• 31.12.2012, 17:37

hvilken kjole til i kveld?


denne ..

eller denne. ( fant bare bildet jeg brukte til header tidligere)

Forresten, Godt nyttår!

- mona

 • 26.12.2012, 17:57

Bilder fra julaften og 1. juledag


Julaften1. juledag
- Mona

 • 23.12.2012, 17:12

Lille julaften


Tenkt at det er lille julaften allerede, og i morgen er det JULAFTEN! Tiden går så fort! Gleder meg til å feire julen med god mat, familie og gaver i morgen. Bestefar var her nettopp, vi spiste julegrøt med mandel, og lillebror var den heldige som fikk mandelen. Han ble så fornøyd! Men nå har jeg ting jeg må få gjort, snakkes senere i kveld!- Mona

 

 • 22.12.2012, 23:45

Snart julaften


Hallo! Har brukt dagene på å pakke gaver, fikse til jul og være med kjæresten og venner. Mamma og lillebror har pyntet juletreet mens jeg har kjørt ut gaver til venner og familie. Har også fått lagt et par av gavene under treet. Akkurat nå ser jeg på julefilm med familien, kos og julestemning! Snakkes i morgen!
 • 19.12.2012, 11:46

5 dager til jul!


Tiden går utrolig fort. Det er allerede fem dager igjen til julaften! Føler ikke at jeg har rukket å nyte førjulstiden siden den bare har flydd fra meg. Gleder meg faktisk veldig til jul selv om julestemningen ikke er helt på plass enda. Har brukt de siste dagene på å handle kjoler til jul og de siste julegavene. Mangler kun et par småting til gaven jeg skal gi til kjæresten. Skal bruke kvelden i dag til å kose meg med gavepakking, men først skal jeg, familien og kjæresten kose oss før vi sammen skal gå til graven til pappa og tenne lys. Han hadde tross alt blitt 59 år i dag. Jøsses! 

- Mona

 • 17.12.2012, 14:41

Ukens engelske sitater


1. Her favorite kind of hug is one from behind when you wraps your arms around her waist when she least expect it.

2. Me: I like that.....Me: *looks at price tag*......Me: I don't like that anymore.

3. 4 main reasons a girl will stop texting you: 1. You got her mad 2. You got boring 3. She fell asleep 4. You said the letter 'K'.

4. That moment when 10 year olds have a better phone than you

5. I'm not popular, but I have nice friends. I'm not rich, but I have what I need. I may not be liked, but I know I'm loved.

6. Don't judge me by my past, I don't live there anymore.

7. Be with someone who won?t stay mad at you, who can?t stand not talking to you, and who?s afraid of losing you.

8. "Are you cold?" No dumbass, I'm on fucking vibrate mode

9. A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotton the words.

10. I wish I could illegally download clothes.

 • 11.12.2012, 10:25

Blogger så fort...


.. Denne dataen er i orden igjen.

 • 09.12.2012, 22:45

What a day


Denne dagen har rett og slett vært slitsom. Hadde virkelig ikke hellet med meg i dag.. Startet med at jeg ikke kunne være med kjæresten min på en viktig familiemiddag i dag siden jeg skulle jobbe. Før jobb streika bilen min like ovenfor Hamar på vei til jobb. Så da stod jeg fast og bilen ville ikke starte igjen. Bestefar måtte hente meg og kjøre meg til jobb mens bilen stod igjen. Min kjære venninne som jeg jobber med skulle egentlig si ifra til hun andre på jobben at jeg kom for sent, men da jeg nærmet meg jobben fikk jeg en telefon fra moren hennes om at hun og ei annen venninne hadde kjørt i grøfta på vei til jobb og vraket bilen. Ikke bra! De slapp heldigvis unna med lettere skader.

Så vi var derfor kun to som jobbet i dag siden venninna mi ikke var i stand til å jobbe. De neste seks timene på jobb ble dermed hektisk med juletrafikk. Stressende dag, og nå har jeg heller ingen bil for øyeblikket..Dette er nedtur... Føler meg som 17 år igjen uten lappen og bil ( selv om jeg fremdeles har lappen da). Får heldigvis låne mamma sin bil de neste dagene, så får jeg håpe de finner ut problemet med bilen min og at det ikke blir så altfor dyr bilregning på meg. Nå skal jeg sove, så får jeg håpe morgendagen blir bedre!

 

- Mona

 • 06.12.2012, 21:55

Vinter


Hei!

Har tilbrakt kvelden i stallen, så har nettopp tatt meg en lang og varm dusj, og har nå pakket meg godt i dyna og er herklar for å legge meg. Var veldig fint vær ute i dag, som i går og dagen før, så utnyttet det først i dag ved å klipse et raskt bilde av hunden i det fine været som jeg kan dele med dere her.  Snakkes i morgen! - Mona

 • 05.12.2012, 22:34

Pakke i posten


Mottok pakke i posten i dag, og nei, det var ikke klær eller sko, men skolebildene vi tok på skolen tidligere i høst. Syns det er artig med skolebilder. Se tilbake og sammenligne med skolebildene fra tidligere år, og se hvor mye jeg har forandret meg for hvert år. Skal spare dere for de eldre bildene jeg har. - Mona

 • 04.12.2012, 23:13

sleeping beauty


Har vært på jobb i kveld, så nå er jeg veldig sliten og skal derfor legge meg i sengen til kjæresten for å sove. Snakkes i morgen! God natt :-)

 • 04.12.2012, 12:18

Ukens engelske sitater


1. Late night conversations usually mean the most

2.  When I talk to you, the rest of the world disappears.

3. I don't care how we met, I'm just happy we did.

4. I may not be your first date, your first kiss, or your first love, and that's fine, because I just want to be your last.

5. Welcome to the Karma Cafe. There are no menus. You get served what you deserve.

6. 3 horrible facts: 1. Today is not Friday... 2. Tomorrow is not Friday... 3. The day after tomorrow is not Friday...

7. That strange moment when you wake up 1 minute before your alarm clock.

8. When I hear myself eating crunchy food, I wonder if other people can hear it too.

9. When a persons laugh is funnier than the joke.

10. That moment when you have so many things to do so you decide to take a nap instead.

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits