• 31.08.2012, 12:56

Hit i helga


Reiser til Gøteborg etter skolen i dag, og blir der i hele helga. Gleder meg til å reise bort og koble av en helg!

- Mona

 • 27.08.2012, 12:40

Ukens engelske sitater


1. People wanna see you doing well, but not better than them...

2. Asking a question you already know the answer to just to see if someone will lie.

3. Looking back on your old Facebook pictures and thinking "What the f*ck."

4. Our small, stupid conversations mean so much more to me than you'll ever know.

5. I love it when you smile, but I love it even more when I know that I'm the reason.

6. Good girls = Bad Girls that never get caught.

7. When the two of us are together, nothing else matters.

8. Fake hair, fake nails, fake tan, fake smile. Girl, are you sure you weren't made in China?

9. My biggest fear is to look out my window at night and see someone staring back at me.

10. Always be proud of who you are, that's the one thing that nobody can take away from you.
- Mona

 • 26.08.2012, 21:50

Ny start!


Jeg har vært slapp på bloggfronten ser jeg. Har helt glemt at jeg har en blogg. Tiden har for det meste gått til skole og jobb de siste dagene, så har ikke orket å tatt meg tid til å oppdatere dere her. Men nå skal jeg prøve å skjerpe meg. Har vært lei designet mitt lenge, som gjør at jeg blir mer og mer lei av å blogge. Så nå har jeg funnet et greit og nytt gratisdesign som jeg driver å endrer på, så kanskje blogginspirasjonen forblir en stund fremover. Skal hvertfall prøve å få oppdatert dere daglig, for kjenner jeg har mer inspirasjon nå enn tidligere. 

Håper dere fremdeles følger bloggen min! :-)

- Mona

 

 • 20.08.2012, 22:14

I love when boys..


Åh, elsker seriøst disse bildene med thingsboysdowelove!


 

 • 20.08.2012, 20:34

Ukens engelske sitater


1. I have my days, I'm moody, I have an attitude, I'm prissy, I'm lazy, I'm cute, I'm fun, I'm awesome, but most importantly, I'm me.

2. Relationships work best when you drop the luggage from the past and live life forward with no regrets.

3. If I reply to your one word texts, you must be pretty special to me.

4. Vodka is made from potatoes. Which means "Once upon a time" someone looked a potato and figured out how to drink it. GENIUS.

5. I felt special until I saw you talk to everyone like that.

6. I'm not perfect, I make mistakes, I hurt people, but when I say sorry, I actually mean it.

7. Falling asleep with someone on your mind, and waking up thinking of that same person.

8. No one makes me happy the way you do.

9. I might be young, but I'm not stupid.

10. Smile. Because you're beautiful. Laugh. Because your living life to the fullest. Stand strong. Because haters can't bring you down.

Hvilket likte du best?

- mona

 • 19.08.2012, 18:41

Jobbhelg


Hallo. Har jobbet og vært på bursdag i helga, så har ikke hatt så mye tid til bloggen. Kom hjem for et kvarter siden etter å ha jobbet seks timer, så har ikke rukket så mye siden jeg kom hjem. Vurderer å rydde rommet mitt..igjen.. Det blir så fort rotete. Heldigvis er det bare å flytte alle klærne, så er det pent igjen. I morgen begynner også skolen, noe som er ganske kjipt. Ser frem til å komme igang med nye dagsrutiner, men kunne gjerne hatt et par uker til med ferie. Føler ikke at jeg har hatt særlig sommerferie i år siden jeg har jobbet såpass mye. Heldigvis er det Englandtur med søte Heidi i høstferien. Ser virkelig frem til det! - Mona

 • 15.08.2012, 21:18

Hils på Lucy (Lucia)Egentlig stod det mellom navnene Sara og Hermine, men så var Lucy enklere å uttale for mamma, så da ble det Lucy. :-)

- Mona

 • 13.08.2012, 20:27

Ukens engelske sitater


1. You're not a slut? Then what are you... like a volunteer prostitute?

2. Shit happens, I mean look at you.

3. That gangsta feeling when you rap your favorite song without messing up.

4. The hardest part is waking up in the morning remembering what you were trying to forget last night.

5. I used to think I was special but I noticed you talk to everyone like that.

6. Being in a relationship is not just about kissing, dating, or showing off. It's about being with the person who makes you happy.

7. I don't care if it's 5 minutes or a whole night, I just want to see you.

8. When you're at someone's house? Normal people: "What a lovely house!" Me: "What's your wifi password?"

9. That awkward moment when you're actually telling the truth but you laugh during it, and everybody thinks you're lying.

10. No matter how good or bad you think life is, wake up each day and be thankful for life. Someone somewhere else is fighting to survive.


- Mona

 • 13.08.2012, 01:03

Hjem til mer sol!


Hallo! Nå er jeg hjemme igjen fra hytteturen. Fint vær er det hjemme også! Ble ikke til at jeg oppdaterte bloggen underveis på turen. Har tatt en del bilder, ikke fra alle dagene, men et  par av dem. Været i Larvik har vært utrolig herlig! Skikkelig sommervær, så turen har vært flotters! Vi tilbringet de solfylte dagene på en utrolig flott sandstrand. Storebror trodde ikke på meg da jeg sa vi hadde vært på en strand som nesten er like fin som de i syden, men det er sant for den var veldig fin! Var også på en shoppingrunde i Larvik og brukte nok penger.. Men man trenger jo klær, så da flyr pengene i blant. ;)

 

 
Herlig sted!

- Mona

 • 07.08.2012, 19:53

Hva skal hun hete?


eh, jeg sliter. Klarer ikke å finne på et passende navn til kattungen min. Er så lenge siden jeg har hatt katt, så det å måtte finne på navn til denne søte jenta, er ikke den enkleste jobben jeg har tatt på meg..Til nå har jeg egentlig bare kalt henne bolla..Rett og slett fordi hun alltid har vært litt større enn de andre kattungene vi har hatt her. Men stakar, kan jo ikke få det til navn, haha.. Mitt spørsmål til dere.Har dere noe forslag til jentenavn?


lille gullet!øynene har blitt brune, og pusen har blitt litt større 


- Mona

 • 07.08.2012, 18:19

Pakke til hyttetur


Hallo! I kveld reiser jeg og et par venninner til Larvik hvor vi skal tilbringe tiden sammen de neste dagene. Ei venninne( Maria) har hytte der nede. Ser frem til å komme meg på tur i sommer, endelig! Håper bare været forbedrer seg litt så vi kan stikke på stranda i nærheten av hytta og sole oss. Hadde vært supert! Akkurat nå driver jeg å småpakker til turen. Startet først med en liten bag jeg skulle fylle, men endte opp med en litt større en da det ikke ble plass i den lille. Tror egentlig jeg bare skulle ha festet en tilhenger til bilen og tatt med hele klesskapet. Hadde vært så mye lettere! Kommer jo uansett til å ta med halve skapet. :)

men må pakke videre. Er forresten ikke internett på hytta. Blææ, kanskje det blir mobilblogging, så jeg får oppdatert litt. Kameraet skal jeg hvertfall ha med, så blir bilder da jeg kommer hjem i slutten av uka!

 • 07.08.2012, 02:05

Ukens engelske sitater


1. it's the little things you do that mean the most to a girl.

2. Childhood is like being drunk. Everyone remembers what you did except you

3. I'm like a mirror. If you smile at me, I'll smile back. But if you show me the finger, I'll show you mine.

4. Go ahead and ask me, whats my best side? I stand back and point at you

5. I wish I knew what goes on in your head when we talk.

6. You're the last thing on my mind before I go to bed.

7. Eventually, one of two things will happen: he'll realize you're worth it, or you'll realize he isn't.

8. If I don't show it doesn't mean I don't feel it

9. You have this incredible way of making my heart happy.

10. A confident girl does not show off her naked body, She shows of her naked face.

11. I don't care how you are, I only want you. End of story.

 

- Mona

 • 05.08.2012, 18:29

Flere bilder fra i går

skogen vi brukte, åh, idyllisk- Mona

 • 05.08.2012, 00:30

Photoshoot in the woods- Mona

 • 04.08.2012, 00:25

De små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade


I en stund nå, har jeg levd i en såkalt boble. Jeg har jobbet, ganske ofte, og ting har gått i rutiner. Tiden bare flyr i fra deg, og det er i slike tilfeller man glemmer å sette pris på de små tingene som skjer i hverdagen. Jeg fikk en liten oppvekker her om dagen, på tirsdag etter jobb. Jeg hadde jobbet ti timer og var greit utslitt og klar for å komme meg hjem til senga, da det viser seg at det er storebror som kommer å plukker meg opp på jobb. Vi måtte dra rett til sykehuset. Lillebror hadde havnet på akutten og blitt lagt inn. Det suste så mange tanker gjennom hodet mitt der og da. Jeg var så sliten, så jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Når vi kom frem og møtte mamma og lillebror, ble alt med en gang bedre. Det vi trodde var kjempealvorlig, var heldigvis ikke så alvorlig som vi trodde. Lillebror måtte operere for å fjerne en kul, men det var ingen farlig kul, og bra var det! Det er i slike overraskende tilfeller man tenker over ting man har utsatt og enda ikke har gjort med de man er glad i.

 

Når vi møtte han igjen på overvåkninga, var det første han spurt om " Mona, kan vi snart dra å bade i ankerskogen?" Jeg sa bare" Jaa, så fort du har blitt frisk igjen! "  I blant glemmer jeg å sette pris på og bruke litt tid med lillebror( storebror også forsåvidt). Det blir liksom helt glemt. Lillebror har sine greier, mens jeg har mine. Alt går i rutiner, så får sjeldent noe tid med han, søster og bror-tid.   Det er ikke alltid man har tid til slikt, men det handler om å sette pris på de små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade, og bruke den tiden du har med dem. Jeg var faktisk nettopp nede hos lillebror og inviterte han med på kino, rett og slett fordi jeg vil tilbringe litt tid med han når jeg nå faktisk har tid. Ved å se det store smilet hans når jeg spurte, gleder hjertet mitt og gjør alt så mye bedre med en gang.


Ubeskrivelig glad i deg, lillebror!   

- Mona

 • 01.08.2012, 19:02

Dagen i dag


Har brukt hele dagen i dag på å skrape og male huset. Nå tenker dere sikkert at jeg er over halvveis med huset, men nei. Der må jeg nok skuffe dere. Har fullført 1/2 av en halv vegg jeg! Tok litt lengere tid enn forventet, heh. Heldigvis var det sol i dag, så fikk solet kroppen mens jeg stod på!


nam, lunsj!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits