hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 31.10.2012
 • Det snør, det snør

  Heii! Vi sluttet før på skolen i dag, så fikk mer fritid enn planlagt. Lå et teppe av snø på bilen min da jeg kom ut fra skolen. Har snødd masse den siste tiden. Holdt på å kjøre i grøfta i går, masse snø, og glatt uansett hvor sakte jeg kjører. Men er pent å se på snøen da, får skikkelig julestemning. Enda èn mnd igjen! Gleder meg faktisk veldig til jul. Elsker stemningen og kosen!

  Snør det hos deg?

  - Mona

 • 09.10.2012
 • Koffert gjennom byen

  Hallo. Var på enda en shoppingtur i dag. Fikk handlet lit mer treningsutstyr, jakke, sko og annet smått, og koffert da. Må ikke glemme det. Viktigste. Tross alt i den alt skal fraktes. Ettersom jeg handlet koffert først, så måtte jeg dermed drasse den med meg rundt omkring i klesbutikker etterpå. Greit å ha lagringsplass, men den var litt i veien til tider. Fikk også et par rare blikk der jeg ruslet med en hengende koffert bak. 

  Har brukt kvelden på å pakke ned alle tingene jeg har kjøpt, og rydde rommet slik at det er klart til hjemreisen i morgen. Reiser tidlig fra hotellet, så er greit å ha alt i orden til da.
  fornøyd med innkjøpet.
  - Mona

 • 08.10.2012
 • shoppet litt da

  Har tilbringet hele formiddagen i byen. Pengene har flydd avgårde. Var først innom Primark. Utrolig billig der. Kvaliteten på alt er kanskje ikke av det beste, men var ganske mye pent der så ble noen plagg. Var også innom en utrolig bra butikk. Elsket nærmest alle klærne. Husker ikke navnet på butikken, men skal tilbake dit i morgen og handle mer. Forelsket meg rett og slett. Skal innom sportsbutikken igjen i morgen. Fant ikke så mye der i dag, så skal sjekke ut en annen sportsbutikk. Må også handle meg større koffert, så jeg får tatt med de nye tingene hjem. Hadde vært kjipt om jeg måtte lagt de igjen, heh. 
  Kan vise dere klærne bedre senere
   

  - Mona

 • 07.10.2012
 • Manchester united
  Newcastle

  ikke helt riktig stadion da men..

  ..men stor da!

  manchesteeeer!


  Robin Van Persie

  Manchester vant 0-3 mot Newcastle i dag. Herlig!

  - Mona

 • 06.10.2012
 • Englaaaand

  Hallo! Har akkurat vært ute i byen og spist mat.  Er tilbake på hotellet nå og skal straks legge oss. Ankom sent i natt, og stod opp tidlig i dag, så mangler noen timer med søvn. Også kjempesliten etter en lang dag. Har vært en tur i byen( ikke handlet noe..enda) og vært på fotballkamp- leeds ( de vant!). I morgen er det enda en fotballkamp, manchester- newcastle. Ryktes mye liv, gleder meg!! Heia manchester! 

   


  Leeds united
  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no