• 31.12.2010, 16:43

Godt nyttår!


Ville bare si GODT NYTTÅR  igjen jeg!

 Nytt år, nye muligheter,  eller hva?GODT NYTTÅR!! 


- Mona

 • 30.12.2010, 22:58

Bilder fra julen og godt nyttår!


Heiijaah!

Har ikke blogget noe de siste 5-6 dagene(?). Har egentlig ingen unnskylding, har bare ikke hatt noe blogglyst eller tid, hiih. Men nå kommer det jo et innlegg!

I morgen er det nyttårsaften, og det har skjedd en del siden julaften. Jeg har hatt en kjempekoselig julaften med slekta. Spist masse god julemat og fått mange fine gaver. I romjulen har jeg vært i stallen ( Berg) å ridd Uno, vært på slektstreff, feiret bursdagen til mamma, festa, shoppa og slappet av! ♥
Vet ikke om det blir noe blogging før neste år, men hvertfall..

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

- Mona

 • 24.12.2010, 14:12

Aviskjendiser på selveste julaften!


I dag våkna jeg med avisa i fanget. Mamma hadde nemlig funnet ut at vi hadde kommet med i dagens utgave av Hamar Arbeiderblad (HA). Det morsomste med det hele er at det kom ut på julaften, selveste julaften! Vanja var litt uheldig med navnet sitt; Hei Anja!  haha. Menmen, det var da gøy at vi faktisk kom i avisa, og at vi fikk hele Løten siden.

Blogger ikke før i morgen kveld/ overimorgen siden det er jul, så vi snakkes!

God jul alle sammen! 

- Mona

 • 23.12.2010, 21:36

Leo gleder seg tydeligvis til å åpne julegaver i morgen!


Leo er den mest nysgjerrige hunden jeg noen gang har møtt. Bare vi har vært på butikken og kommer hjem med poser, så er nesa hans i posene på et øyeblikk.

I går fikk han en gave fra Zorro, hunden til Kari-Anne. Da vi kom hjem og hadde lagt gava under treet, så var han der. Han snuste og gravet på gava, og da vi bad han om å gå unna, så satte han seg bare ned å så rart på oss. Søt voff altså! Gleder meg til å se han åpne julegavene sine i morgen. Han har tydeligvis blitt mer nysgjerrig på de enn han har vært tidligere, haha!

 


 
Nå skal jeg se på masse julefilmer på tv. Julefilmene kommer jo i et kjør!

- Mona

 • 23.12.2010, 00:12

Christmas riding


Hallo!

Idag har jeg vært med på juleridning med Uno. Vi ble til slutt åtte stk. med hester, og HA kom også på besøk. Juleridninga gikk veldig bra. Uno var flink og kjempegod å ri, så gleder meg til å ri han mer i julen! Mamma lekte også paparazzi og spratt frem hvertfall to/ tre ganger med kamera, haha! Mamma syntes også at Uno var så fin og minnet henne om den hvite hesten i askepott og de tre nøttene filmen.

 Alt i alt, det var en morsom dag og jeg storkoste meg!Ohh, blir litt kald av å se på bildet, tåkete( eller kuldetåke). Selv om det var kaldt ute, så frøs jeg faktisk ikke på verken beina eller hendene. Klarte å finne de varmeste klærne i skuffen denne gangen ja! Hihii, men om vi hadde ridd lenger, så tror jeg at jeg ville ha merket kulda på beina.

Hva har du gjort idag?

- Mona

 • 22.12.2010, 00:00

Pynta til jul!


Idag var vi ca 1 time på skolen før vi fikk ta juleferie. Endelig er det ferie, blir godt med to uker med fri!

Mens mamma var på Hamar idag fikk jeg et ryddekikk, så det gikk utover stua vår. Så nå er stua helt ren og julepynten og treet er satt på plass. Er nesten skummelt med det ryddekikket mitt. Plutselig får jeg en trang til å rydde, og da klarer jeg ikke å la være. Prøver jeg, så klarer jeg ikke å være i rommet jeg vil rydde, og blir en smule sur fordi det ikke er ryddig/ rent. Dette skjer selvsagt bare hjemme. Hhah, skulle tatt seg ut om jeg begynte å rydde og vaske hos venner og andre. Stakkars folk! Er det dette som kalles støv på hjernen?..

Men over til da vi pyntet juletreet. Vi pynter alltid juletreet 21. eller 22. desember, og alle i familien pleier som regel å delta. Jeg tok frem kameraet mens vi pyntet, så det ble en del bilder etter at brødrene fikk låne det!
Juletreet med noen av pakkene

Nå ser jeg på "den gyldne hale" ( julekalender) og spiser blomkålsuppe, lenge siden sist jeg gjorde det! I morgen skal jeg være med på juleridning med Berg- gjengen. Skal låne Uno av Alice! Har nemlig ikke vært med på det før, og har heller aldri prøvd Uno. Så ja, jeg gleder meg!

Har du pyntet til jul?

- Mona

 • 19.12.2010, 14:46

Film fra ridetimen 16.12.10


På torsdag red jeg Friday. Det gikk litt fort i blant, men ellers gikk det ganske bra!- Mona

 • 18.12.2010, 18:18

Pakke i posten!


På torsdag fikk jeg pakker i posten, og det var ikke julegaver.. men sminken jeg hadde bestilt. Det gikk ganske fort fra jeg bestilte de, til de kom! Har ikke fått testa ut alt enda, men det skal nok skje i løpet av noen dager.

Nå skal jeg straks til Maren å levere gaver og spise taco med jentene! Snakkes!  

Hva skal du i kveld?

- Mona

 • 16.12.2010, 23:34

Kakebaking


Idag var Trine med meg hjem etter skolen. Vi lagde to sjokoladekaker, èn hver. ( men bare den ene var til oss selv). Kakene ble vellykka, og jeg rakk akkurat ridninga idag.

Så i morgen blir det kakespising på meg og Trine, for skal ha med 8 søte små biter på skolen. Kanskje noen får smake, men det blir ikke mye, hah!

Liker du sjokoladekake?

- Mona

 • 06.12.2010, 21:28

# 22- Ta bilder av kj©¡ledyret ditt


30 days challenge!


S©ªteste voffen!  <3

- Mona

 • 04.12.2010, 20:06

Hopp sa jeg!


Idag har jeg vært på sprangtrening på Atlungstad med Roy sammen med Kristine på Shiba, Maren på Friday og Ida på Albert. Jeg var så ladd for å virkelig få Roy til å gjøre noe, og det gikk jo det med en del hjelp fra pisken og beina. Skal man hoppe med Roy, så kan man ikke være redd for å bruke pisken i blant siden han er utrolig sta! Jeg hadde også bestemt meg for at hvis noen skulle gi opp i løpet av denne timen, så måtte det bli Roy, for jeg skulle ikke gi meg med å få han over hinderene.

Alt i alt så gikk det egentlig veldig bra, med unntak av tjaa noen  vegringer. Men vi kom da over! hihii. Skulle egentlig ta film, men av en grunn så orket jeg ikke å sette opp kameraet.. Noe jeg angrer på i ettertid, for hadde vært gøy å sett hvordan det så ut på film!

Vi har heldigvis sprang siste gangen på Atlungstad før jul om to uker, og da er jeg ikke i tvil om jeg skal ha film, for det blir det. Hvilken hest jeg kommer til å ri vet jeg ikke, men moro blir det nok uansett!

 

Liker du sprang? ( har sikkert spurt om dette før, hahaa)

- Mona

 • 03.12.2010, 13:14

# 19- Bilder av rommet dittNå har jeg forresten røde gardiner, haah. Interessant! Hvertfall så er rommet mitt utrolig rødt!

Ikke så stort rom, men akkurat passe til meg! hih

Har du stort eller lite rom?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits