• 29.09.2011, 22:31

Gud for en jobb!


Hundre tusen filmklipp fra dagen idag! ikke verdens beste filming da men, hehhhehh. Har såvidt begynt å redigere filmen og det kan ta sin tid. Regner ikke med at filmen er ute før hvertfall i morgen om ting går som planlagt. Skal prøve å få filmen forkortet slik at det bare blir èn film, så jeg slipper å dele den opp i to..


Bestemte meg for å bruke windows moviemaker, siden det er tre ganger så mindre komplisert enn pinnacle.

- Mona

 • 28.09.2011, 20:06

Filmer en dag i livet mitt


Sitter å koser meg i senga med potetgull og sjokolade, verdens beste te og hamkam- alta på nett-tv. Syns jeg har fortjent det etter en dag med praksis og jobb. I morgen er det skole igjen og da har jeg planer. Jeg skal prøve noe nytt. Jeg skal ha med mammas kamera på skolen, slik at jeg kan filme " en dag i Mona's liv." Dette kan jo bli spennende. Skal filme fra jeg står opp til jeg " nesten" legger meg. Haha, blir moro å se hvordan dette kommer til å gå. Dere skal selvfølgelig få se resultatet!
- Mona

 • 27.09.2011, 21:19

Nye planer for monablarsen


Hva handler bloggen min egentlig om? Et spørsmål jeg stilte meg selv da jeg planla å melde meg på ukens blogg på blogg.no i stad. Den påmeldingen ble ganske raskt avbrytet da jeg leste det spørsmålet. For hva handler egentlig bloggen monablarsen om? Hmm, der måtte jeg virkelig bruke hodet..  Veldig kort og tynt svar; Den handler om meg og mitt liv i denne store verden. Jeg er kanskje ikke flink til å legge ut innlegg om meninger og tanker, i stedet blir det skrevet om min hverdag. 

Jeg har sagt flere ganger at bloggen handler om mitt liv. Jeg er en helt vanlig ungdom som tenker og opplever mye rart. Selv syns jeg dette ikke har blitt vist ordentlig på bloggen. Hvem er jeg? Hvordan er hverdagen min i forhold til din? Hva tenker jeg om ting som skjer rundt meg?

Andre ting jeg har planer om å blogge om fremover:

Starter med denne; Lage flere innlegg om temaer jeg syns er viktige med mine meninger og tanker rundt. I tillegg der dere kan være med å dele deres meninger og tanker. 

Konkurranser! Herregud, dette er helt glemt. Kan ikke huske siste gangen jeg hadde en konkurranse på bloggen..

Anbefalinger av produkter jeg liker og ulike antrekk jeg bruker! Hvem liker ikke å lese om produktanbefalinger og " dagens antrekk"? Jeg liker hvertfall å lese om det, få tips til produkter jeg kan kjøpe som passer meg, og få inspirasjon og tips til klær jeg kan sette sammen.(ikke at jeg er noe særlig motete av meg, hehh) Helt til slutt. Jeg skal bli mye flinkere til å blogge om hverdagen min. Flere bilder og ordentlige innlegg. Dette er mine mål for bloggen monablarsen(Det er kanskje litt store mål i forhold til hvor mye tid jeg faktisk har til blogging, ettersom jeg går på skole og jobber. Fritid er oppskrytt i min verden til tider. Men det er verdt et forsøk, så får vi se hva som skjer!)

Hva syns du om mine mål og planer for bloggen?

- Mona

 • 26.09.2011, 23:31

Beautiful


Har ikke ord for hvor fint nordlyset faktisk er. Dette er utenfor huset. Tatt for max 10 min siden.Nå skal jeg sove! I morgen skal jeg nemlig bort. Først skole, deretter rett på jobb. Skal oppdatere dere i morgen kveld om jeg fremdeles lever etter morgendagens stress.

- Mona

 • 25.09.2011, 22:25

Antrekket for dagen


Jaa, gjett om Ham-Kam vant kampen i kveld?! Etter en kjedelig 1. omgang, scoret de to mål i 2. omgang. Åhh, elsker det kicket alle får når hjemmelaget scorer!  Stillingen endte dermed 2-1 til Ham-Kam.

Siden det faktisk er litt småkjølig å sitte ute å se på kamp, så var det ikke tvil på om jeg skulle ha skjerf. Så antrekket for dagen ble med et av mine elskbare skjerf.


strikkegenser og skjerf fra vero moda // bukse fra only- Mona

 • 25.09.2011, 17:29

to søndager på rad


Forrige søndag var jeg og Kari-Anne på kamp for å se Ham-Kam mot Kongsvinger. Idag tar vi turen igjen for å se Ham-Kam mot Asker. Forrige gang tapte de. Taper de idag og, så er jeg 99 % sikker på at jeg og Kari-Anne bringer ulykke. De vant tross alt mot Strømmen på onsdag, og da var ikke jeg og Kari-Anne der.

 

Men vi prøver igjen, satser på seier denne gangen!

Ser du på fotball? 

- Mona

 • 24.09.2011, 20:02

Video: ikke hver dag man ser dette!


Åhh, syydeeenminner! Hver gang jeg hører Don't stop the party av black eyed peas, så vekker det så artige minner fra kretaturen i sommer! Det mest geniale var da tanta til mamma begynte å danse på restauranten med kelneren Jordan. Etterhvert fikk de med seg onkelen til mamma og søskenbarnet mitt. Var så sykt genialt å se tanta til mamma danse slikt til den sangen med Jordan, haha. 

 

 måtte legge til musikken som ble spilt i bakgrunn i tillegg til lyden på filmen. Klarte nemlig å holde for mikrofonen på kameraet når filmen ble spilt inn, så hørte bare såvidt musikken.

Haha, leer godt!

- Mona

 

 • 24.09.2011, 01:28

Koselig kveld med barna


..Ja, for de er jo faktisk yngre enn meg. hehehh. Før vi stakk på kino for å se friends with benefits, gjorde vi egentlig ikke stort annet enn dette.
Mislykket, men fikk veldig lyst på mørkt hår..


Har du vært på kino i det siste?

- Mona

 • 22.09.2011, 12:31

Sminkevideo, faktisk!!


KLEINT

Haha, har endelig fått samlet til meg litt mot til å lage en sminkevideo til dere. Å stå usminket, og i det hele tatt snakke til et kamera er noe av det mest kleineste jeg vet. Men hva gjør jeg ikke for dere? hehh..huff, hva har jeg gjort? ... Minnekortet stoppet også i løpet av innspillingen. Tegn på at jeg brukte litt for lang tid?
 

 
Sånn til info. Jeg satt litt på siden slik at dere kunne få se på tv sammen med meg..heh, neida..joda.  Ooog stemmen min er litt rar siden jeg er forkjølet. Men tro meg, den var verre forrige uke! 

Smashbox, foundation primer.
Bareminerals foundation,matte,  golden fair.
Bareminerals foundation,original,  medium.
The body shop,brow & liner kit.
The body shop, brush on bronze.
Leppestift, mac, viva glam v.
L'oreal paris, volume million lashes. 

Vil du se flere videoer eller var det fælt nok å se denne? 

- Mona

makeupvinn
 • 20.09.2011, 22:48

Bilder tatt med dataen


Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på søstrene kardashian på tv'en. Hadde min første kjøretime idag forresten. Uvant å kjøre bmw når jeg er til vanlig kjører min, lille, ja.. bil. Men det gikk faktisk ikke så verst. Målet mitt er å få lappen like etter bursdagen min i mars. 

Men til overskriften. Fant noen/ et par bilder på mappen webcam på dataen. Noen er gamle, mens andre er nye. Noen er aldri lagt ut tidligere, mens noen har dere kanskje sett før?
skoleen

ser litt brun ut her daa


Nyyh

hehehh, nå er det natta. Praksis i morgen.

Har du webcam på dataen din?

- Mona

 • 19.09.2011, 17:07

Jeg støvsuger, han røyter ( antrekket for dagen)


Tok en skikkelig clean-up på rommet, og støvsuget teppene. Leo røyter nemlig sykt mye for tiden. Det synes spesielt på teppene og de mørke buksene mine.. bukse fra bikbok // genser og skjerf fra vero moda // øredobber fra glitter?


Leo klarer jo selvsagt ikke å holde seg unna teppet..Ikke bare legger han seg oppå teppet igjen, men han prøver å stikke av med en pakke med barbergreier som jeg fikk i posten. Slem hund. Planer om å shave leggene sine?Men nå skal jeg finne på noe å gjøre, så kommer det en sminkevideo senere i kveld om youtube er snill. 

Har du hund som røyter?

- Mona 

 • 18.09.2011, 17:07

Kledd på seg, stikker på kamp


Har fått med meg Kari-Anne på kamp idag, Ham-Kam mot Kongsvinger. Er iskaldt ute, så skjerf og jakke er påå. Håper på seier i kveld..(hehh) Snakkes!

Ha en fin kveld

- Mona

 • 17.09.2011, 23:52

Verdens beste Mona!


Heihei alle Monas lesere!

Som dere alle vet, skrives jo denne bloggen hovedsaklig kun av Mona. Nå er det min (Heidi) tur til å fortelle dere litt om mitt syn på henne. Mona er en veldig god venn, som alltid er ærlig, det samme har jeg tenkt å være nå, så hold fast. Nu kör vi!

For det første må jeg bare si at jeg er veldig glad i Mona. Hun er en fantastisk person jeg kan snakke med om alt, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg har kjent Mona i ca 7 år. Vi ble kjent som 6.klassinger da vi begge red på en rideskole i Løten. Da vi også etterhvert begynte i samme klasse på ungdomsskolen, var vi mer og mer sammen. Vi har alltid vært venner, men det siste året, og spesielt sommeren, har vennskapet utviklet seg til noe mer. Vi var sammen omtrent vær dag i sommerferien, og denne søte jenta er nå en av mine aller beste venner. 


Åh, du er herlig!!


Mona har veldig mange positive egenskaper:

~ Snill og omtenksom. Mona er først og fremst veldig snill, og er ikke en person som kun tenker på seg selv. Haha, like søtt hver gang jeg kommer innenfor døren hos Mona og det første jeg hører er "Er du sulten?" eller "Vil du ligge her i natt?"

~ En god venn. Mona er en veldig god venn det virkelig er verdt å kjenne. Jeg elsker at det liksom aldri er kjedelig å være med henne. Vi finner alltid på et eller annet om vi ikke har noe å gjøre. Det kan være alt fra å lage mat til å sitte å synge karaoke på youtube eller spotify. Ehehe, ikke pent!

~ Hun er til å stole på. Jeg kan si alt mulig til Mona uten at det kommer ut til noen andre. Dessuten er hun veldig god til å lytte om jeg har noe på hjertet.

~ Inkluderende. Noe jeg liker veldig godt med Mona er at hun ikke er full av fordommer. Hun inkluderer alle, og vil oftest bli kjent med folk før hun dømmer dem. Det kan jo være personer hun ikke liker så godt, men det er som regel gode grunner til at disse blir mislikt. Alle kan jo ikke like alle, tross alt.

~ Personlig fotograf. Haha, om jeg trenger et nytt profilbilde, vet jeg hvem jeg skal spørre om råd. Hun er ikke bare superfotogen selv, men også flink til å ta bilder av andre. Og i og med at hun liker det så godt selv, kan jeg liksågodt bruke henne som personlig fotograf. 

~ Kokk. Mona er faktisk veldig flink til å lage mat, noe jeg av og til utnytter meg litt av. Heheheh.. Oooog hun lager verdens beste sjokoladekake da!!

 

Mona har mange flere postive sider, men om jeg skal nevne alle, blir jeg sittende å skrive hele natten, og det går jo ikke an. Du er i allefall en herlig person Mona, og jeg er utrolig glad i deg! Mer enn du aner 


Hihih, du er litt sånn supersøt!!

Jaja, nå tenker dere sikkert at jeg bare skulle nevne positive ting om Mona, men der tar dere feil. Denne jenta har jo, som alle andre, noen negative sider også. Eller, vi trenger ikke kalle det negativt, men mindre bra. Hahah! Here we go!

~ SnakkeSnakkeSnakk! Altså, det er ikke det at Mona må holde kjeft hele tiden, men NOEN ganger, må jeg be henne om å gjøre det. Haha. Av og til snakker hun så mye, og ikke minst fort, at jeg faller helt ut og aner egentlig ikke hva hun har snakket om,.

~ Perfeksjonist til tusen. Å være perfektsjonist trenger jo ikke alltid være negativt, men av og til kan det være ganskeveldigkjempe irriterende. Noen ganger bruker Mona sinnsykt lang tid på småting som egentlig ikke er sånn kjempeviktig. I hvertfall ikke etter min mening da. 

~ Treig. Mona er sånn ca verdens treigeste person. Da vi gikk på ungdomsskolen og skulle på juleball, husker jeg det endte med at "datene" våre ringte å spurte om de kunne gå inn før vi kom, siden de holdt på å fryse ihjel. Dette var jo da fordi Mona begynte å dusje da vi andre var ferdig med alt annet. Typisk henne! Det at hun er treig, ender dessuten også ofte med stress, noe Mona også lider av. Hah, sorry Mona, but that's just the way it is.


Gammel bilde? Ehm, ja.. Hih, du er grom!

Tja, det var vel de jeg kom på i farten. Trenger ikke nevne at Mona er ganske lat, for vi vet jo begge hvordan det gikk på den joggeturen vår Mona!? Men, ja, som sagt, trenger ikke nevne det nå... Men, ja. Om dere da ikke har skjønt det, er jeg veldig glad i verdens beste Mona!

Så da har dere fått høre hvordan det er å være denne bloggens eiers venn.

Hva synes dere om Mona da?

Heidi

 • 13.09.2011, 21:47

New bed


Hentet og fikset den nye senga mi i går. Sofaen ble kastet ut av vinduet, mens gamlesenga overtok lillebror.

bilder fra i kveld:

 


 tv, pc,heidiii og ny seeeeng

 

- Mona

 • 06.09.2011, 15:16

Klipp klipp


Klyppet meg i helga, men liker det ikke. Sørger over mitt verdigfulle hår.... Har klyppet opp panneluggen, og de slitte tuppene er borte. Var ikke fornøyd med jobben hun frisørdama gjorde på ene siden av håret mitt. Ser jo ut som jeg har blitt klyppet av lillebror..Har heldigvis fikset litt opp i det selv.. ehehh. Håret ble heeelt OK, altså ikke bra. Nå skal håret mitt få vokse uuuut igjen.


Åhh, savner håret mitt over!! 

Litt veldig rævva blogging nå. Driver å bygger opp blogginspirasjonen.

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits