hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 27.11.2012
 • Lussekatter

  hallo!

  Jeg og Heidi har baket lussekatter i kveld. Vi lagde det i fjor også, skal bli en tradisjon. Er så koselig med baking og julemusikk i bakgrunn! 


  iphonenbilder  nam!

  - Mona

 • 06.11.2012
 • Tanker og følelser

  Fant igjen dette utkastet som jeg skrev for et år siden. Klarte endelig å skrive det ferdig i dag. Det har tatt sin tid, men føler det passer perfekt å legge det ut nå. 

  Etter at pappa døde for åtte år siden så mistet jeg min store støttespiller. Jeg ble usikker på meg selv og verden rundt meg. Ble mer stille, sinnet mitt kunne bygge seg opp raskt, og jeg kunne ikke være en eneste dag uten familien. Jeg var så avhengig av å se familien hver dag, og vite at de hadde det bra. Jeg sov på rommet til mamma et helt år etter det som skjedde med pappa. Jeg turte ikke å sove for meg selv på det forlatte og stille rommet mitt. Tenk om mamma plutselig ble borte når jeg ikke var der. Jeg fikk hjemmelengsel hver gang jeg var borte, og foretrakk derfor å være hjemme.  Bedre ble det ikke da bestemor, for to år siden gikk bort. Min mor nummer to. Forbilde og støttespiller. Revet bort fra meg. Livet mitt satte seg på vent.  Jeg er den personen som bryr seg om andre. Jeg vil at vennene mine skal føle at de har en der som de vet at lytter til dem når de prater om sine tanker, gleder og problemer. Jeg liker å hjelpe folk og få de til å føle seg bedre. Det er først når jeg er alene, at tankene surrer rundt i hodet. Hva med meg selv? Mitt liv? Mine tanker? Alt kaoset som setter seg i hodet mitt, og alt det jeg tenker.Jeg tenker utrolig mye over ting. Nesten litt for mye i blant. Og alle disse tankene må jo ut en eller annen gang. Det er ikke bra for å et menneske å holde alle tankene sine for seg selv.

   

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no