• 30.10.2010, 17:39

Bursdag, og hva skal du i kveld?


I kveld skal jeg på bursdag til søskenbarnet mitt. Han blir 7 år i morgen! Jeg har bakt sjokoladekake( Mona spesial) til han, og pyntet den med nonstop og seigmenn. En liten ekstra bursdagsgave fra meg, så da blir han nok glad.

Hva skal du kveld?

- Mona

  • 23.10.2010, 21:15

Jeg må si jeg har forandret meg litt i løpet av 16 år


Har dere gamle "familiefilmer" fra dere var små? Det er utrolig lenge siden sist jeg så filmene pappa filmet av meg da jeg var liten. Siden jeg så på noen av filmene i stad, så tenkte jeg at dette kan jeg blogge om!  Jeg var tydeligvis veldig flink til å snakke, tulle, og jeg elsket å leke nyheter med pappas kamera. Jeg selvsagt en pappajente!

- Mona

  • 20.10.2010, 16:32

BILDER og FILM: Oslo horse show 2010


Heijaa!

I helga var jeg og gjengen på Oslo horse show, og jeg angrer IKKE på at jeg dro. Det skjedde mye bra der. Det beste var familieshowet. Vi var helt med i ponnigalloppen og mounted games, synd Norge ikke vant mounted games. Det hadde vært artig. Hadde det supert på kohs i år, så er ikke i tvil på at jeg skal dit neste år også!

Har du vært på oslo horse show før?

- Mona

  • 16.10.2010, 17:14

nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)


374411-1-1287242078155.jpg
nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)

  • 15.10.2010, 23:48

Bilder fra stallen


  • 13.10.2010, 22:59

Friendship


Venner er de som er der for deg, aksepterer deg slik du er, gleder deg og som du kan stole på. Venner er de som hjelper deg da du ikke har det bra. Kanskje bare ved å bare si '' jeg er glad i deg! ". Venner er de du kan krangle med og likevel være like glad i.

Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville vært uten vennene mine. Om jeg ikke hadde hatt en eneste venn,  hvem skulle jeg da ha fortalt alt jeg bærer inni meg til? Ville jeg noen gang få høre " Det går bra, jeg er her for deg."? , og hvem skulle jeg da ha hatt en real jentekveld med?  Livet ville kanskje blitt kjedelig, trist og ensomt?

Så jeg er glad jeg har de vennene jeg har. De herlige menneskene som bryr seg om meg og som er her for meg, og som jeg kan ha det gøy og koselig med! Ja, venner er herlige skapninger!

"En venn er en som forstår din fortid, tror på din fremtid, og aksepterer deg akkurat slik du er."

 


- Mona

  • 09.10.2010, 14:19

FILM: Ridetime 07.10.10 - Bomarbeid


På torsdag red jeg Friday i bomarbeid. Jeg kaller det bomarbeid siden vi mest red bommer og lave hinder(kavaletter). Friday gikk veldig bra, og neste gang vi skal hoppe håper jeg at jeg får henne, og at vi får ri litt mer sprang, så jeg få kjent hvordan hun er å hoppe med på høyere hindere. Her er bilder og film!


(bilder fra filmen)


(Hvis du rir) Hva liker du best av dressur og sprang?

- Mona

  • 05.10.2010, 20:08

Tønsberg


Hallo.

Jeg skulle egentlig blogge på søndag, men siden jeg var så sliten da jeg kom hjem, så gjør jeg det nå.

Helga på Lefdal gikk supert. Jeg fikk en supersøt ponni, Wistaria. Vi hadde sprang alle dagene og jeg har lært en hel masse! Jeg ble kjent med mange nye, og storkoste meg hele helga! Vi hadde også talentiade og der var vi selvsagt med. Vi skulle liksom ha litt humor, noe de andre ikke hadde med, men det ble til at bare vi lo av det, haha! Hvertfall, her er bilder og film!


Da vi kom fram var det tid for å se seg rundt!

Feltrittbana

Wistaria

Maren og Andrea

Maren, Andrea og Kristine

Nyeste ridehuset, gud så fint!

Sjekk a! Det var til og med sofaer langs den stripa til venstre. Herlig!

Cafè, man kunne se inn i begge ridehusene herfra

Det gamle ridehuset

Nyeste stallen

Maren og Anna

Oline :)

Andrea og Werbel

Meg, Kristine og Werbel

Wistaria og meg
Har du vært på Lefdals før?

- Mona

  • 01.10.2010, 13:27

Da åker vi till Lefdals!


Nå er jeg hos Maren. Vi skal straks spise, så reiser vi! Blogger kanskje i morgen via mobil, men hvis ikke så kommer det bilder og slikt på søndag for vi har med hvertfall 5 kameraer! - Snakkes!- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits