• 30.09.2010, 22:47

" Rideutstyrinnkjøp"! Er det et ord?


Både i går og idag har jeg vært på hest og hund og horze å kjøpt litt rideutstyr til helga. Jeg, Kristine, Maren og Andrea skal nemlig på Lefdals rideskole på sprangweekend. Så jeg reiser til Maren ved 12 tiden i morgen, så kjører vi sammen til Tønsberg! Gleder meg til å se stedet, menneskene og hestene! Kommer til å bli ei super helg med herlige jenter!

Jeg red forresten Friday på ridetime idag. Hun var ikke særlig god i høyregaloppen, men resten gikk hun som en drøm. Ned på tøylen og hørte på sjenklene og alt. Herlig! Neste uke er det sprang, og da ønsket jeg meg Friday, så det blir vår første sprangtime sammen, hah.


Sikkerhetsvest - ravesafe fra Hest og hund.


Leo skulle selvsagt gå forbi akkurat da jeg tok bilde..

..så da gjorde jeg et nytt forsøk. Ridesko fra hest og hund.

Kjempegode ridehansker fra horze.

Nå skal jeg pakke litt til før jeg legger meg. Pakker alltid i siste liten..- Snakkes!

Hva skal du i helga?

- Mona

  • 23.09.2010, 21:45

Pakke i posten


Nå er jeg totalt utslitt etter dagen! Har vært utplassert på Helsetunet på Løten. Det blir litt slitsomt i lengden, men nå er det snart helg!

JO! Idag fikk jeg en pakke i posten. Jeg kunne ikke skjønne hva det var, men da jeg fikk den opp fant jeg fort ut at det var velkomstpakken fra [mag].  Jeg fikk en slags hårspray/ shinespray og en søt og bitteliten rettetang + bladet [mag], artig! Så i morgen skal jeg lese bladet mitt.

Har du fått pakke i posten før?

- Mona

  • 19.09.2010, 22:43

Bilder fra blåbærspranget


Hallo!

Blåbærspranget idag gikk supert! Både Roy og Albert var litt stae men det gikk ganske bra syntes jeg . Roy var litt redd blomstene som var ved hinderne, men vi kom over tilslutt. Albert derimot var litt gira i blant og litt redd det ene hinderet, men vi kom over. Jeg klarte å falle av Albert etter det siste hinderet da-  Jeg som ikke skulle falle av! Menmen. Han svingte litt brått inn mot midten hvor det stod tre hester, og da falt jeg andre veien og landet i en liten vanndam.

Det var kjempegøy i dag.  Både Roy og Albert var så flinke, så gleder meg til neste blåbærsprang, og ikke minst til sprangweekend på Lefdals om to uker! Åh, endelig skjer det noe gøy i livet mitt igjen!Roy ♥      Albert ♥


Roy ♥varmer opphopper over ♥

Albert ♥svever over ♥Rosettene. Den til venstre med Roy, og den til høyre med Albert


Meg og Roy ♥


meg og Albert ♥

Hva syns dere om bildene?
Har dere deltatt på treningsstevner/ stevner før?

- Mona

  • 18.09.2010, 18:23

Blåbærsprang og boller!


Da jeg våkna i dag tidlig fikk jeg veldig lyst på boller av en merkelig grunn. Så derfor fikk jeg med meg lillebror på å lage det, og vettu'hva? De ble faktisk IKKE steinharde og uspiselige! Endelig klarer jeg også å bake boller, haha!

I morgen er det blåbærsprang på Atlungstad. Det er et lite "treningssprangstevne" for rideskole-elever og andre som vil være med for moro skyld. Jeg har meldt meg på med to hester, Roy og Albert. Det som blir mest spennende er om jeg klarer bana feilfritt med Roy siden han er flink til å løpe på siden. Mens Albert blir det spennende å bare hoppe med.  Husker ikke sist jeg hoppet med han, men sist jeg red han var før sommerferien, så dette kan bli gøy! Jeg har meldt meg på 50 med Roy og 60 med Albert.

Skal prøve å få lagt ut bilder og film fra stevnet i morgen, så skal dere få se hvordan det går.

- Mona

  • 12.09.2010, 20:31

Bildeserie fra stallenRoyAlbert


Hva syns dere om bildene?

- Mona

  • 11.09.2010, 21:27

ridetime 09.09.10- film


På torsdag hadde vi ridetime igjen  og jeg fikk Roy. Har ridd han alle de fire ridetimene til nå, noe jeg syns er ganske artig! Ridetimen gikk bra, men jeg fikk ikke Roy så veldig ofte ordentlig ned på tøylen, men siden jeg ønsket meg han neste gang, så får vi prøve mer på det da. Men ellers gikk galloppen og slikt bra!

Sigrid var med for å filme, så her er filmen fra torsdag!I går var jeg forresten med Anette i stallen for å ha en enkel dressurtime med henne og Coppi, så kan hende jeg legger ut film derfra her om youtube og jeg fremdeles er venner.

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits