• 18.10.2013, 17:37

Ekstrautstyr til kamera


Heihei!

I går, etter å ha hatt det nye objektivet mitt i flere måneder, så knakk jeg koden med hvordan jeg fikk det til å være slik jeg ville. En innstilling jeg har lett og lett etter. Burde egentlig ikke vært så vanskelig å finne knappen jeg skulle vri på for å endre slik at bakgrunnen ble mer skurrete, men jeg klarte det altså i går. Klapp på skulderen, haha.. Så idag måtte jeg bare prøve det ut og sjekke om det ble bedre å ta bilder, noe det ble. Nå skal det bli litt morsommere å ta outfitsbilder og slikt ja!

- Mona  • 16.10.2013, 11:33

En liten bit av vinter


God morgen dere!

Har akkurat laget meg frokost, egg og bacon, og skal kose meg med det mens jeg ser gamle episoder av one tree hill.  Snøen har også såvidt kommet til hedmarken. Det snødde masse her i stad, men nå har det roet seg igjen. Jeg kjenner jeg får litt julestemning av snøen. Det er så koselig!

- Mona

  • 15.10.2013, 17:52

My new phone


Heihei!

Ferdig med treningen for dagen, nå gjenstår bare middag, og på menyen er det kyllinggryte med ris, salat og hvitløksbaguetter! Har også hentet den nye telefonen min i dag. Vant nemlig en samsung galaxy s4 active på fotballkamp forrige søndag. Det ble litt endringer, så jeg fikk samsung galaxy s4 i stedet, men jeg klager ikke. Stas å vinne telefon uten å måtte legge ut et eneste øre selv! 
forskjell fra den gamle til den nye telefonen

Nå venter jeg bare på at den skal bli ferdig oppladet så jeg kan tukle litt med den.

- Mona

  • 12.10.2013, 10:39

Oslo horse show


Heihei. Er akkurat fremme i oslo etter en to timer lang biltur. Skal tilbringe denne dagen på oslo horse show. Snakkes i natt, om ikke i morgen :-)

  • 10.10.2013, 16:58

Keeping up with the Kardashians


Har fått helt dilla på dip, egentlig med potetgull, men siden jeg skal prøve å gå i en litt sunnere bane etter at kjæresten var her, så har potetgull blitt byttet ut med gulrøtter. Mmmmm. Skal være støttekontakt om litt over en time, men først skal jeg se ferdig min daglige dose med "keeping up with the kardashians". Underholdning!


 
Dataen min er forresten veldig ustabil i dag. Den har allerede kortsluttet en gang, noe den til vanlig aldri gjør. I blant høres det ut som vifta i den er på vei til å hoppe ut av selve dataen. På tide med ny data snart kanskje?

- Mona

  • 10.10.2013, 13:46

Jeg er tilbake!


Heihei dere som har tittet innom bloggen min disse ukene jeg har vært fraværende her. Det har faktisk gått en hel måned siden sist. Har egentlig vært litt godt å ikke tenke på bloggen, men samtidig har jeg hatt lyst til å blogge. Derfor er jeg tilbake i dag, og har fått igjen blogglysten siden sist. Det har skjedd litt siden forrige gang jeg blogget, som for eksempel er vi ferdige med oppussinga hos storebror, og høsten har kommet(!)

 

Jeg har satt meg et mål om å blogge mer effektivt fremover. Ta masse bilder av hverdagen min, og legge ut her. Jeg har tross alt et speilreflekskamera som snart støver ned, haha.. Så nå skal det bli mer ordentlig blogging fremover, så håper dere vil følge med videre!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits