• 31.10.2011, 20:33

Kvelden


God kveld!

Veldig uvant at det blir mørkt allerede på ettermiddagen. Merker at jeg blir tidlig trøtt, men er vel bare å være i fysisk aktivitet enn å sitte foran en lysende data, så går ofte trøttheten oveeer.  Lillebror har vært ute å gått halloween i mørket i kveld med noen venner. Han kom hjem med en hel pose med godteri. Gavmilde mennesker jaa! hehh.

I kveld skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Regner med at det blir en rolig tv-kveld. Er også " finalen" på ungkarskvinnen, for jaa, jeg ser på det. Utrolig søtt program!

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 30.10.2011, 18:34

Hva skal jeg bli?


Jeg kunne ønske jeg hadde hatt en plan. Jeg hadde det en gang, men holdt meg ikke til den. Jeg ville bli kokk( eller baker av noe slag), og startet bakekarriera som ni-åring. Ellers så ville jeg bli dyrlege og redde alle dyrene på jorden. Men i og med at avlivning er innenfor dyrlegeyrket, så gikk det i vasken.  Jeg tror jeg alltid har hatt en plan, en usynlig plan som
 gikk ut på å ikke bli stor nok til å måtte ta det valget! .. Men her sitter jeg da. Og verden ligger foran meg. Jeg må bare finne ut hva denne store verden trenger meg til.


Mange av vennene mine følger i sine foreldres fotspor, og lykkes i det.  Og det hadde vært en idé hadde det ikke vært for at både moren og faren min arbeidet på posten før ( hvor jeg altså ikke har så veldig lyst til å jobbe), men mamma sluttet i en alder av 30 og ble hjemmeværende med lillebror. Kunne jo gått i bestemors fotspor å arbeide på lindex. Poenget der er å få solgt klær til kundene,  men jeg hadde vel antageligvis sittet igjen med halve klesbutikken i klesskapet. Skapet som i tillegg hadde blitt tre ganger så ødelagt enn det er fra før. 


Den fødte jenta på catwalk. ( i midten)

Nei, jeg vet faktisk ikke hva jeg skal bli når jeg blir " stor". Tror det blir noe innen design. Er nødt til å finne det ut snart, for har ikke all verdens tid om jeg ønsker å finne det ut mens jeg enda går på videregående.. Påbygg blir det hvertfall neste år, om det så blir på Storhamar eller Jønsberg vgs. 
Vet du hva du skal utdanne deg som?

- Mona

 • 30.10.2011, 00:57

jeg vet det


Jeg vet jeg har blogget lite og dårlig den siste uka. Har rotet meg litt bort og blitt en såkalt " dårlig blogger". Ingenting å skrive om og usaklige innlegg. Men tro meg, jeg har ikke glemt bloggen! Regner med at det kommer et passe langt innlegg i morgen. 

Nå skal jeg se på vampire diaries før jeg legger meg. Har vært på bursdag for søskenbarnet i kveld, og forspist meg på kake!.. Natta!


- mona

 • 27.10.2011, 15:38

I dag har jeg...


..vasket hjemme! Siden det er OD-dag, så har jeg vært hjemmeå hjulpet mamma. I tillegg har jeg kjørt mamma rundt slik at hun har fått handlet inn blant annet mat og blomster! Syns det bare er gøygøy å øvelseskjøre jeg, hih!

Mens jeg vasket, har jeg hatt på amalies jul i bakgrunn på tv'en., så jeg har allerede, jaa- fått julestemning! Amalies jul er jo en koselig juleserie! 

Hva har du gjort i dag?

- Mona

 • 24.10.2011, 22:09

heheh


har pause fra blogging idag, blogges antageligvis i morgen tror jeg. Litt slapp blogging i det siste, men det har sine grunner! kommer tilbakeee! :)- Mona

 • 23.10.2011, 19:50

Go for whatever makes you happy
If you are trapped between your feelings and what other people think it's right,
always go for whatever makes you happy.

 

 • 20.10.2011, 21:58

Attraktivt ved en gutt


Vi har alle et eller annet vi syns er attraktivt ved det motsatte kjønn. Jeg personlig liker sporty gutter(  ikke totalt treningsnarkomaner.). Gutter som spiller og liker fotball er plusspluss! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid likt fotballgutter. Jeg tror det kommer av at jeg er oppvokst med fotball. Jeg har spilt fotball selv, og har fotballgale folk i slekta. For ikke å glemme, sporty gutter har ofte ganske fine kropper! Skal ikke si at utseende er det viktigste, men det spiller jo en stor rolle. Jeg liker gutter som ser bra ut, i tillegg til å ha god personlighet. Jeg ville ikke drevet med en gutt jeg ikke var fysisk tiltrukket av. Men jaa, personlighet er viktigst!  Dette er da en av mange ting jeg syns er attraktivt ved en gutt.

Hva syns du er attraktivt ved det motsatte kjønn?

- Mona

 • 20.10.2011, 15:30

sitte på trappa med pusen er jo kos det


Kom hjem for omtrent 20 min siden og fant ut at her var det visst ingen hjemme. I tillegg var jeg så smart å la igjen husnøkkelen i den andre jakka mi.. heh. Er heldigvis fint vær ute, og reklamebladene for lefdal og expert har kommet i postkassa, så kan vel like så godt sitte her på trappa i sola og se gjennom de mens jeg venter. Har også trådløst nett og pc, så skal ikke bli noe problem å sitte her. Eneste er den kalde vinden som kommer i ny og ne. - Mona

 • 17.10.2011, 21:41

HUSKER DEN GANGEN....jeg var høyere enn deg, Kari-Anne. Nå er jeg lav.... jeg gikk på fotball. Finner du meg i gjengen?


..vi nærmest oppførte oss som søsken, Kristin.


.. jeg drakk iste nærmest hver dag. Og spesielt denne dagen da over halve klassa hadde svineinfluensa.


..vi stod fremst i køen på norskespremieren av New moon. Såå stort altså...


.. jeg vant over de andre i vennegjengen i bowling.. Noen som utfordrer meg?..


.. jeg og pappa tok denne bølgegreia i bø i sommerland. Jeg var såå sykt nervøs, men pappa klarte faktisk å overtale meg til å bli med, og det er jeg glad for!


.. Abby bodde i Norge, og tegnet denne på beinet mitt siste kvelden før hun dro..


.. jeg var helt besatt av Roy. iluiluuuuliksooom.. jaa? heh. Glad i han fremdeles da. JEG BLE FØDT. Eller husker faktisk ikke den tiden.. Egentlig litt rart at man ikke husker de første årene man levde..hm

 

Har du mange gamle bilder og minner?

- Mona

 • 16.10.2011, 18:00

Daffedag


I hele dag har jeg bokstavelig talt bodd i senga mi. Har kun rørt på meg når det var middag. Åhh, jeg er så lat i dag.. Men heeei! Det er jo siste dagen i høstferien, så må nesten slappe maaax av før skolen i morgen!


Har til og med en telefon som må lades. Men laderen ligger ikke ved senga.. orker ikke å hente den, hehehhhhhh


Nei, nå må jeg røre på meg. Det trengs hvis jeg skal kunne sove i natt. Har egentlig litt for mye energi, og i tillegg så har jeg vondt i hodet. Vært litt for lenge på dataen i dag kanskje?. Snakkesss!

Har du daffesøndag?

- Mona

 • 14.10.2011, 20:46

Slækkk barnevakt


Er hos tante og onkel å passer søskenbarna. Men i stedet for å sitte nede på stua med dem, så sitter jeg faktisk oppe på facebook og blogg( har faktisk bar sittet her et kvarter). Herregud så dårlig barnevakt jeg er i dag. Skikkelig usosial. neida.. eller joda. Må vel snart ned å fôre de med godteri. hehh, godteri funker alltid, så får vi følge med på idool.

I tillegg har jeg en liten.. voff å passe på. Eller han er vel ikke så liten nå lenger. Lille Messi som jeg passet for en stund tilbake husker dere?

dette var da:

dette er nå:Han skulle absolutt stå å se på når jeg lagde mat i stad.. Må også si at dette var et aldeles nydelig antrekk jeg har i dag.. Nei'as. Men utrolig godt å gå ii! 

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 13.10.2011, 21:50

Fotogene jenter duu..
Er du fotogen?

- Mona

 • 12.10.2011, 20:05

Psykologisk thriller


Straks stikker jeg, heidi, Lena og Kari-Anne til Hamar for å se babycall på kino. Gleder meg til å bo i jakka mi i 1 t 36 min.. Jeg liker egentlig ikke thriller Spesielt hvor barn er involvert. Dette er en " psykologisk thriller som spiller på alle foreldres store mareritt, at noe forferdelig skal skje barnet deres." Gaash, men hva gjør man ikke for venner liksom?.. Ønsk meg lykke til aa!

- Mona

 • 10.10.2011, 09:56

Kroppen min!


Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Kanskje andre har kommentert hvordan du ser ut, hvordan kroppen din er bygd. Helt fra jeg var rundt fem år, har jeg hatt en ganske "spinkel"  kropp, og dette har jeg fått kommentarer på.

Jeg har fått slengt til meg at jeg er så tynn, har så rare bein, tynne armer,spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser( faktisk) etc. Kommentarer som innerst inne faktisk sårer. Selv om personene som har sagt det ikke mente det slemt, så får man et lite slag i fjeset av å høre det. Jeg vet at jeg har tynne armer, bein, at magen min ikke er supertynn i forhold til resten av kroppen, at jeg ikke eier "perfekt" rumpe og at jeg ikke har særlig store pupper.

men det er desverre bare slik jeg er, og dette er faktisk noe som ingen andre har noe med. Hvordan jeg ser ut og vil se ut er vel opp til meg selv? Jeg kan også avkrefte at jeg har spiseforstyrrelser. Jeg spiser som bare det, kaster det ikke opp og sulter heller ikke ihjel. Jeg får også høre " Jammen, du er jo så tynn", " du har ingen ting å klage over". Som jeg nevnte først, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv. Jeg er litt perfeksjonist, og dette også på utseendet mitt. Jeg ser de små tingene som er det siste folk tenker på når de ser på meg. Men når alt kommer til alt er jeg stolt over kroppen min. Jeg ville ikke byttet den ut for alt i verden, ikke engang til en " perfekt" modell/ kjendiskropp.(okeida, kanskje for en dag eller to men ikke lengre enn det)

Jeg syns også at du der ute skal være fornøyd med kroppen din! Ingen er perfekte, ikke engang kjendiser. Vær fornøyd med deg selv, og ikke la deg påvirke av andres meninger og tanker om deg. Det er din kropp! - Mona

 • 09.10.2011, 22:59

The dirty details


Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

Hva er hennes verste uvane?
Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok :) 

Hvor lenge har dere vært venner?
Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


Gammelt!

Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

Hva er det beste dere har opplevd sammen?
De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

Hva er det verste dere har opplevd sammen?
Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så "close" som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.  Hva er t
ypisk Mona?
Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:" Jeg tror jeg er den billigste av alle oss"  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

Hva er typisk Mona og si?
"Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre" 

Tar hun ofte bilder av seg selv?
Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere :) So why not?

Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag... Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

- Emilie

 • 08.10.2011, 00:13

Dagens antrekk # 071011bukse fra vero moda // skjerfet er heidi sitt // Sko fra økonomisko // t-shorte og jakke fra bikbok


- Mona

 • 07.10.2011, 20:18

En stor sukkerklump med bær på


Heiheii! Jeg kan starte med å fortelle at jeg har høstferie!! Eller har egentlig ikke høstferie før på mandag ettersom jeg skal tjene inn litt penger av å jobbe i helga. Må ha litt ekstra cash til oslo-turen på tirsdag. Nå som jeg er inne på penger. Gjett hvem som fant igjen 200 kr i vinterjakka fra i fjor? Lykkeee!

Nok pengesnakk. Heidi har nettopp ankommet rommet mitt. Jeg skal få henne med på å lage pavlova etterpå. For de som ikke vet hva det er, kort forklart: stor sukkerklump med vaniljekrem og bær på toppen. Åhh, fantastisk godt! Er så sukkersyk for tiden, så dette blir julaften og bursdag på en gang!
 - Mona


 • 06.10.2011, 20:54

Me, myself and I


Visste du at..

..Jeg hater planoverganger? Ser alltid for meg at det kommer et tog og kjører på meg fra siden hver gang jeg kjører over..

.. Jeg er en utrolig pratsom person? Hvis jeg har noe å snakke om, så kan jeg snakke i evigheter. Selvfølgelig klarer jeg å holde kjeft, men hvorfor gjøre det når jeg ikke må?

.. Jeg spiser for mye? Om jeg ikke har noe å gjøre, så finner jeg meg mat. Er litt for flink til å småspise( både sunn og usunn mat) tilogmed da jeg ikke er sulten!

.. Jeg haaater å jogge ute? På tredemølle går det greit, for da vet jeg at om jeg ikke vil jogge mer, så er det bare å gå av tredemølla. Men om jeg er ute så må jeg jogge/ gå hele veien tilbake..

..jeg bruker penger med en gang jeg får de på konto? Om jeg har pengene i hånda, så er jeg litt mer kresen når det gjelder shopping siden jeg faktisk ser pengene. Men ellers flyr de avgårde..

.. Jeg klarer såvidt ikke å la være å lage en grimase om noen tar bilder? Ender som regel opp med hvertfall et useriøst bilde.

.. Jeg må ha hvertfall èn dag i uka hvor jeg ikke har planer som er planlagt på forhånd?

.. Jeg elsker å sove? Jeg må ha hvertfall åtte timer med søvn for å fungere godt nok i hverdagen. Å sove i over 12 timer er lykke for meg. 

.. Jeg hater å være usikker? Å gå rundt å være usikker over ting, sliter meg ut. Derfor er jeg selv en ganske ærlig person. Jeg forteller hva jeg tenker og føler, og om jeg er nødt til å være direkte, så er jeg det. 

.. Jeg misliker sterkt å snakke foran et kamera til bloggen. 

.. Jeg syns det er ganske artig å diskutere med læreren! Spesielt når jeg vinner diskusjonen.

 .. jeg til tider er ganske klønete? Faller ned fra senga, kræsjer hodet i alt mulig rart, slår hendene overalt så jeg skader meg.. Ikke godt..

..Jeg må innom facebook hvertfall 6 dager i uka?Er du lik meg på noen av punktene?

- Mona

 

 • 05.10.2011, 22:15

Lørdag, Maria. Lørdag!!


Spørsmålsrunde her. Din sjanse til å stille spørsmål!
Og spørsmålsrunden hos Emilie her! 
Du kan stille hva slags spørsmål du vil. Grav frem det mest kreative eller bare spør om ting du lurer på.


Ser virkelig frem til lørdag etter jobb, for da kommer min aller kjæreste venninne fra Bergen på besøk. Okeida, hun er ikke bokstavelig talt fra Bergen. Egentlig Løten, men vi sier Drammen( der hun har bodd en stund før hun flyttet til Bergen i sommer..) Har ikke sett Maria siden den gangen jeg var hos henne i et par dager i sommer, så kan ikke beskrive hvor enormt mye jeg gleder meg til å få besøk av den lille, søte venninna mi igjen!


Må si vi kler hverandre..


Har du venner som bor langt unna?

 - Mona

 • 04.10.2011, 21:31

Brun, rosa og hvit


 

Spørsmålsrunde her. Din sjanse til å stille spørsmål!
Og spørsmålsrunden hos Emilie her! 
Du kan stille hva slags spørsmål du vil. Grav frem det mest kreative eller bare spør om ting du lurer på.Her sitter jeg i senga med hånkle surret rundt håret, sinnasnekker'n på tv'en ( faktisk). Har planer om å bli snekker selv. Min store drøm er å bo i en falleklar trehytte! Så vet dere det.  Kjøpte meg en boks med is i går. Sånn is med tre forskjellige farger( brun, rosa, hvit) vetdere? Det er så namnam! og usunt.. Hadde en uforberedt løpetest halv 9 på skolen idag, og var på jobb etter skolen, så nå er jeg totalt død i beina. Skal fortsette å se på tv, før jeg legger meg. Trøtt.no.( Et kort sammendrag fra kvelden min)

Hvordan er din kveld?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits