hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interir -
  • 28.07.2013
  • Urtespekket kalkunfilet med tzatziki

    M bare dele denne deilige middagen med dere. Det er som overskriften sier, Urtespekket kalkunfilet med tzatziki. Oppskriften finner dere HER.

     

    - Mona

  • 23.07.2013
  • Laks i limesaus

    Lagde middag til familien fr i dag med sskenbarnet mitt, Andrine. Det ble laks gratinert i limesaus. Mmm, andre gangen jeg lager det. Oppskrift hentet HER.( min litt forandret)










    - Mona
     

  • 17.07.2013
  • Ostefylt kylling til middag

    Heihei. Sen blogging i dag ogs, men det kommer av at hele dagen har vrt full av planer. Har ftt s mye inspirasjon fra fotballfrue. Lagde ostefylt kylling med tilbehr, oppskrift HER. Smakte kjempegodt! 




     

    - Mona

     

  • 07.04.2013
  • Mattips: Havregryn, vaniljeyoghurt og banan

    Heisann! Sitter for yeblikket i senga med hrkur i hret og koser meg med mat og tv. Merket jeg ble ganske kjrt etter treningskten i dag, men det er i grunn bare godt. Skulle egentlig begynt p en innlevering som skal leveres om kun to dager! Stress! Men har enda ikke orket, vet jeg kommer til angre p tirsdag nr jeg sitter igjen med halve oppgaven gjre, og ikke har tid.

    Men tenkte komme med et lite sunt mattips. Alts havregryn blandet med mild vaniljeyoghurt og banan. Nam. Det er s godt! Skal forresten kjpe meg blender i morgen, s da kommer det nok masse mat p bloggen, eller hvertfall herlige drikker. :)





    - Mona

  • 11.02.2012
  • Fransk pai

    Tenkte vise dere en enkel oppskrift p fransk ost og skinkepai. Den smaker delicious!

    QUICHE LORRAINE- fransk ost og skinkepai

    Paideig:
    3 dl hvetemel
    100 g margarin
    3-4 ss kaldt vann


    Fyll:

    4 egg
    3 dl lettmelk
    1/2 ts salt
    1/2 krm pepper
    100 g kokt skinke i biter
    200g revet ost
    litt hakket purrelk 

    Fremgangsmte:
     

    1. Paideig: Begynn med ha melet i en bolle og smuldre margarinen i melet. Tilsett vannet og arbeid deigen raskt sammen.  La deigen hvile i kjleskapet i minst 10 min. 


    2. Fyll: Visp egg og melk lett sammen. Tilsett salt og pepper.


    3. Tilsett ost, skinke og purrelk og bland sammen. 


    4. Kjevle eller trykk ut deigjen i en paiform, prikk deigjen godt med gaffel.


    5.
     Stek uten fyll i 10-15 min.


    6. Hell p eggeblandingen, og stek paien til den er gyllen og eggemassen er stivnet, 20-30 min. 


    8. Server med salat til. NAM!

     

    - Mona

    Om meg

    Mona BL

    Jeg heter Mona og er 24 r. Jeg kommer fra en liten bygd, Lten, som ligger litt utenfor Hamar. P denne bloggen deles alt fra oppskrifter p kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nr hjertet; som interir og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det vre p kjkkenet lage kaker og mat en mte koble av p fra hverdagen og min mulighet til vre kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det s blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Flg gjerne siden min p facebook : Monas beste

    Sk i bloggen

    Kategorier


    INSTAGRAM




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no