• 30.08.2013, 10:10

Redigering


Det er utrolig hvor mye redigering gjør med et bilde. Hadde det ikke vært for at jeg har redigeringsprogram, så hadde bildene mine sett utrolig kjedelige ut. Bare en liten redigering i kontrast eller lysstyrke kan endre så mye i et bilde. Har satt sammen tre eksempler .

Redigerer du bildene dine?

- Mona • 29.08.2013, 17:17

Cafètur


Heihei. 

Har akkurat vært en tur i Hamar med Kari-Anne. Stakk innom en cafè og tok en kaffe før vi reiste hjemover igjen. Var så heldige og havnet rett i rushet, så tok litt ekstra tid å komme hjem. Vi har også bestemt oss for å bestille billetter til oslo horse show i oktober. Et par år siden jeg var der sist, så det blir gøy!

 

- Mona

 • 28.08.2013, 21:52

Første dag!


Heisann!

Har vært hos Thomas og Caroline, og hjulpet dem med å pusse opp den nye leiligheten deres de siste dagene. Rommene var veldig fine, og leiligheten blir nok kjempefin når den er ferdig pusset opp! Tok noen bilder av rommene som jeg tenkte å bruke når rommene er ferdige, så jeg kan vise før og etterbilder. Det er jo veldig gøy å se forandring! Håper ikke Thomas og Caroline blir sure når jeg viser dere disse bildene av kaoset foreløpig, haha.. 

Hadde forresten første dag på ny jobb i dag. Gikk veldig bra. Jobber nå på notabene på CC, Hamar. Kom å kjøp, hihi.- Mona

 • 26.08.2013, 15:03

Sims


Heisann!

Har klart å blitt småavhengig av sims igjen. Så nå sitter jeg og lager et kjempefint hus, syns jeg selv hvertfall, og skal straks begynne livet med min sim. Måtte bare ta noen bilder til dere av huset. Så stolt av mesterverket mitt.. 


Etterpå skal jeg til den nye leiligheten til broren min og kjæresten hans. Eller nye, blir vel heller riktig å si den første leiligheten deres. Spent på å se hvordan den ser ut i virkeligheten i forhold til på bilder. Vet hvertfall at de skulle pusse den opp litt, så tror jeg skulle være med å male i dag. Kanskje jeg får sniket meg rundt der og tatt noen få bilder i samme slengen!

- Mona

 • 24.08.2013, 19:11

Macbook pro?


Heihei¨

Har tenkt lenge nå på å kjøpe meg en ny data med tanke på at den jeg har fra før er skolepc som er noen år gammel allerede, og det er greit å ha en ordentlig data til videre studier. I tillegg elsker jeg å redigere film og bilder så dermed passer en macbook perfekt. Det eneste jeg er usikker på er hvilken størrelse jeg skal velge, og om jeg skal kjøpe med retinaskjerm eller uten.. Vanskelig altså. Men har fremdeles litt tid til å bestemme meg, må jo tross alt ha råd først. heheh
Har du macbook?
Noen som har noe å anbefale? 

 • 21.08.2013, 18:56

I've got a baby


Kommer ikke over hvor nusselig den lille kattungen vi har fått er. Hun er jo helt nydelig. Ligger i armene mine som et lite spebarn. 

Har du katt?

- Mona

 • 20.08.2013, 22:23

Velkommen, Lilli


Vi hentet vårt nye familiemedlem i dag. Siden moren til Lucy døde tidligere i sommer, som var lillebror sin katt. Så fikk han lov til å få en ny når vi kom hjem fra syden. Så i dag hentet vi den nye kattungen hans, Lilli. Utrolig livlig katt. Hun har hoppet rundt og vært helt i hundre siden hun kom inn døra. Verken Leo eller Lucy har skjønt så mye. I og med at vi har en katt fra før, så tar det litt tid før de tilpasser seg hverandre, så akkurat nå ligger katten min på mitt rom og sover, mens lillebror sin, har tatt en pause og lagt seg nede på kjøkkenet. 


Er hun ikke skjønn?

Og et bilde av Lucy da, som  har lagt seg godt til rette i den spesielle stillingen sin, haha:

- Mona

 • 19.08.2013, 15:36

Brand new day


Heihei!

Idag har jeg, som flere andre hatt første skoledag etter ferien. Startet min første dag på høgskolen i Hamar. Føltes som å starte i første klasse igjen. Ingen kjenner ingen, og det er kleint. Heldigvis ikke så lang skoledag, så når den var ferdig så bæret turen rett hjem. Siden det ble så fint vær i dag så ble jeg nødt til å skifte ut buksa med en shorts, for i dag skinner solen så mye mer enn i går, så det var litt for varmt å gå rundt i bukse og olajakke.


Blåste litt mye til å ta bilder... 

Topp fra carlings, shorts fra bikbok

- Mona

 • 18.08.2013, 15:47

Wants


Hva er vel bedre på en lat søndag enn å se på herlige klesplagg på nettet? Denne søndagen er faktisk den lateste dagen jeg har hatt i hele sommerferien. Våknet halv to etter 12 timer med søvn, og føler jeg bare har gått rundt som en zombie de to siste timene. Har kun lagd meg mat, og sittet og lest blogger mens jeg har gjespet og tenkt hva jeg skal gjøre hele denne regnfulle dagen. Starter i hvertfall med å sikle etter nye klær til garderoben, så skal kokken Mona lage middag til familien, ostefylt kylling i bacon, nam! 

 
Alt fra nelly

- Mona

 • 16.08.2013, 19:33

Siste dryss med bilder fra syden


( Del 3)

Har samlet sammen de " siste" bildene jeg har tenkt å vise dere fra syden. Har tenkt å legge ut eget innlegg med noen av antrekkene jeg brukte, så ehm.. Blir vel enda et innlegg da, men det inneholder kun antrekkene, og ikke bilder fra selve ferien. Hehe. Gresk dans

BåtturSnorklingFamilien på tur
- Mona

 • 16.08.2013, 13:13

Bildedryss


(Del 2)

 

 • 16.08.2013, 11:42

God morgen


God morgen! Sto opp til grått vær ute, utrolig kjedelig. Har akkurat fikset litt mat til meg og hunden, så nå sitter jeg plantet i sofaen og ser på one three hill. Etterpå starter jeg med prosjekt rydding. Har ikke fått ryddet helt ut av kofferten enda, og rommet må vaskes.. Skal også straks lage enda en innlegg med bilder fra sydenturen, så den kommer i løpet av dagen! 

- Mona

 

 • 15.08.2013, 14:34

De første dagene i Kreta


(Del 1)

Vi landet i Chania, Kreta på formiddagen, 31 August. Er ganske deilig å komme så tidlig, slik at vi får med oss dagen vi kommer, og kan tilbringe tid på stranden og i gaten. Jeg og Maria delte rom, og jeg klarte å låse oss inn på feil rom når vi skulle finne rommet vårt. Så jeg trodde vi først hadde fått rom hvor andre holdt til siden det allerede lå ting på rommet vi kom inn på, før jeg merket at vi var på feil rom! Haha. Litt komisk og rart siden nøkkelen vår funket i den låsen, noe den egentlig ikke skal. I løpet av den første uken prøvde vi ut fiskespa, lå på stranden, badet i store og små bølger, spiste masse deilig mat, og dro på liten utflukt til Chania for å handle og se oss rundt. - Mona

 • 15.08.2013, 13:29

Hjemme igjen!


(Dette innlegget skulle egentlig publiseres i går, men hadde noe tull med innlogging på bloggen) 

Heisann! 

Har nettopp kommet hjem etter en dag med reising. Startet dagen med å pakke ut av leiligheten, og ta en taxitur til flyplassen i Chania. Taxituren var virkelig ikke god. Hadde hjertet i halsen hele turen. Ikke rart siden sjåføren kjørte som en gris langs den humpete, ikke fullt så brede hovedveien. Lagde grimaser til lillebror hele veien så og si, og ble overlykkelig av å faktisk komme frem til flyplassen. hahah.. Flyturen tok fire timer, og med en time tilbake når vi ankom Norge, så var vi på tax free etter kl 15. Etter å ha hentet bilen og fått all bagasje, bæret turen videre til kattekennel for å hente katten, som ikke helt skjønte noe når hun kom hjem. Tok litt tid før hun ble husvarm. Så var det å få hentet hunden hos naboen, som ble overlykkelig av å se sine eiere, og som har fotfulgt meg i hele går ettermiddag og i dag, og blir like glad hver gang jeg kommer ned trappen fra rommet ( rommet er i 2.etasje).  Legger med noen bilder fra flyturen, så kommer det store bildedryss litt senere fra hele turen!

 - Mona

 

 • 12.08.2013, 23:01

En dag igjen her nede


Heisann! I morgen er det bare en dag igjen til vi reiser fra varme kreta, til kalde norge. Har bare morgendagen igjen så den skal utnyttes godt! Har tatt tusenvis av bilder, så har masse å vise :-)

 • 08.08.2013, 21:27

Flere bilder fra kreta


 • 03.08.2013, 17:02

Bilder fra kreta


Heihei. Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra turen foreløpig. Bildene jeg har tatt på telefonen. Legger ut bilder oftere på instagram enn her på bloggen mens jeg er her nede. Heter monablarsen. :-)

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits