• 18.02.2013, 22:50

What a mess


Bli like imponert hvert gang jeg får et overblikk over hvor rotete rommet mitt er blitt. Som i dag. Så jeg har derfor bruk denne første ukedagen i ferien på å rydde og vaske rommet mitt., og for ikke å glemme halve klesskapet mitt. Det tok lang tid, for jeg måtte selvsagt ha både tv'n og dataen på, så litt pauser i blant (ofte) hendte.Men ble ferdig til slutt, heldigvis! :)
 

Før:                                                                                                                               Etter:


- Mona

  • 05.01.2013, 19:20

Ryddekick


Hallo! Idag har jeg faktisk vært flink å ryddet rommet mitt. Kan komme av at jeg fikk over 15 timer søvn i natt, så mye energi merkes! Julepynten er derfor tatt ned. Mangler bare gardinene og julestjernen, men julestjernen er så koselig å ha i vinduet, så den går nok ikke ned på noen dager. Nå skal jeg ordne litt mer, også har jeg planer videre i kveld, så da snakkes vi sikkert senere i kveld tror jeg. Ha en fin lørdagskveld! 

- Mona

  • 21.11.2012, 17:12

Rommet mitt- underveis
Er enda ikke ferdig, mangler å bytte ut ulike ting i andre farger, som gardinene,sengeteppet og putene. Også skal jeg sette opp hylle og ha tv'en på et annet bord( har ikke tatt bilde av der dataen og tv'en er siden jeg ikke er helt fornøyd med den plassen enda) 

Nå  skal jeg bare spille litt sims før jeg skal på jobb(idrettsskolen) etterpå. Snakkes!

Hva syns du?

- Mona

 

  • 07.11.2012, 18:53

Ting tar tid. virkelig


Heii! 

Har holdt på med skapdørene denne ettermiddagen. Trodde virkelig ikke det ville ta så lang tid å sette opp skapet, men timene og dagene flyr. Nå er jeg heldigvis snart ferdig. Skal bli godt! Dørene er hvertfall skikkelig drittjobb, men er nok verdt det. Har holdt på i to timer nå, og er havveis, så dette blir bra! Skulle egentlig trene i kveld, men tror ikke jeg rekker det med tanke på at skapdørene tar lengre tid enn forventet. Har også en matteprøve jeg må øve på til i morgen. Får vel bare fortsette med arbeidet mitt! :-)- Mona

  • 11.06.2012, 16:24

Forandring fryder, resultatet


Som sagt så ommøblerte jeg rommet før helga. Ble egentlig ganske fornøyd. Fremdels uvant å legge seg om kvelden da senga er på en helt annen plass enn før, men liker det! Se før-bilder lenger ned på siden!Hva syns dere?

- Mona

  • 30.08.2011, 14:24

Store planer


Wii. Har endelig litt overskudd på kontoen!! Derfor har jeg endelig bestemt meg for å kaste ut den gamle, stygge senga og sofaen, og kjøpe ny seng. Har hatt planer om å gjøre dette i over et år, men har aldri hatt råd.. Tenkte først å kjøpe sovesofa, men det er jo så stress, og tar jo halve rommet. Og jeg trenger et sted hvor Heidi blant annet kan sove når hun kommer (som er hele tiden...hih). Derfor har jeg og mamma sammen funnet ut at en litt større seng passer meg midt i blinken. Rommet skal i samme slengen bli ommøblert. Gleder meg! Å kjøpe inn nye møbler og endre rom er tross alt noe jeg elsker å bruke kreativiteten min til og drive med!

hahah, paintskills! Sikkert bare jeg som skjønner alt dette klusset.ahah!

Er fremdeles usikker på hvilken størrelse senga skal være. 150 x 200 kan bli litt stort, så vurderer 120 x 200, hmmmm. Blir nok 150 x 200. Vanskelig altsåå. Tror jeg skal prøve ut alle sengene på jysk, skeidar og bohus..

Har du dobbeltseng/ stor seng?

- Mona

 

  • 18.03.2011, 19:38

Ommøblert


Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg tuklet med rommet mitt. Bestemte meg for å ommøblere rommet litt, siden det begynner å bli noen år siden sist. Senga, sofaen, tv-en og skapet har rett og slett vært litt overalt.. men tilsutt fant jeg en løsning som passet, så nå står TV-en der sofaen stod før, mens pulten bare er snudd litt. Syns det ble ganske bra jeg!

 


Før og etter

Før og etter

Egen liten sofakrok!..

 ...and I like it!

Syntes?
Ommøblerer du ofte rommet ditt?

- Mona

  • 03.12.2010, 13:14

# 19- Bilder av rommet dittNå har jeg forresten røde gardiner, haah. Interessant! Hvertfall så er rommet mitt utrolig rødt!

Ikke så stort rom, men akkurat passe til meg! hih

Har du stort eller lite rom?

- Mona

  • 14.11.2010, 21:38

Jeg har ryddet rommet!


Hele dagen gikk visst til å rydde og vaske rommet. Det var egentlig ikke så rotete, men vaskinga tok litt tid. Har skiftet ut litt ting og tang, og ble ganske fornøyd! Nå skal jeg ta meg litt mat, og øve litt til prøva i morgen. Har nesten ikke lest noe, baahh.

Før:

Etter:

Før:

Etter:


Før:

Etter:


Alt i alt, før:

Etter:


Søte bamser ♥

- Mona

  • 13.04.2009, 23:03

Jeg er flink : D


Ja.. Nå er det en stund siden jeg har skrevet her..
idag har jeg vært flittig og sprek. : )

Dagen startet med en tur til Gerd ( Tanta til Mamma) for å prøve bunaden min, som hun og bestemor lager til meg. Etter det bestemte jeg meg for å rydde rommet mitt. Det tok sin tid, men ble da fint til slutt.
dscf5384 dscf5390
Før ..                                                                                Etter..
Senere på dagen kom Kari-Anne på besøk, og like etterpå ringe Kristin, å lurte på om vi ble med å gå en tur med Leo og Thilda, så vi fikk litt frisk luft.Hadebraa.!

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits