• 30.12.2011, 23:59

Mye bra har skjedd i mitt 2011


Jeg klarte å grave meg ut av usikkerhet og ble mer utadvent. Jeg ble mer selvsikker og trygg på meg selv. Dette gjorde at jeg klarte å slippe meg litt mer løs, og ikke lenger var så veldig avhengig av de trygge og gamle omstendighetene.(?)Jeg skaffet meg jobb! Dette er vel det største høydepunktet. Mona skaffet seg ordentlig jobb liksom. Javel, så var det ikke jeg som løp rundt å leverte søknader. Jobben kom heller til meg, men jeg måtte jo vise mine ferdigheter for å bli godkjent. Selv om jeg til tider( ofte) har mildt sagt rævva innstilling før jeg drar på jobb, så er jeg glad for at jeg har en jobb. Miljøet på jobben er av de beste, og jeg stortrives.

Jeg dro på weekend hos Maria i Drammen og bursdagen hennes i februar. Stress med å bytte fra tog til buss, og buss til tog. Mamma hadde ikke troen på at jeg ville komme frem. Hun trodde jeg var dum nok til å rote meg bort og evt. ta feil buss/ tog. Takk Mamma!! Hadde hvertfall en herlig helg med verdenssøtestevenn!

Jeg ble kjent med Abby fra USA. Verdens gladeste menneske. Åh, savner de geniale Hvamfestene! Hun er vill. Oog takket være henne har jeg faktisk gått opp en karakter i Engelsk. Love you, Abby!

 Kreta 2011. Trenger ikke si noe annet enn fantastisk herligStartet og nesten fullførte billappen.
 ( kjøpte meg også en grei startbil) Alt ble i boks på ca 2-3 måneder. Kun oppkjøringa i mars igjen. Stolt av meg selv der! Masse annet bra som har skjedd i mitt 2011, så dette var bare en liten del. 


og et bilde av bestevenn tilslutt!

- Mona

 • 30.12.2011, 19:01

Nyttårsforsetter


Heihei. Har vært ganske godt å ikke tenke på bloggen det siste døgnet. Ikke at jeg blogger så ofte, men bloggen ligger alltid i tankene et sted. I dag har jeg vært på jobb for siste gang i 2011. Rart at det er 2012 om to dager. 2011 har bare flydd forbi, og nå er det snart et nytt år! Bare tre mnd til jeg blir 18 nååå! Har noen nyttårsforsetter:

* Få førerkortet
* Prøve ut nye ting 
* Trene så jeg holder meg i form
* Tenke mer økonomisk
* Ha en bra russetid
* Leve livet

I kveld skal jeg nok bare slappe av og bare ta ting som det kommer. I morgen kommer Heidi, så skal vi feire nyttårsaften med slekta mi. Blir sikkert koselig!

Har du noen nyttårsforsetter?

- Mona

 • 29.12.2011, 17:02

heh eh he


bloggfri dag. snakkes i morgen!- Mona

 • 27.12.2011, 22:42

kos


Bursdagfeiringa for mamma er nettopp over, og jeg er overmett på kaker. Mamma sin bløtkake er så good!  Nå skal jeg bare skifte til koseklær, og plassere meg i den deilige senga mi. Den stygge vinden som kom natt til 2. dag har ødelagt så tv'en min ikke har tv-signaler.. Kjipt uten tv2, bliss, tvNorge og E.. Blir derfor en film eller to på meg i kveld.

 Ja, jeg vet. ''gammelt'' bilde. Men jeg er ikke i stand til å bli tatt bilde av i dag

 I morgen har jeg forresten bestemt meg for å bytte ut kameraet mitt. Klarer ikke å vente til etter nyttår, så da blir det en dyr shoppingtur på elkjøp med mammi i morgen.

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 27.12.2011, 00:33

Bestejenta har bursdag i dag!


Heidi er her og gjett hva, både hun og mamma har bursdag i dag!(27.12) 

Gratulerer så mye med 17 årsdagen, Heidi! Du er ei utrolig herlig jente og bestevenn!  Du er alltid tilstede om det er noe, og blir med på det meste. Du skal vite at jeg er kjempeglad i deg, og er her for deg uansett hva. Du må kose deg massemasse i dag, for det fortjener du! Og husk; Nå er det bare ett år til du fyller atten! wii.Nå skal vi kose oss! Snakkkeees!!

                                                                                      Igjen, gratulerer med dagen!  

Gratuler dem med dagen!

- Mona

 • 26.12.2011, 14:31

Noen bilder fra julaften


Unnskyld for null oppdatering i går, men hele strømnettet her ble borte i går kveld når vi kom hjem. Vi har fremdeles ikke tv-signaler..

Var på slektstreff hele 1. dag så har ikke så mye å fortelle fra i går. Viser dere heller noen bilder fra julaften. Hadde det kjempekoselig. Fikk også mange ting jeg ønsket meg. Tok ikke så veeldig mange bilder, men her er noen få. 
hahah, takk for tøfler, Maria!


- Mona

 • 24.12.2011, 16:35

God jul!


Tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen har vært på tv'en, og jeg har skiftet til penklær og fikset meg. Venter bare på at vi skal reise til tante og onkel for å feire jul. Da jeg var yngre var det gaver som stod i fokus, og jeg klarte nesten ikke å vente med å pakke opp, men nå som jeg er eldre er det julemiddagen og hyggen jeg gleder meg mest til!

 

Håper dere alle får en fin julaften. God jul!! 

 • 23.12.2011, 22:15

Nå kommer julen


Rommet er vasket og pyntet til jul. Er så koselig med røde gardiner, små nisser overalt og pyntet juletre i stua. Grevinnen og hovmesteren har vært på tv. Haha, ler hvert år! 


->rommet mitt

->stua

Åpnet også nettopp første julegaven i år. Fra jobben. Klarte ikke å vente. Fikk meg en liten overraskelse- pengeeer på et bankkort! Wii, dette blir en fin juul!


haha, ser litt smådopa ut

Nå skal jeg bare kose meg med julefilmer og potetgulll. Ha en fin lille julaften!

- Mona

edit: et bilde av Leo i samme slengen:

han ble tvunget til å ligge stille med nisselua av meg, stakar. hhaha

 • 22.12.2011, 22:31

Sprangtrening


Var på sprangtrening i dag, ikke store sprangtreninga, men greit. Red godgutten Albert. Rir han ganske ofte, og er fornøyd med han! Hadde forresten siste jobbdag idag før jul, og det føles herlig. Skal ikke jobbe før på dagen den 30. Ser frem til å slappe av og nyte jula og ferien litt.

et bittelite klipp fra det ene hinderet( han var ikke så glad i dette hinderet):

Første hesteinnlegget jeg har hatt på lenge! Utrolig.

- Mona

 • 21.12.2011, 14:49

Juleferie


Endelig har vi også juleferie! Skal bli godt med litt fri, og jul, ikke minst! Vi hadde en liten avslutning på skolen idag og fikk dra hjem ved 11 tida, så var rett hjem å sove litt. Om ikke så altfor lenge drar jeg nemlig på jobb. Skal jobbe noen timer i dag og i morgen. Jobber tidlig i morgen heldigvis.
  Kjenner julestemninga kommer sakte men sikkert. Den pleier ofte å komme i november, og bli borte midt i advent. Men nå som jeg jobber på taigaen, som faktisk nærmest er en julebutikk, så kommer den vel sikkert etterpåå. 

Snakkes!!

- Mona

 • 20.12.2011, 22:59

NATTINATT


Kari-Anne var her i stad. Vi stakk til Elverum å handlet ferdig julegaver før vi kjøpte oss kebab. Deretter dro vi hjem til meg for å sove. Lite liv. 

I morgen er det juleavslutning. Juleferie- Herlig!

Har du juleferie enda?

- Mona

 • 19.12.2011, 22:24

Juleverksted


FØRST! Gratulerer med dagen pappa!   

Å gå barn og ungdom er i grunn ganske chill. Vi er ute i praksis halvparten av tiden, og nå mot jul har vi juleverksteder. Noe vi hadde med vg1 elever i dag. Gjorde derfor ikke så mye annet enn å drikke gløgg, spise tre klementiner og  lime sammen noen papirremser til en passe-ok fin lenke. Livet er avslappende på skolen den siste uka mot jul!


Jørgen tegner meg. Tegningen skal etterhvert bli verdenskjent!Også har vi jo søte Caroline som er en av bloggens største fan. Neida, heh, joda. Hun går i hvertfall i klassa mi/ parallellklassa. Er ikke sånn kjempekjempe kjent med henne enda. Men hun virker som en braa jente!! Søt er a hvertfall, men det har jeg allerede nevnt.

nuuh

Nå er det om ikke så veldig lenge natteen her. Har ikke fått så mye søvn de siste nettene. Av ulike årsaker. Mest bagateller som for eksempel da jeg sovna mens jeg så på tv, og våknet av et mareritt  som viste seg og komme fra at jeg hadde hørt skrekkfilmen på tv'en mens jeg sov, og koblet den til drømmen.. Bra Mona.

Men god natt!

- Mona

 • 18.12.2011, 21:10

JAA, i morgen


Pause til i morgen. Har jobba og slikt i dag, så har ikke mye å komme med i bloggverden. Snakkes i morgen!!

- Mona

 • 17.12.2011, 13:24

Handle julegaver


Utrolig. Det er kun en uke igjen til julaften.. Tiden går utrolig fort, og jeg har enda ikke handlet alle julegaver og fikset rommet til jul! Om max 5 min stikker jeg og mamma til Hamar for å handle resten av julegavene, og bursdagsgave til tante. Skal på bursdag senere i dag/ kveld. Er du ferdig med julegavene?

 • 15.12.2011, 21:56

Psyke meg opp


Alt av tentamener og prøver for året er ferdig, og det er snart juleferie! Egentlig så burde vi fått ferie i morgen, for vi gjør jo ikke stort på skolen de siste tre dagene uansett. I morgen har jeg egentlig praksis, men skal på langkjøring til Oslo med Trine. Gash, kjenner jeg er litt smånervøs for flerfeltsveg.. Skal psyker meg opp til i morgen!! Blir hvertfall godt å bli ferdig med disse kjøretimene!

Ønsk meg lykke til i morgen!- jeg tror jeg trenger det.

- Mona

 • 14.12.2011, 18:36

(Prøve) russebilder


Fikk melding om at bildene vi tok med fame på skolen her om dagen, hadde kommet ut på nettet. Kan ikke si jeg var sånn kjempefornøyd. De var helt greie alle sammen. Bare synd det koster en del å få bildene uten det copyright-merket. Men overlever lell, hehh!

- Mona

 • 12.12.2011, 12:32

Gi meg 5700 kr


Har lenge hatt planer om å bytte ut speilrefleksen min med et nyere og bedre et. Kameraet jeg har nå er canon eos 1000d. Det er et helt greit kamera og passer til deg som ikke er så opptatt av manuelle instillinger og som bare vil ha et praktisk og lettforståelig kamera. Dette var helt greit for meg i starten, men nå vil jeg ha et bedre et, og canon eos 600d står øverst på ønskelista. Synd kameraet koster 5700 kr.. Er nødt til å spare, for jeg skal ha et nytt kamera, om jeg så må stå på gata å synge julesanger i jula. (særlig..) 
bilder tatt med kameraet mitt

Forslag til sparemetode?

- Mona

 • 12.12.2011, 07:29

Det snør


...mye

 • 10.12.2011, 23:47

Husmødre vi da


I kveld har jeg og Heidi + Jonas lagd lussekatter. Er jo snart lucia så da måtte vi nesten bake litt. Tenk å bruke en lørdagskveld til å leke husmor? Skulle vel egentlig vært ute i kveld, men holder oss inne. Vi får vel dele ut litt lussekatter når vi henter folk fra fest i natt!- Mona & Heidi

 • 10.12.2011, 10:53

Jobbhelg nok en gang


Jobbet hele forrige helg, og i dag skal jeg på jobb igjen. Skal bare jobbe noen timer i dag heldigvis, så blir ikke akkurat full jobbhelg denne gangen. Men penger blir det. Er uansett utrolig koselig å jobbe på taigaen. Julestemning ++++! 

 

Snakkes i ettermiddag/ kveld!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits