• 30.11.2011, 20:57

Ukens engelske sitater + 1


1. Det er så ironisk hvordan vi ignorerer de som vil ha oss, vil ha de som ignorerer oss, elsker de som sårer oss og sårer de som elsker oss..

2. I wonder what goes through your mind when someone mentions my name to you.

3. Sometimes you have to forget what's gone, appreciate what still remains, and look forward to what's coming next.

4.Four main reasons why a girl stops texting a guy. 1: You got her mad. 2: You got boring. 3: She fell asleep. 4: You said the letter " K". 

5. Just because you're older than me doesn't mean that everything you do is right.

6. I don't need a perfect one.. I need someone who can make me feel that I'm the only one!..

7. You can't make the same mistake twice. The second time, it's not a mistake, it's a choice.

8. Sometimes I feel like we're friends, sometimes I feel like we're more than friends, but sometimes I feel like I'm just a stranger to you.

9. twinkle, twinkle little whore, close your legs, it's not a door.

10. Smiling at the people who dislike you just to piss them of.

11.  If barbie is so popular, why do you have to buy her friends?

- Mona

 • 30.11.2011, 16:08

Bestod


Jeg har sagt flere ganger, til og med til dere at jeg skal lese til teorien på bil. Fant ut på mandag at jeg måtte få ut fingeren å lese slik at jeg kunne prøve meg på teorien i dag.  Men starta ikke å  lese før i går kveld.  Leste raskt gjennom boka, tok tester på nettet, og dro til statens vegvesen i dag og bestod!! Er så utrolig glad! Bestod på første forsøk med kun 3 feil. Digg er ikke deet?

Nå er det bare noe av det obligatoriske igjen,  så håper på å ta lappen på bursdagen min.:)

- Mona

 • 29.11.2011, 20:54

LESER!


Har brukt mye tid denne kvelden på å lese teorien på bil. Men nå skal jeg ta meg en pause for å se hotel cæsar på sumo. Ha en fin kveld!Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 29.11.2011, 15:53

Bussææn


Er på vei hjem fra skolen. Det som er kjipt med å slutte sent, er at vi havner midt i en lang bilkø.. så det tar ekstra lang tid før jeg er hjemme

 • 27.11.2011, 17:46

Kvalitetstid!


Ja, jeg har ikke oppdatert dere de siste dagene. Hvorfor? i stedet for å å sitte på dataen og bruke opp livet på facebook og blogg, så har jeg prøvd å leve livet litt, he he hhe. Neida, eller joda. Har heller skapt litt nye minner med noen herlige venninner, og hatt litt kvalitetstid med lillebror. Trengs i blant. 

Hva har du gjort i helga?

- Mona

 • 26.11.2011, 18:47

kommer


bloggpause til i morgen, sånn at dere vet det.

 • 24.11.2011, 23:16

Å jada, jeg elsker dere..liksom


Hva er det egentlig med sure buss-sjåfører? Hvorfor er visse buss-sjåfører så sure og frekke mot ungdommer?Akkurat som om de har fordommer mot oss. 

 Kan ikke bussmenn være glade for at mange ungdommer faktisk drar på skolen, OG flesteparten faktisk tar buss? De burde hvertfall være positive ettersom vi faktisk holder jobben deres i gang ved å ta bussen! Så det å være en positiv bussmann og kjøre elevene til skolen burde ikke være så vanskelig?Om mange buss-sjåfører forsetter å være så sure, så kan hedmark- trafikk bare glemme å komme med" kjør kollektivt"- reklamene sine. For det frister lite å ta bussen når det man møter negative buss-sjåfører. Da tar man heller bilen.

Har du opplevd sure buss-sjåfører? Og hva syns du om dem?

- Mona

 • 23.11.2011, 19:41

Ukens engelske sitater


1. Friendship is like a book, it takes years to write but only seconds to burn.

2. Life is too short to wake up with regrets, so love the people who treat you right, and forget the ones who don't. 

3. You have to get through the worst to get to the best.

4. I just got off the phone with Satan? He told me that he has a special seat in hell with your name on it.

5. My problem is that I can't stay mad. I always end of forgiving people even if they don't deserve it

6. I don't hate you. I'm just disappointed you turned into everything you said you'd never be.

7. She don't believe in shooting stars, but she believe in shoes and cars. 

8. What if this time I dont say hi first, what if this time I dont text you back, What if this time I leave your wondering? Yeah, what if this time you're the one left feeling completely fucked over!

9. The best feeling is when you look at him & he is already staring.

10. You have never really lived until you have done something for someone who can never replay you.- Mona

 • 22.11.2011, 14:58

Har det så moro på skolen!


Karianne sitter her med meg. Vi har virkelig fått trimmet magemusklene de siste minuttene. Webcam er virkelig morsomt! Holdt seriøst på å dø av latter!! 

Men skal være snill mot dere å ikke ta den sjansen og legge ut de verste bildene slik at dere slipper å  nesten dø. Hadde vært litt synd.. haha


Vi har nesten ikke gjort noe på skolen i dag. Hadde en gymprøve i stad- på gulvet i gymsalen. Det gikk jo, helt greit.. Deretter har jeg hatt fremføring i samfunnsfag.( Og jeg hadde ikke lest ettersom jeg tok med feil bok hjem i helga.. ), og tilslutt hadde jeg redegjørelse om fremlegget i samfunnsfag.Jeg er jo en skravlete person, så det gikk faktisk veldig braa! amazing! De siste sju timene har jeg sittet på gangen med dataen og kost meg på facebook og blogg med de søte folkene her.

Har dere det bra todaay?

- Mona

 • 21.11.2011, 20:01

Det var så gøøy


Var på glattkjøring idag. Fikk såå kick da vi slang rundt og rundt. Det var dritartig! Hahah. Jeg sa bare helt rolig; er det nå jeg skal bremse eller? Alt i dag var ganske interessant og spennende, men å miste kontrollen over bilen er ikke akkurat det jeg skal prøve på den dagen jeg får lappen. Men er jo derfor vi har glattkjøringskurs? Så måtte utnytte å skli rundt omkring på en bane nå når jeg hadde sjansen.Har du vært på glattkjøring før?

- Mona

 • 20.11.2011, 22:00

Akkurat nå


Kvelden i går var kjempekoselig. Tror heller ikke jeg har hatt så mye energi som jeg hadde i natt. Dansa, skravla, lo og hadde det superartig heletida. Fikk ikke tatt så mange bilder, men neste gang skal jeg prøve å lure med meg kameraet.

Akkurat ser jeg på " thirteen" på tv2 bliss. Har ikke sett filmen på utrolig lenge, så skal bruke resten av søndagskvelden til å daffe i senga og kose meg med film. Driver også å bestiller sminke fra nettet, trenger påfyllll.


Før vi stakk på nordbygda-revyen i dag


Hva gjør du akkurat nå?

- Mona

 • 20.11.2011, 00:05

koser seg a vetttttt


Er på fest med søte folk. Snakkes i morgen! ha en fiiin kveeld

 • 17.11.2011, 21:37

i morgen


æsj, skulle egentlig legge ut et innlegg i dag. Men mangler bilder, så må ta bildene i morgen og legge det ut da. hehhhhhehh.

Elsker å sove, så god natt!

- Mona

 • 16.11.2011, 20:35

FRUSTRERT


Det er håpløst. Går ikke an å skrive en analyse i norsken om en bok jeg ikke har lest ferdig, og i verste fall ikke lest ordentlig. Åhh, vil bare skrike ut all frustrasjonen min over denne stygge, fucka, idiotiske innleveringa, men da tror vel sikkert de andre i huset at jeg blir kidnappet eller voldtatt..Og det vil vi jo ikke at de skal tro? heh. Jeg er så flink til å skrive når jeg er oppgitt, komisk at jeg kan skrive masse dritt her, men ikke på selve oppgaven. Selv om hodet mitt er frustrert, så er jeg ikke sur sånn utenpå( eller kanskje gjennom nettet, men ikke in the real world), sånn at dere vet det. Bare inni det rommet i hodet hvor norsken har bosatt seg. Regner med at det ser ut som et bomba horehus der inne akkurat nå.

Vil gå å grave meg ned i bakken, men da må jeg gå ned trappa, for så å hente spaden i boden, og det gidder jeg ikke.. I tillegg er det frost ute, så da kommer jeg til å fryse, og jeg hater å fryse. Det er også litt av grunnen til at jeg skal kjøpe meg en jakke jeg har funnet på vero moda. Den er forresten blå og veldig veldig fin! 


Denne bruker jeg nå, og den blir jo såå kald.. 

Det var alt. Godt å få det ut. Eller merker egentlig ikke noe forskjell, for står fremdeles fast på den oppgava som skal leveres i morgen!! fml. 

- Mona

 • 15.11.2011, 20:02

Webcam er så enkelt


Har du webcam?

- Mona

 • 14.11.2011, 22:25

Ukens engelske sitater


1. I destroy my enemies when I make them my friends.

2. I like you.. People say I've got no taste. But I like you.

3. Sometimes you have to forget the rules, follow your heart and see where it takes you. Never apologize for saying what you feel, cause that's like saying sorry for being real. Never regret anything you said or did, because at some point it was what you wanted.

4. Home is where I can look and feel ugly and enjoy it

5. If you don't live for something, you'll die for nothing.

6. I'm not a facebook status, you don't have to like me. - Wiz Khalifa 

7. Don't choose the most beautiful person in the world, choose the person that makes your world the most beautiful.

8. Always speak the truth, even if your voice shakes.

9. The older we get, the better we used to be.

10. I'm not saying I'm perfect; I'm far from it; I'm just saying I'm worth it.Hvilket likte du best?

- Mona

 • 14.11.2011, 20:47

Påfyll!


heidi " alt for capri-sonne. ♥". Monajaaa!! capri-sonne er viktig i livet mitt!! vi snakker livsnæring her" Heidi" -.-" mona" (((:"

Heidi har kjøpt med capri-sonne til meg fra sverigee! Så nå har jeg mer safari-fruits. Skal leve på capri-sonne de neste dagene. Wii- Mona

 • 13.11.2011, 20:36

Det er farsdag i dag


Har jobbet hele dagen i dag, men satt av litt tid til farsdagen. Kjøpte en fin rosebukett som jeg la på graven til pappa, og tente et par lys. Gratulerer med farsdageen


Kjenner at jeg savner verdensbestepappaenmin! 

- Mona

 • 12.11.2011, 22:06

Late dager


Akkurat nå ligger jeg i senga med dyna pakket rundt meg mens jeg ser på skal vi danse( haha).. Er så trøtt og sliten etter en 8 timers arbeidsdag i dag at jeg lett kunne sovnet her og nå. Skal heldigvis ikke på jobb før kl 12 i morgen, så får sove lenge i daa!  

Føler meg ganske kjedelig og usosial for tiden.  Har vært ganske late helger nå, så er veldig klar for en fest. Så neste helg.. Da!! Ja, da skal jeg prøve å komme meg ut. Ut å være litt sosial for en gangs skyld!.. 

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 12.11.2011, 00:38

Kos med Martinemoor

deilige!..ahahhh, Martine sitt hååår

- Mona og Martine

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits