Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 31.08.2015
 • jumpsuit

  Hvis jeg skulle nevnt en ting jeg elsker med Kreta, så må det være solnedgangen. Himmelen blir gulrød og det legger seg et teppe av ro over himmelen. Lyset er perfekt for fotografering, og nettopp derfor tok jeg meg den frihet og bruke solnedgangen på alle antrekksbildene mine der nede. I tillegg ser man jo litt ekstra brun ut når bakgrunnen lyser opp i varme farger- noe som er et ekstra stort pluss!

  Antar at antrekksinnlegg fra syden kommer på rullende bånd de neste dagene nå som jeg endelig har fått somlet meg til å rydde i bildene fra turen!

    
  jumpsuit - Bikbok   //  sko- ingen aning • 11.07.2013
 • Blue and white jumpsuit

  Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!  - Mona


 • 08.10.2011
 • Dagens antrekk # 071011


  bukse fra vero moda // skjerfet er heidi sitt // Sko fra økonomisko // t-shorte og jakke fra bikbok


  - Mona

 • 25.09.2011
 • Antrekket for dagen

  Jaa, gjett om Ham-Kam vant kampen i kveld?! Etter en kjedelig 1. omgang, scoret de to mål i 2. omgang. Åhh, elsker det kicket alle får når hjemmelaget scorer!  Stillingen endte dermed 2-1 til Ham-Kam.

  Siden det faktisk er litt småkjølig å sitte ute å se på kamp, så var det ikke tvil på om jeg skulle ha skjerf. Så antrekket for dagen ble med et av mine elskbare skjerf.


  strikkegenser og skjerf fra vero moda // bukse fra only  - Mona

 • 11.08.2011
 • Kreta neste!

  Dyrene er levert på hundehotell og dyrepasser, jeg er ferdig med å pakke (utrolig nok!). Måtte bare presse alt i den lille kofferten og sette meg på den.  Om jeg har glemt noe nå så får det bare være. Tror jeg har med meg nok fra før. 


  Før i dag. Antrekk: Topp og bukse fra vero moda // cardigan fra only // veske og sko fra h&m // solbriller fra bikbok.

  Nå ligger jeg egentlig bare i sofaen hos bestefar å vente på at klokka blir 02:30. Da reiser vi til gardermoen. Flyet går ved sju-tiden i morgen tidlig, så er i Kreta rundt 11/ 12 tiden. Gleder meg!   Været ser jo ut til å bli ganske bra. Satser på at jeg er en smule brunere da jeg kommer hjem neste fredag!

  Om jeg finner en pc der nede(noe jeg sannsynligvis gjør), så skal jeg prøve å oppdatere dere. Snakkes hvertfall om en uke! 

  - Mona

 • 16.06.2011
 • Playing the field


  Genser fra bikbok // shorts fra h&m
  Liker denne genseren!  Fra bikbok. Kjøpt på ''50% dagen''

   - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det.

  Søk i bloggen

  Kategorier


  INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no