hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
  • 28.07.2013
  • Urtespekket kalkunfilet med tzatziki

    Må bare dele denne deilige middagen med dere. Det er som overskriften sier, Urtespekket kalkunfilet med tzatziki. Oppskriften finner dere HER.

     

    - Mona

  • 23.07.2013
  • Laks i limesaus

    Lagde middag til familien før i dag med søskenbarnet mitt, Andrine. Det ble laks gratinert i limesaus. Mmm, andre gangen jeg lager det. Oppskrift hentet HER.( min litt forandret)










    - Mona
     

  • 17.07.2013
  • Ostefylt kylling til middag

    Heihei. Sen blogging i dag også, men det kommer av at hele dagen har vært full av planer. Har fått så mye inspirasjon fra fotballfrue. Lagde ostefylt kylling med tilbehør, oppskrift HER. Smakte kjempegodt! 




     

    - Mona

     

  • 07.04.2013
  • Mattips: Havregryn, vaniljeyoghurt og banan

    Heisann! Sitter for øyeblikket i senga med hårkur i håret og koser meg med mat og tv. Merket jeg ble ganske kjørt etter treningsøkten i dag, men det er i grunn bare godt. Skulle egentlig begynt på en innlevering som skal leveres om kun to dager! Stress! Men har enda ikke orket, vet jeg kommer til å angre på tirsdag når jeg sitter igjen med halve oppgaven å gjøre, og ikke har tid.

    Men tenkte å komme med et lite sunt mattips. Altså havregryn blandet med mild vaniljeyoghurt og banan. Nam. Det er så godt! Skal forresten kjøpe meg blender i morgen, så da kommer det nok masse mat på bloggen, eller hvertfall herlige drikker. :)





    - Mona

  • 11.02.2012
  • Fransk pai

    Tenkte å vise dere en enkel oppskrift på fransk ost og skinkepai. Den smaker delicious!

    QUICHE LORRAINE- fransk ost og skinkepai

    Paideig:
    3 dl hvetemel
    100 g margarin
    3-4 ss kaldt vann


    Fyll:

    4 egg
    3 dl lettmelk
    1/2 ts salt
    1/2 krm pepper
    100 g kokt skinke i biter
    200g revet ost
    litt hakket purreløk 

    Fremgangsmåte:
     

    1. Paideig: Begynn med å ha melet i en bolle og smuldre margarinen i melet. Tilsett vannet og arbeid deigen raskt sammen.  La deigen hvile i kjøleskapet i minst 10 min. 


    2. Fyll: Visp egg og melk lett sammen. Tilsett salt og pepper.


    3. Tilsett ost, skinke og purreløk og bland sammen. 


    4. Kjevle eller trykk ut deigjen i en paiform, prikk deigjen godt med gaffel.


    5.
     Stek uten fyll i 10-15 min.


    6. Hell på eggeblandingen, og stek paien til den er gyllen og eggemassen er stivnet, 20-30 min. 


    8. Server med salat til. NAM!

     

    - Mona

    Om meg

    Mona BL

    Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

    Søk i bloggen

    Kategorier


    INSTAGRAM




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no