• 02.09.2013, 20:18

Skjorte fra kolleksjonen til Ashley og Mary-Kate Olsen


Heisann! Dere har hørt lite fra meg de siste dagene. Har tilbringet mange kvelden hos Thomas og Caroline, og hjulpet dem med oppussinga. Har fullført stua, så nå er det kjøkkenet neste. 

Var innom maxi i dag med Kari-Anne. Visste at det ikke ville være smart. Har vært innom bikbok et par ganger de siste ukene, og har siklet over en skjorte fra kolleksjonen til Ashley og Mary- Kate. Den er bare såå fin, så jeg klarte ikke å dy meg i dag da jeg så det bare var igjen et par, så da måtte jeg bare kjøpe den! Også litt stas å ha noe designet av Ashley og Mary- Kate i klesskapet, for har alltid likt de jentene, og jeg var så fan av dem når jeg var yngre. Samlet på alle filmene de var med i, og var bokstavelig talt helt besatt. 


Gleder meg til å bruke den!

- Mona

 • 28.07.2013, 12:44

Nytt i klesskapet


Heisann! Blogget ikke de siste dagene fordi tiden bare fløy fra meg. Hadde også glemt å legge ut dette innlegget i over i går, så her kommer det. 

Siden jeg snart reiser til syden så må jeg jo ha litt nytt i klesskapet til da, og i og med at på slutten av sommeren er det salg overalt, så passer det jo meg helt utmerket, så da har jeg fått handlet litt. Her er litt av det jeg har fått inn i klesskapet. 
Denne var ikke på salg da

- Mona

 • 06.03.2013, 10:04

Skjemt bort


Husker dere at jeg fortalte at jeg hadde så lyst til å shoppe snart, men at klesshoppinga er lagt på hylla for en stund? Nå har det seg slik at jeg har en kjæreste som er veldig interessert i klær, og overrasker gjerne med gaver til meg. Senest i over i går fikk jeg helt uforventet et plagg og smykke fra only. Han er så søt! Føler jeg blir litt skjemt bort av kjæresten min i blant! Fikk også litt klær på valentinsdagen som jeg ikke har vist dere, og et smykke( som jeg ikke har bilde av enda)


Dette fikk jeg i over i gårFikk på valentinsdagen. Topp fra bik bok

Fra only

- Mona

 • 19.11.2012, 15:59

Klær fra kjæresten


Hallo!

Superdårlig blogging i helga og litt før helga. Har ikke hatt med pc og kamera rundt.. Torsdagen gikk til å spise middag ute med beste kjæresten( fikk gave- klær, lykke!) før vi ble med venninner av meg på byen. Fredagen gikk til den siste filmen i twilight. Må virkelig si den var bra! Synd det var siste filmen, kunne gjerne sett en ny om et år. Har på en måte blitt en tradisjon hvert år  de siste tre/ fire årene å se en twilight-film. Lørdagen gikk til å besøke onkelungen til kjæresten som ble født på fredag. Har aldri sett noe så lite og søtt som den ungen! Resten av helgen har jeg bare slappet av med kjæresten og ladet opp til skole og jobb denne uka. 

Ville bare vise dere de klærne jeg fikk av kjæresten før jeg stikker på jobb! Klærne falt i smak!

 


alt fra only 

Hva syns du?

Ukens engelske sitater kommer etter jobb i kveld :-)

- Mona

 • 11.09.2012, 17:19

New in: Kjole fra nelly


Mottok ene pakken fra Nelly i dag. Kjolen fra Aw Paris - Embellished waist drop dress. Etter å ha prøvd den så likte jeg den veldig godt. Eneste er at jeg må sy den litt inn ved brystet ettersom det er litt mye silke akkurat der ( synes ikke så godt på bilder). Men kjolen i seg selv er jeg fornøyd med! Hva syns dere?

- Mona

 • 06.09.2012, 20:18

Antrekk # 06.09.12bukse fra gina t // genser og skjerf fra vero moda // converse fra dna
- Mona

 • 22.02.2012, 15:25

Merethe blå


Bestilte meg en kjole før helgen, og mottok den på lørdag. Den er kjempefin, og passet perfekt.. eller.. den nederste blå delen passet, ellers er den litt stor over brystene. Hvorfor arvet ikke jeg litt større pupper?.. ahah... Skal prøve å finne en løsning som gjør at kjolen sitter litt finere "der oppe", om jeg så må ta i bruk nål og tråd.( har gjort det føøør)
 Alt i alt er kjolen kjempefin, og det er en grunn til at jeg falt litt for den. Liker spesielt den blå fargen!


fra motehus.no


Hva syns du om den?

- Mona 

 • 01.02.2012, 21:42

MeMic


 

På Taigaen hvor jeg jobber, har de utrolig mye forskjellig. De har blant annet en kolleksjon med smykker fra MeMic. Smykkene er kjempefine, og jeg har selv handlet et armbånd og kjede. De har så mye pent at det er vanskelig å velge kun et smykke. Anbefaler å ta en titt innom siden deres her.De har desverre ikke nettbutikk, noe som er ganske synd, og eneste butikken jeg vet om som selger det merket i Hedmark er Taigaen i Løten. Finnes nok flere butikker rundt omkring, har bare ikke søkt de opp. 

Hva syns du om smykkene?

 - Mona

 • 08.01.2012, 16:57

Mine yndlingssko


Jeg er egentlig ikke sånn veldig skodilla, men sko kan både piffe opp et antrekk, eller gjøre det stygt. Det er litt begrensa hva slags sko jeg kan bruke til hverdags. Kan ikke akkurat gå over jordet i høy snø med sko med hæler. Vi har også utedager på skolen, så er sjeldent jeg gidder å ha med flere par sko for å bytte, hehheh.  Men hvertfall,  disse er mine favoritter.


fra økonomisko

fra nelly
fra økonomisko

- Mona

 • 25.08.2011, 21:44

Ulike antrekk fra kretaturen


heh, stakk ikke innom her i går jeg visssst...kjole fra bikbok // veske fra h&m

litt småfjern eller?    Jumpsuit/ playsuit fra bikbok

topp og skjørt fra bikbok // sko fra -vet ikke- // veske fra h&m // øredobber fra -husker ikke-

kjole og øredobber fra bikbok

Topp fra bikbok // shorts fra gina t // sko og solbriller fra h&m

Dette er da noen av antrekkene. Har ikke bilder av alle.

- Mona
 

 • 05.08.2011, 21:10

Ubrukt


Har funnet ut at jeg har litt klær.. Ok, en del klær jeg har kjøpt som jeg enda ikke har brukt. Ehee, skylder på at jeg skal " spare" det til syden. Noe av det er faktisk ganske nytt( altså kjøpt for ikke så lenge siden), så der trenger jeg ingen unnskyldning i grunn. Her er et bittelite utvalg av det jeg enda ikke har brukt. Mer tør jeg ikke å vise.


Denne har jeg hatt siden gina tricot åpnet på maxi, og den er enda ikke brukt. Meheee


Det var salg(a)

gleder meg til å bruke denne i kretaaaaaa

Får vel starte å bruke de "nye" klærne mine, håhå..

- Mona

 • 02.06.2011, 15:31

Fem favoritter- bukser


En god stund siden sist jeg la ut et slikt innlegg. Derfor kommer jeg med enda et innlegg nå, bare at denne gangen er det ikke kjoler jeg skal vise, men bukser. Mine fem favorittbukser.


1. Gina tricot

2. Bik bok                                                                                                          3. Vero moda

4. Vero moda

5. Bikbok


Tycks?

- MonaFortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden min. Trykk her.

 • 09.05.2011, 18:49

Ååh, jeg elsker deg!


Jeg har endelig gjort et bra kjøp. Denne blusen fra nelly.com som jeg fikk i posten forrige uke, husker dere? Den har blitt min nye favoritt! Den er så sommerlig og søt. Jeg elsker den! ♥

- Mona

 • 19.04.2011, 23:28

Fem favoritter- kjoler1. og 2. H&M

3. Motehus.no

4. Bik bok  // 5. Gina T.

- Mona

 • 15.04.2011, 22:31

Fem favoritter- overdeler (topper)1. Bik bok

2. Gina tricot

3. Bik bok

4. Gina Tricot

5. H&M

Har du noe ønske om neste kategori?

- Mona


 • 13.04.2011, 23:10

Fem favoritter- overdeler (langermede topper?)


I en periode skal jeg vise dere mine topp fem favoritter av ulike kategorier fra klesskapet mitt. Idèen fikk jeg herfra. Når jeg først er inne på klesskap. Akkurat nå ligger klærne mine i en kommode/ skap. Mens det ligger en bunke med hettegensere bak døra. Woops. Var ikke plass i skuffen der gitt. Mamma, kan jeg få et større skap? (a) Gjerne et walk- in closet! (Her sikter vi høyt)

 
1. Vero moda

2. vero moda. Ja, jeg vet den er utrolig skrukkete, men jeg prøvde faktisk å rette den... med en ny rettetang faktisk, og tro meg- den var verre før jeg starta enn den er nå, haha...

3. only

4. vero moda

5. Vero moda

Ja, som dere ser, så har vero moda en fast kunde når det gjelder langermede topper(?)! Vanskelig å samle de under en kategori når jeg senere skal vise topp 5 favoritter- topper.


Hva syntes du om at jeg slenger meg på bølgen med favoritter fra klesskapet?

- Mona

 • 26.03.2011, 17:06

hvilken kjole?


I kveld skal jeg på bursdagsfesten til Trine. Sigrid og de er så snille og kommer innom her for å hente meg på veien dit, så jeg slipper å stresse med buss og tog. Herlig! Idag har jeg bestemt meg for å ikke stresse før jeg drar bort, som jeg ellers alltid gjør. Da løper jeg rundt i huset, opp og ned trappa for å hente ditt og datt. Men det er en ting jeg trenger litt hjelp til. Hvilken kjole skal jeg bruke i kveld? Jeg tror jeg skal bruke den røde, men er litt usikker på om jeg heller skal gå for den svarte.. Hmm.

 Den røde eller den svarte?

 - Mona

 • 14.03.2011, 22:57

I love you


Har endelig fått tatt bilde av kjolen jeg bestilte for lenge siden på motehus.no. Åh, jeg bare elsker den for den er så søt- min søte, røde kjole! ♥

 

 

Hva syns du om den?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits