Hjerte -søt- saker

- Kaker og andre godsaker / En dråpe interiør -
 • 05.01.2013
 • Ryddekick

  Hallo! Idag har jeg faktisk vært flink å ryddet rommet mitt. Kan komme av at jeg fikk over 15 timer søvn i natt, så mye energi merkes! Julepynten er derfor tatt ned. Mangler bare gardinene og julestjernen, men julestjernen er så koselig å ha i vinduet, så den går nok ikke ned på noen dager. Nå skal jeg ordne litt mer, også har jeg planer videre i kveld, så da snakkes vi sikkert senere i kveld tror jeg. Ha en fin lørdagskveld! 

  - Mona

 • 21.11.2012
 • Rommet mitt- underveis  Er enda ikke ferdig, mangler å bytte ut ulike ting i andre farger, som gardinene,sengeteppet og putene. Også skal jeg sette opp hylle og ha tv'en på et annet bord( har ikke tatt bilde av der dataen og tv'en er siden jeg ikke er helt fornøyd med den plassen enda) 

  Nå  skal jeg bare spille litt sims før jeg skal på jobb(idrettsskolen) etterpå. Snakkes!

  Hva syns du?

  - Mona

   

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det.

  Søk i bloggen

  Kategorier


  INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no