• 31.10.2010, 14:16

ANBEFALING AV HÅRPRODUKTER


Her er noen av hårproduktene jeg bruker. Bruker ikke alle disse samtidig. Noen bruker jeg mer enn andre. ( Har ikke tatt med shampoo og balsam). Disse hårproduktene anbefales!
Bed Head, Tigi ( Hårspray)

Kèrastase, creme nutri- sculpt ( varmebeskyttende krem. Håret blir mykt og deilig! )

Kms california, moistrepair( hårkur)

Hairplay makeover spray ( Gjenoppliver tekstur og tilfører volum)

High hair, Pearl styler, extra strong control ( Bruker det før jeg føner håret, volum
♥)

Straight sexy hair, smooth & Seal ( Shine spray)

Bruker du noen av disse produktene?

- Mona

 • 30.10.2010, 17:39

Bursdag, og hva skal du i kveld?


I kveld skal jeg på bursdag til søskenbarnet mitt. Han blir 7 år i morgen! Jeg har bakt sjokoladekake( Mona spesial) til han, og pyntet den med nonstop og seigmenn. En liten ekstra bursdagsgave fra meg, så da blir han nok glad.

Hva skal du kveld?

- Mona

 • 27.10.2010, 20:49

Klær: Jeg vil ha!Gina tricot

H&MNelly.com


- Mona

 • 25.10.2010, 19:19

Vampire diaries er virkelig spennende for tiden


Klarte ikke å dy meg, så følger med på vampire diaries på nettet for tiden. Men bildene under er fra de episodene som er på tv for tiden, har vært og kommer. Spennende syns nå jeg!Følger du med på vampire diaries?

- Mona

 • 24.10.2010, 12:17

De fleste tar bilder av seg selv


Jeg lurer på hvor mange bilder jeg egentlig har tatt av meg selv i løpet av livet. Jeg lekte meg alltid med engangskameraer i huset da jeg var 8- 11 år . Men det var før jeg fant ut at det fantes digitalkameraer. Stakkars mamma da hun tok ut bildene. Mange bilder som jeg hadde tatt!

Før hadde jeg ikke selvtillit nok til å legge ut bilder jeg ikke var fornøyde med av meg selv, men nå bryr jeg meg ikke så mye om hva folk mener om meg ut ifra bildene jeg legger ut. Selvsagt har jeg en grense på hvor tragisk bildene kan være.  Det blir alltid bilder jeg ikke blir så fornøyd med eller som rett å slett er rare. Jeg kan ikke si at jeg er personen som tar 150 bilder av meg selv flere ganger i uka for å få et nytt facebookbilde, men det er jo litt gøy å se på bilder du har tatt av deg selv etter et par år. Kanskje du syns noen av bildene faktisk var litt fine, eller kanskje de var tre ganger så fæle! Uansett, hvem har ikke tatt bilde av seg selv før?
Det går an å være useriøs foran kameraet i blant


Ser ut som jeg har sett lyset..

- Mona

 • 23.10.2010, 21:15

Jeg må si jeg har forandret meg litt i løpet av 16 år


Har dere gamle "familiefilmer" fra dere var små? Det er utrolig lenge siden sist jeg så filmene pappa filmet av meg da jeg var liten. Siden jeg så på noen av filmene i stad, så tenkte jeg at dette kan jeg blogge om!  Jeg var tydeligvis veldig flink til å snakke, tulle, og jeg elsket å leke nyheter med pappas kamera. Jeg selvsagt en pappajente!

- Mona

 • 20.10.2010, 16:32

BILDER og FILM: Oslo horse show 2010


Heijaa!

I helga var jeg og gjengen på Oslo horse show, og jeg angrer IKKE på at jeg dro. Det skjedde mye bra der. Det beste var familieshowet. Vi var helt med i ponnigalloppen og mounted games, synd Norge ikke vant mounted games. Det hadde vært artig. Hadde det supert på kohs i år, så er ikke i tvil på at jeg skal dit neste år også!

Har du vært på oslo horse show før?

- Mona

 • 16.10.2010, 17:14

nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)


374411-1-1287242078155.jpg
nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)

 • 15.10.2010, 23:48

Bilder fra stallen


 • 13.10.2010, 22:59

Friendship


Venner er de som er der for deg, aksepterer deg slik du er, gleder deg og som du kan stole på. Venner er de som hjelper deg da du ikke har det bra. Kanskje bare ved å bare si '' jeg er glad i deg! ". Venner er de du kan krangle med og likevel være like glad i.

Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville vært uten vennene mine. Om jeg ikke hadde hatt en eneste venn,  hvem skulle jeg da ha fortalt alt jeg bærer inni meg til? Ville jeg noen gang få høre " Det går bra, jeg er her for deg."? , og hvem skulle jeg da ha hatt en real jentekveld med?  Livet ville kanskje blitt kjedelig, trist og ensomt?

Så jeg er glad jeg har de vennene jeg har. De herlige menneskene som bryr seg om meg og som er her for meg, og som jeg kan ha det gøy og koselig med! Ja, venner er herlige skapninger!

"En venn er en som forstår din fortid, tror på din fremtid, og aksepterer deg akkurat slik du er."

 


- Mona

 • 11.10.2010, 14:03

outfit 11.10.10


Halloooois!

Idag  har jeg ingen store planer for dagen.. Vurderer å kjøre en tur til Hamar, men er ikke så mye å gjøre der når jeg ikke har penger å bruke. Driver å sparer opp til oslo horse show, og jeg har enda ikke nok. Men en scootertur blir det hvertfall i dag. Må jo ta noen turer før vinteren er her. Kanskje det begynner å snø i morgen., hvem vet?

Hvertfall, dagen outfit:
Bluse(?) fra Gina T.
Bukse fra Only
Øredobber fra Andrea
Smykke fra H&M


- Mona

 • 09.10.2010, 14:19

FILM: Ridetime 07.10.10 - Bomarbeid


På torsdag red jeg Friday i bomarbeid. Jeg kaller det bomarbeid siden vi mest red bommer og lave hinder(kavaletter). Friday gikk veldig bra, og neste gang vi skal hoppe håper jeg at jeg får henne, og at vi får ri litt mer sprang, så jeg få kjent hvordan hun er å hoppe med på høyere hindere. Her er bilder og film!


(bilder fra filmen)


(Hvis du rir) Hva liker du best av dressur og sprang?

- Mona

 • 08.10.2010, 14:56

Hva skal du i høstferien?


Hallo!

 Idag startet høstferien min, faktisk akkurat kl 11:30! Jeg har egentlig ikke mye planer for uka, men jeg kan jo fortelle hva jeg faktisk skal, to ting.

 Neste torsdag skal jeg ri Roy på fôrtime(èn gang), så da skal jeg prøve å få til ting med han som jeg ikke alltid rekker å få til på ridetimer, oooog jeg skal prøve å ta en del bilder!

Og tilslutt... Neste helg skal jeg på oslo horse show med jentene! På fredag skal jeg antageligvis til Maren for hun har bursdaaaag, så skal vi sove over der til Lørdag, så reiser vi til Oslo tidlig på morgen. Gleder meg sykt til å se oslo horse show!


Hva skal du neste uke?

- Mona

 • 05.10.2010, 20:08

Tønsberg


Hallo.

Jeg skulle egentlig blogge på søndag, men siden jeg var så sliten da jeg kom hjem, så gjør jeg det nå.

Helga på Lefdal gikk supert. Jeg fikk en supersøt ponni, Wistaria. Vi hadde sprang alle dagene og jeg har lært en hel masse! Jeg ble kjent med mange nye, og storkoste meg hele helga! Vi hadde også talentiade og der var vi selvsagt med. Vi skulle liksom ha litt humor, noe de andre ikke hadde med, men det ble til at bare vi lo av det, haha! Hvertfall, her er bilder og film!


Da vi kom fram var det tid for å se seg rundt!

Feltrittbana

Wistaria

Maren og Andrea

Maren, Andrea og Kristine

Nyeste ridehuset, gud så fint!

Sjekk a! Det var til og med sofaer langs den stripa til venstre. Herlig!

Cafè, man kunne se inn i begge ridehusene herfra

Det gamle ridehuset

Nyeste stallen

Maren og Anna

Oline :)

Andrea og Werbel

Meg, Kristine og Werbel

Wistaria og meg
Har du vært på Lefdals før?

- Mona

 • 01.10.2010, 13:27

Da åker vi till Lefdals!


Nå er jeg hos Maren. Vi skal straks spise, så reiser vi! Blogger kanskje i morgen via mobil, men hvis ikke så kommer det bilder og slikt på søndag for vi har med hvertfall 5 kameraer! - Snakkes!- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits