hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 30.08.2013
 • Redigering

  Det er utrolig hvor mye redigering gjør med et bilde. Hadde det ikke vært for at jeg har redigeringsprogram, så hadde bildene mine sett utrolig kjedelige ut. Bare en liten redigering i kontrast eller lysstyrke kan endre så mye i et bilde. Har satt sammen tre eksempler .

  Redigerer du bildene dine?

  - Mona


   

 • 28.08.2013
 • Første dag!

  Heisann!

  Har vært hos Thomas og Caroline, og hjulpet dem med å pusse opp den nye leiligheten deres de siste dagene. Rommene var veldig fine, og leiligheten blir nok kjempefin når den er ferdig pusset opp! Tok noen bilder av rommene som jeg tenkte å bruke når rommene er ferdige, så jeg kan vise før og etterbilder. Det er jo veldig gøy å se forandring! Håper ikke Thomas og Caroline blir sure når jeg viser dere disse bildene av kaoset foreløpig, haha.. 

  Hadde forresten første dag på ny jobb i dag. Gikk veldig bra. Jobber nå på notabene på CC, Hamar. Kom å kjøp, hihi.  - Mona

 • 21.08.2013
 • I've got a baby

  Kommer ikke over hvor nusselig den lille kattungen vi har fått er. Hun er jo helt nydelig. Ligger i armene mine som et lite spebarn. 

  Har du katt?

  - Mona

 • 20.08.2013
 • Velkommen, Lilli

  Vi hentet vårt nye familiemedlem i dag. Siden moren til Lucy døde tidligere i sommer, som var lillebror sin katt. Så fikk han lov til å få en ny når vi kom hjem fra syden. Så i dag hentet vi den nye kattungen hans, Lilli. Utrolig livlig katt. Hun har hoppet rundt og vært helt i hundre siden hun kom inn døra. Verken Leo eller Lucy har skjønt så mye. I og med at vi har en katt fra før, så tar det litt tid før de tilpasser seg hverandre, så akkurat nå ligger katten min på mitt rom og sover, mens lillebror sin, har tatt en pause og lagt seg nede på kjøkkenet. 


  Er hun ikke skjønn?

  Og et bilde av Lucy da, som  har lagt seg godt til rette i den spesielle stillingen sin, haha:

  - Mona

 • 16.08.2013
 • Siste dryss med bilder fra syden

  ( Del 3)

  Har samlet sammen de " siste" bildene jeg har tenkt å vise dere fra syden. Har tenkt å legge ut eget innlegg med noen av antrekkene jeg brukte, så ehm.. Blir vel enda et innlegg da, men det inneholder kun antrekkene, og ikke bilder fra selve ferien. Hehe.   Gresk dans

  Båttur  Snorkling  Familien på tur
  - Mona

 • 16.08.2013
 • Bildedryss

  (Del 2)

   

 • 16.08.2013
 • God morgen

  God morgen! Sto opp til grått vær ute, utrolig kjedelig. Har akkurat fikset litt mat til meg og hunden, så nå sitter jeg plantet i sofaen og ser på one three hill. Etterpå starter jeg med prosjekt rydding. Har ikke fått ryddet helt ut av kofferten enda, og rommet må vaskes.. Skal også straks lage enda en innlegg med bilder fra sydenturen, så den kommer i løpet av dagen! 

  - Mona

   

 • 15.08.2013
 • De første dagene i Kreta

  (Del 1)

  Vi landet i Chania, Kreta på formiddagen, 31 August. Er ganske deilig å komme så tidlig, slik at vi får med oss dagen vi kommer, og kan tilbringe tid på stranden og i gaten. Jeg og Maria delte rom, og jeg klarte å låse oss inn på feil rom når vi skulle finne rommet vårt. Så jeg trodde vi først hadde fått rom hvor andre holdt til siden det allerede lå ting på rommet vi kom inn på, før jeg merket at vi var på feil rom! Haha. Litt komisk og rart siden nøkkelen vår funket i den låsen, noe den egentlig ikke skal. I løpet av den første uken prøvde vi ut fiskespa, lå på stranden, badet i store og små bølger, spiste masse deilig mat, og dro på liten utflukt til Chania for å handle og se oss rundt.   - Mona

 • 15.08.2013
 • Hjemme igjen!

  (Dette innlegget skulle egentlig publiseres i går, men hadde noe tull med innlogging på bloggen) 

  Heisann! 

  Har nettopp kommet hjem etter en dag med reising. Startet dagen med å pakke ut av leiligheten, og ta en taxitur til flyplassen i Chania. Taxituren var virkelig ikke god. Hadde hjertet i halsen hele turen. Ikke rart siden sjåføren kjørte som en gris langs den humpete, ikke fullt så brede hovedveien. Lagde grimaser til lillebror hele veien så og si, og ble overlykkelig av å faktisk komme frem til flyplassen. hahah.. Flyturen tok fire timer, og med en time tilbake når vi ankom Norge, så var vi på tax free etter kl 15. Etter å ha hentet bilen og fått all bagasje, bæret turen videre til kattekennel for å hente katten, som ikke helt skjønte noe når hun kom hjem. Tok litt tid før hun ble husvarm. Så var det å få hentet hunden hos naboen, som ble overlykkelig av å se sine eiere, og som har fotfulgt meg i hele går ettermiddag og i dag, og blir like glad hver gang jeg kommer ned trappen fra rommet ( rommet er i 2.etasje).  Legger med noen bilder fra flyturen, så kommer det store bildedryss litt senere fra hele turen!

     - Mona

   

 • 12.08.2013
 • En dag igjen her nede

  Heisann! I morgen er det bare en dag igjen til vi reiser fra varme kreta, til kalde norge. Har bare morgendagen igjen så den skal utnyttes godt! Har tatt tusenvis av bilder, så har masse å vise :-)

 • 03.08.2013
 • Bilder fra kreta

  Heihei. Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra turen foreløpig. Bildene jeg har tatt på telefonen. Legger ut bilder oftere på instagram enn her på bloggen mens jeg er her nede. Heter monablarsen. :-)

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no