• 09.03.2012, 23:55

Sjalusi blant jenter


Et stort, stort tema i jentenes verden er sjalusi.Jenter som glefser til hverandre som om de skulle vært hunder med rabies. Det oser av det overalt, så mye at jeg nesten blir kvalm.  Har et veldig godt eksempel; tcmn. Hun er på topplista, har et godt selvbilde og en kjempefin kropp. I det siste har hun lagt ut en del bikinibilder fra syden. Er det noe rart hun legger de ut? Hun har som sagt en kjempefin kropp, og har all grunn til å være stolt over den! Jeg tror virkelig ikke at hun legger ut slike bilder for å irritere og gjøre folk sjalu, men fordi hun er stolt av hvordan hun ser ut. Det at jenter (og gutter) slenger dritt om kroppsstrørrelse, farge og hvordan andre ser ut er er rett og slett respektløst. Skjønner dere ikke at det innerst inne sårer? 

Hva skjer med oss, jenter? Klarer vi ikke å la andre være fornøyde med seg selv uten at vi må hakke ned på de for å føle oss bedre selv? Har vi ikke lov til å være stolte av oss selv lenger og hvordan vi ser ut? Våkn opp jenter, det er ikke janteloven som lager fred på jorden akkurat..Vi er nødt til å respektere hverandre og tenke på hvordan vi selv er, og ikke bry oss om hvordan andre ser ut og oppfører seg. De er dem, du er DEG!

 


Hva mener du om sjalusidrama blant jenter?

- Mona

  • 07.01.2012, 18:57

Frekke kommentarer, seriøst?


HÅHÅ, dette innlegget har jeg ventet lenge på å få skrevet på bloggen!

 Jeg har fått noen frekke kommentarer under den tiden jeg har blogget, men tok de ikke til meg. Helt til jeg fikk en som var så stygg at jeg ble irritert og oppgitt. Jeg velger å ikke dele den med dere her, så hvis dere vil lese den så får dere grave dere frem i arkivet for august i år. Jeg syns faktisk litt synd på dem som ikke klarer å holde fingrene fra å skrive stygt til andre. Hva er egentlig poenget? Rakke ned på folk som ikke har gjort deg noe vondt.. Får det deg til å føle deg bedre? Det tyder bare på dårlig selvtillit når man rakker ned på andre personer. Du føler deg tydeligvis truet av personen. Du føler deg ikke bra nok, og vil derfor slenge stygge kommentarer for å gjøre et forsøk på å få personen du skriver stygt til, til å føle seg dårlig/ mindreverdig, slik at du kan føle deg som den beste.Komplisert, men sant. Psykologi. 

 Jeg har bestemt meg for å fortsette å ikke bry meg om negative kommentarer. Det er jo tross alt ikke meg det er noe feil med, men personen som slenger med leppa! Men seriøst. Dere drittslengere der ute, skjerp dere. Virkelig! 

Om noen lurer på hvorfor jeg ikke sletter de negative kommentarene jeg har fått så er grunnen; Om folk virkelig ønsker å komme med frekke kommentarer så får de ta konsekvensene for det. Om jeg sletter kommentarene, så har jeg ikke noe bevis om det skulle skje noe som gjør at de fæle kommentarene kommer i fokus. Nå har jeg jo både kommentaren, datoen, innlegget og IP-adressen til den som har skrevet det. hihi, flott!

Har du fått stygge kommentarer?

- Mona

  • 24.11.2011, 23:16

Å jada, jeg elsker dere..liksom


Hva er det egentlig med sure buss-sjåfører? Hvorfor er visse buss-sjåfører så sure og frekke mot ungdommer?Akkurat som om de har fordommer mot oss. 

 Kan ikke bussmenn være glade for at mange ungdommer faktisk drar på skolen, OG flesteparten faktisk tar buss? De burde hvertfall være positive ettersom vi faktisk holder jobben deres i gang ved å ta bussen! Så det å være en positiv bussmann og kjøre elevene til skolen burde ikke være så vanskelig?Om mange buss-sjåfører forsetter å være så sure, så kan hedmark- trafikk bare glemme å komme med" kjør kollektivt"- reklamene sine. For det frister lite å ta bussen når det man møter negative buss-sjåfører. Da tar man heller bilen.

Har du opplevd sure buss-sjåfører? Og hva syns du om dem?

- Mona

  • 23.05.2011, 21:03

Hva jeg syns om toppbloggere? Ja, les da.


Hva jeg egentlig syntes om toppbloggere?

Toppbloggere bryr jeg meg egentlig ikke noe særlig om. De er vanlige bloggere som alle andre. Eneste forskjellen er at de har blitt lagt merke til. Jeg leser ikke mange toppbloggere selv. Grunnen er fordi mange av de ikke blogger interessant. Enten går det i sponsing, skryting eller deres " innholdsrike" hverdag. Det er selvsagt noen bloggere som faktisk blogger bra, og som fortjener å være på topplisten. Eksempel på en blogg er Donna og Sara sin. Liker den bloggen veldig godt! Dette fordi de er så originale. De kommer med tips og hjelp til folk der ute, og har beina planta på jorda, så creds til dem!
 


( fra donnaogsara.blogg.no)

Jeg vil høre deres mening; Hva synes du om dagens toppbloggere?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits