne bloggen hovedsaklig kun av Mona. Nå er det min (Heidi) tur til å fortelle dere litt om mitt syn på henne. Mona er en veldig god venn, som alltid er ærlig, det samme har jeg tenkt å være nå, så hold fast. Nu kör vi!

  For det første må jeg bare si at jeg er veldig glad i Mona. Hun er en fantastisk person jeg kan snakke med om alt, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg har kjent Mona i ca 7 år. Vi ble kjent som 6.klassinger da vi begge red på en rideskole i Løten. Da vi også etterhvert begynte i samme klasse på ungdomsskolen, var vi mer og mer sammen. Vi har alltid vært venner, men det siste året, og spesielt sommeren, har vennskapet utviklet seg til noe mer. Vi var sammen omtrent vær dag i sommerferien, og denne søte jenta er nå en av mine aller beste venner. 


  Åh, du er herlig!!


  Mona har veldig mange positive egenskaper:

  ~ Snill og omtenksom. Mona er først og fremst veldig snill, og er ikke en person som kun tenker på seg selv. Haha, like søtt hver gang jeg kommer innenfor døren hos Mona og det første jeg hører er "Er du sulten?" eller "Vil du ligge her i natt?"

  ~ En god venn. Mona er en veldig god venn det virkelig er verdt å kjenne. Jeg elsker at det liksom aldri er kjedelig å være med henne. Vi finner alltid på et eller annet om vi ikke har noe å gjøre. Det kan være alt fra å lage mat til å sitte å synge karaoke på youtube eller spotify. Ehehe, ikke pent!

  ~ Hun er til å stole på. Jeg kan si alt mulig til Mona uten at det kommer ut til noen andre. Dessuten er hun veldig god til å lytte om jeg har noe på hjertet.

  ~ Inkluderende. Noe jeg liker veldig godt med Mona er at hun ikke er full av fordommer. Hun inkluderer alle, og vil oftest bli kjent med folk før hun dømmer dem. Det kan jo være personer hun ikke liker så godt, men det er som regel gode grunner til at disse blir mislikt. Alle kan jo ikke like alle, tross alt.

  ~ Personlig fotograf. Haha, om jeg trenger et nytt profilbilde, vet jeg hvem jeg skal spørre om råd. Hun er ikke bare superfotogen selv, men også flink til å ta bilder av andre. Og i og med at hun liker det så godt selv, kan jeg liksågodt bruke henne som personlig fotograf. 

  ~ Kokk. Mona er faktisk veldig flink til å lage mat, noe jeg av og til utnytter meg litt av. Heheheh.. Oooog hun lager verdens beste sjokoladekake da!!

   

  Mona har mange flere postive sider, men om jeg skal nevne alle, blir jeg sittende å skrive hele natten, og det går jo ikke an. Du er i allefall en herlig person Mona, og jeg er utrolig glad i deg! Mer enn du aner 


  Hihih, du er litt sånn supersøt!!

  Jaja, nå tenker dere sikkert at jeg bare skulle nevne positive ting om Mona, men der tar dere feil. Denne jenta har jo, som alle andre, noen negative sider også. Eller, vi trenger ikke kalle det negativt, men mindre bra. Hahah! Here we go!

  ~ SnakkeSnakkeSnakk! Altså, det er ikke det at Mona må holde kjeft hele tiden, men NOEN ganger, må jeg be henne om å gjøre det. Haha. Av og til snakker hun så mye, og ikke minst fort, at jeg faller helt ut og aner egentlig ikke hva hun har snakket om,.

  ~ Perfeksjonist til tusen. Å være perfektsjonist trenger jo ikke alltid være negativt, men av og til kan det være ganskeveldigkjempe irriterende. Noen ganger bruker Mona sinnsykt lang tid på småting som egentlig ikke er sånn kjempeviktig. I hvertfall ikke etter min mening da. 

  ~ Treig. Mona er sånn ca verdens treigeste person. Da vi gikk på ungdomsskolen og skulle på juleball, husker jeg det endte med at "datene" våre ringte å spurte om de kunne gå inn før vi kom, siden de holdt på å fryse ihjel. Dette var jo da fordi Mona begynte å dusje da vi andre var ferdig med alt annet. Typisk henne! Det at hun er treig, ender dessuten også ofte med stress, noe Mona også lider av. Hah, sorry Mona, but that's just the way it is.


  Gammel bilde? Ehm, ja.. Hih, du er grom!

  Tja, det var vel de jeg kom på i farten. Trenger ikke nevne at Mona er ganske lat, for vi vet jo begge hvordan det gikk på den joggeturen vår Mona!? Men, ja, som sagt, trenger ikke nevne det nå... Men, ja. Om dere da ikke har skjønt det, er jeg veldig glad i verdens beste Mona!

  Så da har dere fått høre hvordan det er å være denne bloggens eiers venn.

  Hva synes dere om Mona da?

  Heidi

 • 06.06.2011
 • Min skrekk

  Vi har alle noe vi ikke liker/ er redd for. Det kan både være komiske og alvorlige ting. Noen er redd dukker, andre er redd begravelser. Det varierer fra person til person. Nå har jeg virkelig gravd langt inn i sjelen min for å komme på alle skrekkene mine. Har funnet ut at det er noen flere enn de jeg nevner her, men tror jeg skal spare dere for alle.

  Skrekk før: Høye tårn med røde lys på sykehus

  Når mamma skulle få lillebror, så måtte vi selvfølgelig på sykehuset til henne. Utenfor sykehuset i Elverum er det et høyt tårn med en stor stjerne(?) og to røde lys på. Av en merkelig grunn så har jeg aldri likt det tårnet. Hver gang vi kjørte til sykehuset på kvelden så holdt jeg meg for øynene og lot være å se på tårnet til jeg var inne på sykehuset. Jeg kan være glad vi flyttet fra Hamar da jeg var seks år, for etter at vi flyttet derfra så har de bygget/ satt opp et helt likt tårn utenfor den gamle leiligheten min. Hadde sikkert fått mareritt hver natt om vi fremdeles hadde bodd der!(haha)

  Elger og andre dyr i skogen

  Jeg misliker å møte på elger og andre store dyr i skogen. Å bare kjøre hjem på scooter fra tante og onkel eller bestefar i mørket gjennom skogen er et stort mareritt hver gang. Jeg hater det rett og slett!

  Døde dyr/ mennesker

  Uhh, er det noe jeg virkelig ikke tåler synet på så er det døde dyr/ mennesker. Bare å se et lik på tv er fælt nok. Hver gang jeg er alene og det kommer " reklame" for en serie med skyting, drap og blod så bytter jeg kanal med en gang. Tåler det ikke.

  Døde dyr som blir påkjørt langs veien er ekkelt. Stakkars dyr. Om jeg går langs veien og ser et dødt dyr, så går jeg lengst mulig unna dyret. Jeg har slike snodige tanker om at de plutselig spretter opp og angriper meg...  Utedoer

  Jeg har aldri likt utedoer. En gang da jeg var mindre (7-8 år) og var med ei gammel venninne på hytta, så begynte jeg å gråte fordi jeg ikke ville gå ut på do før vi skulle legge oss. Jeg bad om å bli kjørt hjem ved midnatt. Tragisk? Jeg vet, men jeg var sykt redd! I tillegg har jeg hørt mange skrekkhistorier om slanger og ekle krypdyr på utedoer. Er det rart jeg ikke liker dem?

  Vepsebol

  Stor, stor skrekk! Jeg går aldri i livet inn i rom hvor det er eller har vært vepsebol(altså der det er igjen rester). Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er redd det. Må nok være fordi de er så runde og ekle! Veps generelt er jeg ikke særlig redd, med mindre de surrer rundt meg over lengre tid.

  Møll og andre stygge insekter

  Om det er en møll eller edderkopp på rommet mitt, så får jeg helt noia. Jeg går faktisk å henter støvsugeren og støvsuger de bort. Støvsugeren blir også lagt langt unna rommet mitt slik at krypene ikke kommer seg ut og tilbake til rommet mitt. Uhhg.

  Rusa rusmisbrukere

  Oslo, oslo, oslo. Hver gang jeg går der ser jeg rusmisbrukere. Det siste jeg har lyst til er å være i Oslo en sen kveld i mørket.. Jeg tror jeg hadde dødd om en rusa rusmisbruker hadde kommet bort til meg og køddet da. Jeg blir stressa av å bare gå til Oslo city og passere utsiden av oslo s. Om jeg nesten møter på en rusmisbruker der, går jeg heller over veien og langs gangveien på omvendt side for å unngå å møte på dem. Selv om de er mennesker, akkurat som deg og meg, så er de skumle når de er rusa.

  Store kjøretøy

  Det verste jeg kan møte på langs veien er trailere og lastebiler. Ikke bare er de store og skumle, men hver gang de kommer bak meg når jeg kjører, så blir jeg nærmest kjørt ned av de store monstrene! Og store traktorer med gigastore hjul og skuffe foran, guud. Skumle greier!

  Får vel avslutte med å si; Ja, jeg har mange tragisk og dumme skrekker, men vi er alle spesielle, remember!

  Hva er din skrekk?
  

  - Mona


  edit. Ikke bare skriv " fine bilder!" . Det har ingenting med selve innlegget og gjøre. :)

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det.

  Søk i bloggen

  Kategorier


  INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no