• 22.09.2014, 17:26

Når gullet fyller år


Heisann!

I dag har midtpunktet i familien bursdag, voffen fyller 9 år. Så i dag var det på sin plass og gi han litt ekstra oppmerksomhet. Han fikk hundekake og to gaver. Han har aldri fått sin egen kake før, så den gikk ned greit fort, hehe. jeg syns det er viktig og gi disse småtassene litt ekstra oppmersomhet i blant. De lever tross alt ikke kjempelenge, og du er dens verden, så hvorfor ikke bruke litt ekstra tid og skjemme bort dyret ditt litt i blant!

- Mona

  • 17.09.2014, 23:04

A little photo shoot in the forest


  • 15.09.2014, 20:38

Nye yndlinger


Heiaa

I dag har jeg blitt skjemt bort av kjæresten. Etter skole og jobb i dag, reiste vi til horze i elverum hvor jeg fikk mine første ordentlige ridestøvler. Fikk dem i 20 årsgave av snille, gode kjæresten min! Ser frem til å bruke dem allerede på torsdag. Har virkelig trengt nye sko lenge nå, så er veldig deilig og endelig ha det i boks! 

Jeg har ganske smale legger, så det har vært vanskelig å finne støvler som passer meg både i føttene og bredden på leggen, men jeg fant akkurat det paret som passet. Typen heter " Mountain Horse Supreme Rider". 

- Mona  • 13.09.2014, 21:29

Ridetime 11.09.14
Heihei!

På torsdag var jeg i stallen og red. Spurte mamma om hun kunne være kameramann for meg og filme litt av ridetimen. Jeg prøver sakte men sikkert og venne henne med hest og stall igjen, hun har tross alt fått tre ridetimer i julegave av meg * kremt* i fjor, som hun enda ikke har fått tatt bruk for. Men nå skal hun snart få sitte på hesteryggen selv. 

Red en hest jeg kun bare har sittet litt på tidligere i vår, så det var veldig gøy og hoppe med henne, selv om jeg merket hvor uvant det var. Har satt sammen filmen så godt jeg klarte. Er enda ikke helt kjent med Imovie, selv om jeg har hatt mac'en i sju måneder allerede(!)

 

NB. Sett på HD 720 for best kvalitet på filmen. ( tannhjulet til høyre)

- Mona
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits