• 31.10.2011, 20:33

Kvelden


God kveld!

Veldig uvant at det blir mørkt allerede på ettermiddagen. Merker at jeg blir tidlig trøtt, men er vel bare å være i fysisk aktivitet enn å sitte foran en lysende data, så går ofte trøttheten oveeer.  Lillebror har vært ute å gått halloween i mørket i kveld med noen venner. Han kom hjem med en hel pose med godteri. Gavmilde mennesker jaa! hehh.

I kveld skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Regner med at det blir en rolig tv-kveld. Er også " finalen" på ungkarskvinnen, for jaa, jeg ser på det. Utrolig søtt program!

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 30.10.2011, 18:34

Hva skal jeg bli?


Jeg kunne ønske jeg hadde hatt en plan. Jeg hadde det en gang, men holdt meg ikke til den. Jeg ville bli kokk( eller baker av noe slag), og startet bakekarriera som ni-åring. Ellers så ville jeg bli dyrlege og redde alle dyrene på jorden. Men i og med at avlivning er innenfor dyrlegeyrket, så gikk det i vasken.  Jeg tror jeg alltid har hatt en plan, en usynlig plan som
 gikk ut på å ikke bli stor nok til å måtte ta det valget! .. Men her sitter jeg da. Og verden ligger foran meg. Jeg må bare finne ut hva denne store verden trenger meg til.


Mange av vennene mine følger i sine foreldres fotspor, og lykkes i det.  Og det hadde vært en idé hadde det ikke vært for at både moren og faren min arbeidet på posten før ( hvor jeg altså ikke har så veldig lyst til å jobbe), men mamma sluttet i en alder av 30 og ble hjemmeværende med lillebror. Kunne jo gått i bestemors fotspor å arbeide på lindex. Poenget der er å få solgt klær til kundene,  men jeg hadde vel antageligvis sittet igjen med halve klesbutikken i klesskapet. Skapet som i tillegg hadde blitt tre ganger så ødelagt enn det er fra før. 


Den fødte jenta på catwalk. ( i midten)

Nei, jeg vet faktisk ikke hva jeg skal bli når jeg blir " stor". Tror det blir noe innen design. Er nødt til å finne det ut snart, for har ikke all verdens tid om jeg ønsker å finne det ut mens jeg enda går på videregående.. Påbygg blir det hvertfall neste år, om det så blir på Storhamar eller Jønsberg vgs. 
Vet du hva du skal utdanne deg som?

- Mona

 • 30.10.2011, 00:57

jeg vet det


Jeg vet jeg har blogget lite og dårlig den siste uka. Har rotet meg litt bort og blitt en såkalt " dårlig blogger". Ingenting å skrive om og usaklige innlegg. Men tro meg, jeg har ikke glemt bloggen! Regner med at det kommer et passe langt innlegg i morgen. 

Nå skal jeg se på vampire diaries før jeg legger meg. Har vært på bursdag for søskenbarnet i kveld, og forspist meg på kake!.. Natta!


- mona

 • 27.10.2011, 15:38

I dag har jeg...


..vasket hjemme! Siden det er OD-dag, så har jeg vært hjemmeå hjulpet mamma. I tillegg har jeg kjørt mamma rundt slik at hun har fått handlet inn blant annet mat og blomster! Syns det bare er gøygøy å øvelseskjøre jeg, hih!

Mens jeg vasket, har jeg hatt på amalies jul i bakgrunn på tv'en., så jeg har allerede, jaa- fått julestemning! Amalies jul er jo en koselig juleserie! 

Hva har du gjort i dag?

- Mona

 • 24.10.2011, 22:09

heheh


har pause fra blogging idag, blogges antageligvis i morgen tror jeg. Litt slapp blogging i det siste, men det har sine grunner! kommer tilbakeee! :)- Mona

 • 23.10.2011, 19:50

Go for whatever makes you happy
If you are trapped between your feelings and what other people think it's right,
always go for whatever makes you happy.

 

 • 20.10.2011, 21:58

Attraktivt ved en gutt


Vi har alle et eller annet vi syns er attraktivt ved det motsatte kjønn. Jeg personlig liker sporty gutter(  ikke totalt treningsnarkomaner.). Gutter som spiller og liker fotball er plusspluss! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid likt fotballgutter. Jeg tror det kommer av at jeg er oppvokst med fotball. Jeg har spilt fotball selv, og har fotballgale folk i slekta. For ikke å glemme, sporty gutter har ofte ganske fine kropper! Skal ikke si at utseende er det viktigste, men det spiller jo en stor rolle. Jeg liker gutter som ser bra ut, i tillegg til å ha god personlighet. Jeg ville ikke drevet med en gutt jeg ikke var fysisk tiltrukket av. Men jaa, personlighet er viktigst!  Dette er da en av mange ting jeg syns er attraktivt ved en gutt.

Hva syns du er attraktivt ved det motsatte kjønn?

- Mona

 • 20.10.2011, 15:30

sitte på trappa med pusen er jo kos det


Kom hjem for omtrent 20 min siden og fant ut at her var det visst ingen hjemme. I tillegg var jeg så smart å la igjen husnøkkelen i den andre jakka mi.. heh. Er heldigvis fint vær ute, og reklamebladene for lefdal og expert har kommet i postkassa, så kan vel like så godt sitte her på trappa i sola og se gjennom de mens jeg venter. Har også trådløst nett og pc, så skal ikke bli noe problem å sitte her. Eneste er den kalde vinden som kommer i ny og ne. - Mona

 • 19.10.2011, 20:11

Pakke fra illusion.no - fargelinser


Fikk denne herlige pakken i posten idag. Vant nemlig fargelinser på bloggen til Donna og Sara for en liten stund tilbake. I tillegg til linsene fikk jeg denne søte tingen. Tror det er en refleks? 


jepp, det er visst en refleks.

Dere får desverre ikke bilde av hvordan de ser ut på meg ettersom jeg ikke har åpne pakkene enda. Men skal prøve å ta et bilde den dagen jeg prøver de!

Fikk også et gavekort som jeg vurderer å gi bort via konkurranse på bloggen, men er fremdeles usikker. Kan hende jeg beholder det selv. Får sjååå.

Har du prøvd fargelinser?

- Mona

 • 18.10.2011, 20:53

TIPS: Smykkestativ


Etter skolen i dag var jeg på jobb. Der tjente jeg faktisk nesten 450 kr på å sette sammen to teite hyller. Hyllene var fra ikea og hadde ganske komplisert bruksanvisning, så det tok altså litt tid å sette de sammen. I tillegg tenkte jeg ikke over at jeg kunne bruke drill for å skru på skruene. Så her satt altså jeg å skrudde sammen to hyller med skrutrekker. haha, menmen. Gjorde mitt beste, og det er det viktigste eller hva?

Fikk også øye på dette fine smykkestativet. Har vært på leting etter et smykkestativ i lang stund nå, men har aldri funnet et jeg virkelig har likt. Men dette vett'uu. Dette var ganske fint, så jeg kjøpte det jeg!


taigaen 298,-


Har du smykkestativ?

- Mona

 • 17.10.2011, 21:41

HUSKER DEN GANGEN....jeg var høyere enn deg, Kari-Anne. Nå er jeg lav.... jeg gikk på fotball. Finner du meg i gjengen?


..vi nærmest oppførte oss som søsken, Kristin.


.. jeg drakk iste nærmest hver dag. Og spesielt denne dagen da over halve klassa hadde svineinfluensa.


..vi stod fremst i køen på norskespremieren av New moon. Såå stort altså...


.. jeg vant over de andre i vennegjengen i bowling.. Noen som utfordrer meg?..


.. jeg og pappa tok denne bølgegreia i bø i sommerland. Jeg var såå sykt nervøs, men pappa klarte faktisk å overtale meg til å bli med, og det er jeg glad for!


.. Abby bodde i Norge, og tegnet denne på beinet mitt siste kvelden før hun dro..


.. jeg var helt besatt av Roy. iluiluuuuliksooom.. jaa? heh. Glad i han fremdeles da. JEG BLE FØDT. Eller husker faktisk ikke den tiden.. Egentlig litt rart at man ikke husker de første årene man levde..hm

 

Har du mange gamle bilder og minner?

- Mona

 • 16.10.2011, 18:00

Daffedag


I hele dag har jeg bokstavelig talt bodd i senga mi. Har kun rørt på meg når det var middag. Åhh, jeg er så lat i dag.. Men heeei! Det er jo siste dagen i høstferien, så må nesten slappe maaax av før skolen i morgen!


Har til og med en telefon som må lades. Men laderen ligger ikke ved senga.. orker ikke å hente den, hehehhhhhh


Nei, nå må jeg røre på meg. Det trengs hvis jeg skal kunne sove i natt. Har egentlig litt for mye energi, og i tillegg så har jeg vondt i hodet. Vært litt for lenge på dataen i dag kanskje?. Snakkesss!

Har du daffesøndag?

- Mona

 • 15.10.2011, 23:53

Dagens antrekk # 151011

bukse og topp fra bikbok // sko fra økonomisko // cardigan og ring fra gina t // skjerf fra only

- Mona

 • 14.10.2011, 20:46

Slækkk barnevakt


Er hos tante og onkel å passer søskenbarna. Men i stedet for å sitte nede på stua med dem, så sitter jeg faktisk oppe på facebook og blogg( har faktisk bar sittet her et kvarter). Herregud så dårlig barnevakt jeg er i dag. Skikkelig usosial. neida.. eller joda. Må vel snart ned å fôre de med godteri. hehh, godteri funker alltid, så får vi følge med på idool.

I tillegg har jeg en liten.. voff å passe på. Eller han er vel ikke så liten nå lenger. Lille Messi som jeg passet for en stund tilbake husker dere?

dette var da:

dette er nå:Han skulle absolutt stå å se på når jeg lagde mat i stad.. Må også si at dette var et aldeles nydelig antrekk jeg har i dag.. Nei'as. Men utrolig godt å gå ii! 

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 13.10.2011, 21:50

Fotogene jenter duu..
Er du fotogen?

- Mona

 • 13.10.2011, 17:59

Falske negler. Hva syns du?


For et par uker siden kjøpte jeg og Heidi en pakke hver med falske negler fra Cubus. Jeg har ikke brukt falske negler siden tjaa, gud vet. Jeg bestemte meg derfor for å prøve det ut i går. De var ganske enkle å sette på, og resultatet ble ok.. hvis vi ser på neglene i mørket og på lang avstand. heh. Etter å ha hatt de på èn dag, har jeg allerede tatt av tre negler. De var i veien for ting jeg gjorde, blant annet å ta på seg en bukse, fikse håret og ta ut penger fra lommeboka.. Det skal egentlig ikke være så komplisert å gjøre dette med noen mm lengre negler, men tro meg- det er det. Du føler at neglene skal falla av om du tar i for hardt med de, selv om du vet hvor godt de er festet på neglene dine. Men alt i alt så er faktisk falske negler helt ok. Ikke noe jeg anbefaler å bruke ofte, men en gang i blant skader ikke. Hva syns du om falske negler?

- Mona

 • 12.10.2011, 20:05

Psykologisk thriller


Straks stikker jeg, heidi, Lena og Kari-Anne til Hamar for å se babycall på kino. Gleder meg til å bo i jakka mi i 1 t 36 min.. Jeg liker egentlig ikke thriller Spesielt hvor barn er involvert. Dette er en " psykologisk thriller som spiller på alle foreldres store mareritt, at noe forferdelig skal skje barnet deres." Gaash, men hva gjør man ikke for venner liksom?.. Ønsk meg lykke til aa!

- Mona

 • 12.10.2011, 16:10

TIPS: Skapløsning


Skapet mitt har vært ødelagt en stund. Det startet med at en skuff ble ødelagt, deretter tre skuffer til. Endte med at alle skuffene unntatt nederste så herpa ut. Jeg tror eller antar at skapet mitt ble ødelagt pga alle de tusen klesplaggene som lå stappet over hverandre i hver skuff.
Siden ingen i huset og Heidi ikke klarte å fikse skapet mitt, måtte jeg ta saken i egne hender. Jeg fjernet litt klær fra skuffene, dyttet skuffene forsiktig på plass i skapet, og kjøpt meg et klesstativ! Endelig en bra investering.

Etter litt slit med å få satt den sammen, så står den nå fint plassert bak døra med kjoler etc. og med sko under. Åhh, jeg elsker den!


Jysk, 199,-


Når jeg flytter ut skal jeg ha walk-in closet! 

Har du klesstativ?

- Mona

 • 11.10.2011, 22:16

Innkjøpene fra shoppingturen i Oslo!


haha, først må jeg bare beklage det med "må-gjøre-videoen", men vi backa uut.. Vi hadde blant annet planer om finne på noe tull med garden (?) foran slottet, men den tanken blåste bort når vi så de hadde sånt show med geværene sine. Småskummelt.. I tillegg hadde vi ikke så mye tid, vi shoppet fra klokka 11- 17:30.. Med egonbesøk for å fylle opp magen sånn midt på dagen. 

I stedet for " må-gjøre-video", legger jeg ut bilder av innkjøpene mine, heh. Så får vi ta igjen den  videoen senere! 
Enda en lommebok fra H. Kjelsrud (?) // øredobber og ring fra gina t

Strømper fra h&m // strømper fra vero moda

topp fra bik bok

skjorte fra Cubus


cardigan fra gina t

skjerf fra only

skjorte fra bikbok

bukse fra bikbok

Leppestift fra mac

- Mona

 • 10.10.2011, 09:56

Kroppen min!


Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Kanskje andre har kommentert hvordan du ser ut, hvordan kroppen din er bygd. Helt fra jeg var rundt fem år, har jeg hatt en ganske "spinkel"  kropp, og dette har jeg fått kommentarer på.

Jeg har fått slengt til meg at jeg er så tynn, har så rare bein, tynne armer,spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser( faktisk) etc. Kommentarer som innerst inne faktisk sårer. Selv om personene som har sagt det ikke mente det slemt, så får man et lite slag i fjeset av å høre det. Jeg vet at jeg har tynne armer, bein, at magen min ikke er supertynn i forhold til resten av kroppen, at jeg ikke eier "perfekt" rumpe og at jeg ikke har særlig store pupper.

men det er desverre bare slik jeg er, og dette er faktisk noe som ingen andre har noe med. Hvordan jeg ser ut og vil se ut er vel opp til meg selv? Jeg kan også avkrefte at jeg har spiseforstyrrelser. Jeg spiser som bare det, kaster det ikke opp og sulter heller ikke ihjel. Jeg får også høre " Jammen, du er jo så tynn", " du har ingen ting å klage over". Som jeg nevnte først, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv. Jeg er litt perfeksjonist, og dette også på utseendet mitt. Jeg ser de små tingene som er det siste folk tenker på når de ser på meg. Men når alt kommer til alt er jeg stolt over kroppen min. Jeg ville ikke byttet den ut for alt i verden, ikke engang til en " perfekt" modell/ kjendiskropp.(okeida, kanskje for en dag eller to men ikke lengre enn det)

Jeg syns også at du der ute skal være fornøyd med kroppen din! Ingen er perfekte, ikke engang kjendiser. Vær fornøyd med deg selv, og ikke la deg påvirke av andres meninger og tanker om deg. Det er din kropp! - Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits