• 31.08.2015, 11:12

jumpsuit


Hvis jeg skulle nevnt en ting jeg elsker med Kreta, så må det være solnedgangen. Himmelen blir gulrød og det legger seg et teppe av ro over himmelen. Lyset er perfekt for fotografering, og nettopp derfor tok jeg meg den frihet og bruke solnedgangen på alle antrekksbildene mine der nede. I tillegg ser man jo litt ekstra brun ut når bakgrunnen lyser opp i varme farger- noe som er et ekstra stort pluss!

Antar at antrekksinnlegg fra syden kommer på rullende bånd de neste dagene nå som jeg endelig har fått somlet meg til å rydde i bildene fra turen!

  
jumpsuit - Bikbok   //  sko- ingen aning • 25.04.2014, 20:57

Curls


Heihei!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget her. Har faktisk helt glemt at jeg har blogg! Den har kommet litt på avstand.. Men i dag fikk jeg plutselig lyst til å blogge litt, så da var det bare å la fingrene løpe løpsk på tastaturet. Siden sist jeg blogget så har jeg fått meg ny jobb, søkt videre skole og hatt bursdag! 


De siste dagene har det vært utrolig fint vær ute! Det har vært så deilig å bare kunne gå ute i lette plagg og slippe den store og varme vinterjakka. Krøllet håret mitt i dag. Fikk krøllstav av kjæresten til jul, og den er jeg guddommelig takknemlig for. Elsker den! 

bukse og topp fra bikbok // sko fra " en skobutikk som er lagt ned"

- Mona • 06.09.2013, 13:40

Rutete skjorte


Hei hei! Har blitt helt forelsket i denne skjorta. Den er bare helt herlig å ha på seg! Så antrekket for i går ble slik. 


Alt fra bikbok

- Mona

 

 

 • 05.09.2013, 12:16

leopardmønstret bukse


Bukse Carlings // Genser Bikbok // Sko DinSko(?)- Mona

 • 24.08.2013, 01:24

Long skirt


Heihei. Blir visst litt sen blogging i dag. Har ikke slått meg ordentlig ned før nå når jeg ligger godt plantet under dynen, klar for å sove om ikke lenge. Dagen har gått til skole, laget kake og vært i bestefar sin bursdag. Men har tatt bilde av antrekket jeg brukte i dag da. Gjorde det rett etter skolen, slik at jeg ikke skulle glemme det.he he.. Været for tiden er så opp og ned når det gjelder temperaturen, så jeg vet ikke om jeg skal gå for å bruke shorts eller bukse. Også vil jeg jo vise frem det lille av brunfargen jeg har igjen. Nærmer meg det bleke hjørnet igjen, føler jeg. Fant tilslutt denne elskbare kjolen, som jeg fant en topp til, så da ble det som et langt skjørt og topp. Kan ikke si jeg traff helt blink med å vise siste rest av brunfargen da men.. Skulle egentlig ha en strikket topp, men det hadde jeg ikke, så da måtte jeg bare bruke det jeg hadde.
Så ikke at smykket mitt hadde havnet litt på skrå :(  fail

Kjole Ellos / Genser BikBok / Sko Dinsko? Eurosko? / Veske England

- Mona

 • 22.08.2013, 11:49

Tidlig oppe


Heisann! 

Våknet klokka fem i natt av at kattungen hadde kommet seg opp i senga mi. Hun hoppet rundt som en tulling. Fikk heldigvis til å sove et par timer til, så stod jeg opp rundt ni. Var nemlig på et lite jobbintervju i dag, og kan vel si at jeg fikk ekstrahjelp-jobben. Så opplæringen begynner neste uke. Tok noen bilder av antrekket i dag, så reiser jeg straks til skolen. Begynner sent i dag, og deilig er det.

Topp Vero Moda/ Only     /  Bukse BikBok  /  Sko DinSko? Eurosko? 

- Mona

 • 17.08.2013, 18:39

Antrekk fra syden


Pakkert kofferten full med masse klær og sko til sydenturen, og det ble til at kun et par plagg ble ubrukt. Ble over sju par sko i tillegg hvor flesteparten av dem ble godt brukt. Tenkte å vise noen av antrekkene jeg brukte underveis, og som jeg fikk tatt bilde av. Har også lagt merke til at kjoler er noe jeg bruker veldig ofte i syden enn hjemme. Føler det er så mye mer normalt å slenge på seg en kjole i syden, enn det er her i Norge.. Kanskje lettere for å pynte seg der borte enn her hjemme. :-)

 

 
topp og skjørt(?) fra bikbok, veske og belte fra h&m

topp fra bikbok og skjørt fra h&m

Kjole fra nelly

Kjoler fra primark, belte fra vero moda/ only

- Mona

 • 23.07.2013, 19:58

Black dress with flowers


Heihei.

Tenkte jeg kunne legge ut et antrekkbilde fra i går, siden det skjer så sjeldent. Egentlig bare fordi jeg aldri rekker å ta bilde før jeg må reise fordi jeg alltid er litt forsinket fra før. hehe. Men rakk å ta noen brukbare bilder i går, så da kan jeg jo dele dem med dere!


Kjole fra primark, belte fra gina tricot


- Mona • 11.07.2013, 14:56

Blue and white jumpsuit


Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!- Mona


 • 31.03.2013, 18:08

Antrekket i gårAlt fra bikbok

- Mona

 • 26.10.2012, 17:39

Antrekk # 26.10.12


åh, jeg er så flink til å blogge for tiden... ja, veldig. Hvertfall! Lenge siden jeg har hatt antrekksblogging, så var vel på tide. Skal også prøve å skjerpe meg litt når det gjelder bloggingen. Har bare ikke hatt plass til det de siste dagene. Men i helga har jeg frihelg, så da kan det hende jeg klarer å få ut noen innlegg! 


Ettermiddagens antrekk: skinnjakke fra (england) //bukse fra bikbok // skjerf fra accessories // hunterstøvler fra schous // genser fra primark // lommebok fra ( england)

- Mona

 • 16.08.2012, 23:42

Antrekk # 16.08.12Kjole fra bikbok

Denne herligheten som bølget håret mitt i dag!

- Mona

 • 29.07.2012, 22:43

Antrekk # 29.07.12


Hallo! Har akkurat hatt besøk av Henriette. Vi tok oss en tur til Hamar før vi dro hjem til meg og lagde mat og koste oss. Har forresten valgt å beholde den ene av de fem kattungene vi har. Den svarte og hvite. Skal ta flere bilder av den så dere får se. Trenger også hjelp til navn, så vurderer å lage et eget innlegg hvor dere kan hjelpe meg med forslag til navn. Trenger hjelp! 


topp fra bikbok // shorts fra h&m // strømpebukse fra lindex
- Mona

 • 22.07.2012, 18:35

Antrekk # 21.07.12


Hadde en herlig kveld i går med venninner! Brukte to antrekk. Dette tidlig på kvelden.


topp og skjørt fra bikbok // sko fra ? // belte fra h&m

- Mona

 • 25.05.2012, 23:36

Antrekk # 25.05.12


Hallo! Idag har det vært supert vær ute, samme i går! Så har tilbringet dagene på stranda og fått verdens styggeste shortsskille... heldigvis ikke så synlig i dagslys! Det er  så herlig å kunne slenge på seg lette klær uten å fryse ute. Sykt hvor raskt været har forandret seg- nå er det jo nærmest sydenvær her! 
Nye sko!! Syns de var så søte!!Topp og shorts fra h&m // sko fra økonomisko // solbriller fra gina t

- Mona

 • 14.04.2012, 22:52

Antrekk # 14.04.12


Halve antrekket hvertfall..


bluse(?) fra bikbok // bukse fra voe // armbånd fra taigaen // ring fra gina t


- Mona

 • 11.04.2012, 17:12

Antrekk # 11.04.12


Auu, jeg klarte å brenne meg i stad når jeg lagde middag, og ikke hvor som helst, men i fjeset.. En stor fettklump angrep meg! Så nå har jeg en liten rød flekk i ansiktet, og det svir. ehhe. Heldigvis ikke store flekken, men flekk er flekk.. Skal aldri steke fleskbiter igjen, de hater meg..

Men forresten, over til den fantastisk, kreative overskriften min. Endelig et antrekkbilde igjen. Lenge siden sist gitt!

 
topp fra nelly // shorts fra h&m // belte fra gina t // smykke - gave

- Mona

 • 24.03.2012, 11:37

Jobb og antrekk 24.03.12


Hallo. Om litt stikker jeg på jobb på taigaen. Har ikke jobbet der siden starten av januar, så er nok en del jeg må sette meg inn i idag! Ha en fin dag!


nammm

Antrekket: Topp fra gina t // shorts fra h&m // jakke fra taigaen


- Mona

 • 10.03.2012, 20:42

Antrekk 10.03.12ny måte å sette seg i sofastolen på, alle bør prøve. Anbefales assa.


Ble så distrahert av alt det flotte rundt meg, og man kan jo ikke være seriøs hele tiden.!! Men fikk da ett seriøst bilde. hehehehheh


shorts fra h&m // topp fra bikbok // jakkegreie fra vero moda // smykke fra taigaen

- Mona

 • 03.02.2012, 18:58

ut
Jeg og Heidi stikker ut. Heidi er sur på meg fordi jeg er treig og blogger når vi har dårlig tid, hehheheh, hade! 

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits