• 07.09.2013, 21:23

Hello there!


God kveld dere! Har hatt en full dag i dag. Startet med en sju-timers arbeidsdag, hvor jeg skulle åpne alene for første gang. Gikk veldig fint, så ser frem til å jobbe mer fremover, og tjene masse penger. Hihi. Ellers i dag har jeg fiklet og tuklet med mitt eget prosjekt. Kan ikke si hva det er før etter den 27. Slenger med noen bilder jeg tok i går ved min fantastiske hvite skapdør. hehehehh
 

- Mona

  • 02.09.2013, 20:18

Skjorte fra kolleksjonen til Ashley og Mary-Kate Olsen


Heisann! Dere har hørt lite fra meg de siste dagene. Har tilbringet mange kvelden hos Thomas og Caroline, og hjulpet dem med oppussinga. Har fullført stua, så nå er det kjøkkenet neste. 

Var innom maxi i dag med Kari-Anne. Visste at det ikke ville være smart. Har vært innom bikbok et par ganger de siste ukene, og har siklet over en skjorte fra kolleksjonen til Ashley og Mary- Kate. Den er bare såå fin, så jeg klarte ikke å dy meg i dag da jeg så det bare var igjen et par, så da måtte jeg bare kjøpe den! Også litt stas å ha noe designet av Ashley og Mary- Kate i klesskapet, for har alltid likt de jentene, og jeg var så fan av dem når jeg var yngre. Samlet på alle filmene de var med i, og var bokstavelig talt helt besatt. 


Gleder meg til å bruke den!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits